واکنش اژه‌ای به سخنان نوبخت و آملی لاریجانی درباره حصر

سخنگوی قوه قضائیه به سوالی درباره دستگیری یکی از مسئولان نزدیک به دولت به اتهام جاسوسی پاسخ داد.

واکنش اژه‌ای به سخنان نوبخت و آملی لاریجانی درباره حصر

به گزارش خبرفوری ، در نشست خبری امروز حجت الاسلام محسنی اژه ای سوالی با این مضمون پرسیده شد: یکی از مسئولان دفتر مشور رئیس جمهور به اتهام جاسوسی توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند، آیا تایید می کنید یا خیر؟ آیا این متهم در اختیار قوه قضاییه قرار گرفته یا خیر؟

اژه ای دستگیری یکی از نزدیکان دولت را تایید کرد و به نوشته میزان در پاسخ گفته است: متهم با حکم قاضی دستگیرمیشود/وزارت اطلاعات مستقلا کسی را دستگیر نمی کند/برای بازجویی ممکن است روزهایاهفته هایی با نظارت قاضی در اختیار وزارت اطلاعات قرار گیرد /نسبت به این موردی که گفتید فردی دستگیر شده درخصوص ارتباط محل کار آن آقا، اینکه چه ارتباطی داشته یانداشته،ممکن است فردی در دستگاهی باشد و دستگیر شود ولی ارتباطی با فرد بغلی یا بالادستی وپایین دستی نداشته باشد/فردی توسط وزارت اطلاعات دستگیر شده که درحال تحقیقات ابتدایی است/از بیان جزییات معذورم.

خبرآنلاین سایر موضوعات مطرح شده در این نشست خبری را اینگونه منتشر کرده است:


اعترافات همدست زنجانی تاثیری در محکومیت های قبلی ندارد


غلامحسین محسنی اژه‌ای در بخشی از نشست خبری خود در پاسخ به این سوال که «همدست بابک زنجانی اعتراف موثری داشته یا نه؟» گفت: پرونده بابک زنجانی از پرونده های سنگینی بود که فوق العاده وقت گرفت و کارهای بسیاری زیادی انجام شد ولی به لحاظ حجم کار و عدم همکاری برخی متهمان در طول پرونده و به دلیل مسایل خارج از کشور که باید نهادهای دیگری مانند بانک مرکزی، وزارت خارجه و دستگاه های امنیتی باید تلاش کنند، لذا خود قوه قضاییه نمی تواند کاری انجام دهد.
او در ادامه افزود: در پرونده های اینچنینی، کشورهای دیگر با ما همکاری نمی کنند. در مقطعی وزارت اطلاعات گفت متهم را به ما بدهید. از دیماه گذشته بابک زنجانی و سه متهم دیگر تماما در اختیار وزارت اطلاعات بود یا دسترسی داشتند. تا امروز با وجود در اختیار بودن چندین ماهه متهمان در وزارت اطلاعات یا دسترسی داشتن این وزارت، هنوز نتیجه ای حاصل نشده. هنوز در حال کار هستند. مطالب این متهم موثر در پرونده است، ولی به نظرم تاثیر چندانی در محکومیت های قبلی ندارد، ممکن است مطلب را روشنتر کند ولی در حکم تاثیری ندارد، یعنی تخفیفی در حکم نمی دهد.
وی تاکید کرد: در رای دیوان عالی کشور آمده اگر متهم همکاری کامل را در برگرداندن همه اموال کند، از ارفاقات قانونی می تواند استفاده کند ولی اظهارات و اعترافات متهم اخیر، در حکم تاثیری ندارد.


واکنش اژه‌ای به رسانه‌ای شدن ماجرای حصر
در بخشی از نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه، خبرنگاری پرسید: «هشدار رئیس قوه قضاییه درباره مسایل مربوط به حصر را شنیدیم. آقای نوبخت هم گفت این مسایل باید در شورای عالی امنیت ملی بحث شود. مرجع نهایی در مورد تصمیم گیری چیست؟»
محسنی اژه‌ای در پاسخ گفت: این که سخنگوی دولت گفتند باید مسایل در شورای عالی امنیت ملی طرح شود، درست است ولی تا زمانی که این مسایل خارج از شورا مطرح نشده باشد، ولی طبیعتا وقتی دیگران می پردازند، طبیعی است پاسخ آنها داده شود. شورای عالی امنیت ملی در سال 89 حصر را تصمیم گرفت. اینطور نبود که بلافاصله حصر انجام شود. شورای عالی امنیت ملی تصمیم به حصر گرفت. اگر شورا تصمیم نگرفته بود حتما قوه قضاییه وارد می شد الان هم تا زمانی مصوبه شورا برقرار است، مارد نمی شود. کسی هم نمی تواند با جوسازی و اقدامات پوپولیستی فشار بیاورد.
او افزود: به آقای نوبخت توصیه می کنم به آقایان توصیه کند که مکانیزم شورای عالی امنیت ملی را در اینباره رعایت کند. طبیعتا تا زمانی که مصوبه باقی است قوه قضاییه وارد نمی شود و بعداز آن ما وارد می شویم.


ماجرای فساد ۱۲هزارمیلیاردی و مناظره های انتخاباتی

غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال خبرآنلاین که پرسید: «یکی از نامزدها در مناظره ها گفت پرونده فساد 12 هزار میلیاردی تشکیل شده و یکی از متهمان در ستاد یکی از نامزدها حضور دارد. دراین باره توضیح دهید.» گفت:
او افزود: مطلقا چنین چیزی صحت ندارد و اگر هم باشد تخلف است و در دیوان محاسبات مطرح است. در مناظره ها خیلی مسایل مطرح شد و دنباله هایش به قوه قضاییه رسیده و شکایت می کنند. اگر آقایان رعایت می کردند برای جامعه و مردم کمتر دردسر درست می شد.
او در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره آخرین وضعیت بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: برخی از افراد ممنوع الخروج هستند و برای برخی هم پرونده تشکیل شده. درباره بانک سرمایه و صندوق ذخیره که تنیدگی با همدیگر دارد، هنوز این پرونده دادگاه نرفته و بدهکاران عمده این بانک که عموما خلاف قانون تسهیلات گرفته اند، مفاصا حساب بدهند که قرار بود تا آخر اردیبهشت این اتفاق بیفتد. اختلاف حسابی هم در سود و تاخیر داشتند که قرار شد بانک مرکزی نظر بدهد. به میزان اصل تسهیلات اموال وجود دارد ولی درباره سود جرایم و تاخیرها، بررسی ها در دست انجام است.


آخرین وضعیت پرونده مدیران کانال‌های تلکرامی
در ادامه غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری خود در دو سوال مجزا درباره تکلیف مدیران کانال های تلگرامی گفت:پرونده مدیران کانالهای تلگرامی هم در دست رسیدگی است، همچنین در ارتباط با فضای مجازی و سایتها، افراد بازداشتی و متهم داریم. در خصوص پرونده یکی از سایتها که خارج از کشور معمولا مسایل مجرمانه دارد چندین نفر دستگیر شدند و بازداشتند. پرونده شان به دادگاه نرفته. اخیرا هم 2 نفر بازداشت شده اند. 5 نفر بازداشت بودند با همین دونفر به 7 نفر رسیده اند.
او افزود: افراد دیگری هم در حال احضار و تحقیق هستند و ممکن است جلب شوند. هنوز کیفرخواست صادر نشده. برخی را وزارت اطلاعات دستگیر کرده و برخی را سازمان اطلاعات سپاه بازداشت کرده است.

تفاوت اعتراضات به نتیجه انتخابات در سال ۹۶ و ۸۸

در ادامه نشست یکی از خبرنگاران پرسید: در سال 88 یک نفر گفت در انتخابات مهندسی شده، با او برخورد شد چرا امسال که این موضوع بیان شد، برخورد صورت نگرفت؟
اژه‌ای در پاسخ به این سوال گفت: این درست نیست بگوییم کسی در سال 88 گفت انتخابات مهندسی شد، برخورد شد، ولی در سال 96 گفتد مهندسی شده برخورد نشد. در سال 88 گفتند دلایل و مدارک بدهید. مکررا هشدار داده شد شما شروع کننده مسایل خیابانی هستید ولی ادامه آن دست شما نیست. بعد که اتفاقات افتاد، برخورد شد. به کسی به صرف گفتن مهندسی انتخابات برخورد نشد. اگر کسی منظورش از مهندسی انتخابات، تقلب است نه آن وقت ثابت شد نه الان. ممکن است تخلفاتی شده باشد، حتی یک صندوق و حوزه هم باطل شده، ولی این که در سرنوشت انتخابات تاثیر بگذارد نیست. فرق آن موقع با این موقع این است که وقتی در سال 88 انتخابات تایید شد، تمکین نکردند ولی امسال تمکین کردندو مسئله تمام شد. فرقش این است.

18

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید