قانون جدید برای زنان دوچرخه سوار اصفهانی چیست؟

با ابلاغ دستور دادستانی اصفهان، از این پس نیروی انتظامی موظف است جلوی زنان دوچرخه سوار را بگیرد و دوچرخه آنها را به پارکینگ انتقال دهد.

قانون جدید برای زنان دوچرخه سوار اصفهانی چیست؟

با آغاز سال جدید رسانه‌های اصولگرا به شدت به شهردار اصلاح طلب اصفهان حمله کردند و معتقد بودند عملکرد او بر خلاف میل قشر مذهبی اصفهان است. این تلاش‌ها تا جایی ادامه یافت که مهدوی امام جمعه اصفهان در خطبه‌های نماز جمعه، نقد تندی را متوجه مسئولان شهری اصفهان کند.

مهدوی در خطبه‌های نماز جمعه گفته بود «شهردار اصفهان به بنده قول دادند که جلوی مفاسد را بگیرند و بنده نیز بر همین مبنا سکوت کردم، اما در حال حاضر افرادی از این سکوت ما سوءاستفاده می‌کنند و در ایام نوروز، عده‌ای شادی مردم را به گناه آلوده کردند. مدیریت چهارباغ در جشن‌های خود، با برگزاری کنسرت و موسیقی خیابانی و ... شادی مردم را به گناه آلوده کردند... دوچرخه‌سواری بانوان در چهارباغ ترویج می‌شود و تقاضای مردم از شهرداری و دادستان محترم این است که با این مسائل برخورد کنند.»

بعد از این خطبه‌ها، برخورد با زنان دوچرخه سوار در اصفهان شدت گرفته است. البته گفته می‌شود برخورد با دوچرخه سواری بانوان مربوط به جلسه شورای امر به معروف و نهی منکر استان است که در تاریخ ده بهمن ۹۷ تشکیل شده بود.

دوچرخه زنان توقیف و به پارکینگ منتقل خواهد شد!
البته هفته گذشته قوه قضائیه هم در اصفهان دست به کار شد و دستور داد که با دوچرخه سواری بانوان برخورد جدی صورت بگیرد. در دستور دادستانی که خطاب به نیروی انتظامی و شهرداری اصفهان است، تاکید شده که نیروی انتظامی، بانوان دوچرخه سوار را متوقف و مدارک شناسایی آنان را جلب کند و در صورتی که مدرک شناسایی نداشته باشند، دوچرخه آنان توقیف و به پارگینگ منتقل شود!

با نگرانی حجت الاسلام علم الهدی در مشهد و مهدوی در اصفهان، جلوی بانوان گرفته خواهد شد. پیش از این حجت الاسلام سید یوسف طباطبایی نژاد امام جمعه نیز از مخالفت با دوچرخه سواری زنان در اصفهان سخن گفته بود: «دوچرخه سواری بانوان در گوشه و کنار شهر نیز از جمله موارد ناامنی در جامعه است.»

این در حالی است که دوچرخه سواری بانوان منع شرعی و قانونی ندارد. در قوه قضائیه نیز، نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه به شماره ۷/۵۱۵۲ - مورخه ۷۹/۶/۵ دوچرخه سواری زنان در خیایان‌ها را جرم تلقی نمی‌کند. طبیعی است که در قوانین کشوری نیز مجازاتی برای دوچرخه سواری زنان پیش بینی نشده است.

منبع: رویداد 24

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • منیره معصوم زاده
    0

    باتوجه به شرایط اقتصادی ایران و اینکه دوچرخه وسیله نقلیه ای است که کمک اقتصادی زیادی به خانواده ها میکنه . از جمله قیمت بالای ماشین و بنزین و روغن ماشین و بیمه و کمبود جای پارک ماشین و اینکه دوچرخه در تمیزی هوای کلان شهر ها میتونه ماثر باشه و اینکه با دوچرخه سواری هزینه باشگاه نیز از برنامه اقتصادی کم میشه .. و نظر به ایه ۱ تا ۵ سوره حجارات که خداوند میفرماید از خدا ورسولش پیشی نگیرید ( حکمی که خدا نداده است را صادر نکنید ) .. این دستور جدید فقط ضرر و خسران است و از دست حاکم نادان به خداوند پناه میبرم ..

    نظرات شما -
    • سمانه
      0

      اخه این چه خبری بود از وقتی که دیدم دارم گریه میکنم اخه من عاشق دوچرخه سواریم و میخواستم بعد کنکورم برم دوچرخه سواری. چرا با ما خانما اینجوری میکنن؟

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها