اشرار علیه مردم/ اغتشاشگران چگونه امنیت، اقتصاد و حق اعتراض مردم را تخریب میکنند؟
آیا خسارت زدن به بیتالمال و اموال شخصی مردم هیچ نسبتی با اعتراض به گرانی بنزین میتواند داشته باشد؟

معترضان به افزایش قیمت بنزین را مردم کم درآمد تشکیل میدهند اما اغتشاشگران با حمله به اموال عمومی و حتی اموال شخصی به همین مردم خسارت جدی میزنند.
اعلام طرح سهمیهبندی بنزین در ساعات پایانی روز 23 آبانماه موجب نگرانی و اعتراض عدهای از مردم در روزهای بعد شد. علی رغم اینکه در ابتدا شاهد تظاهرات و تجمعات مسالمتآمیز بودیم اما با گذشت چند ساعت در شب 24 آبانماه شاهد صحنههای درگیری، حمله به نیروهای انتظامی، نظامی و به آتش کشیدن پمپبنزینها و اماکن عمومی در برخی شهرها بودیم.
این ناآرامیها در شنبه تشدید شد اما از روز گذشته و بعد از پخش سخنان رهبر معظم انقلاب و تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت مراقبت مسئولان از گران شدن کالاها، رفتهرفته اعتراضات مردمی تا حد بسیار زیادی فروکش کرد اما اغتشاشات در برخی شهرهای اطراف تهران و بعضی شهرستانهای کشور ادامه یافت.
نگاهی به اتفاقات رخ داده در طی دوشب گذشته در کشور نشان میدهد که درگیریهای رخ داده بیشتر از اینکه هدفش عتراض به سهمیهبندی بنزین باشد در راستای ایجاد خسارت و امنیتی کردن فضای کشور است.
تصاویر و فیلمهای منتشر شده نشان میدهد که در برخی شهرها بعضی پمپبنزینها، پارکها و کتابخانه عمومی به آتش کشیده شده و برخی فروشگاههای زنجیرهای غارت و حتی متاسفانه عدهای اغتشاشگر در اقدامی موهن قرآنهای موجود در یک مصلی را نیز آتش زدهاند. در تهران برخی خانههای شخصی نیز طعمه حریق شد و اموال شخصی مردم آسیب جدی دید.
این اغتشاشگریها فقط به تخریب اموال عمومی و شخصی ختم نشده و عدهای آشوبگر در ملارد اقدام به ترور یکی از کارمندان شهرداری کردند که سعی در جلوگیری از آسیب رساندن به اموال عمومی داشت.
بدیهی است آنچه هماکنون برخی شهرهای ایران شاهد آن است با اعتراض معمول فاصله و تفاوت فراوانی دارد ونه تنها به مرز اغتشاش رسیده بلکه شاهد حضور افراد مسلح در بین معترضان هستیم که بطور طبیعی حساسیت نیروهای نظامی و انتظامی را بالا میبرد. در سالهای گذشته نیز هرگاه تظاهرات مسالمتآمیزی در جریان بود گروههای سودجو و معارض نظام با نفوذ در صفوف معترضین، فضا را به سمت رادیکال شدن برده و فاز تخریب اموال عمومی را آغاز میکردند.
سال 78 در ماجرای کوی دانشگاه یک تجمع دانشجویی در عرض چند ساعت به یک اغتشاش تبدیل شد که قریب 5 روز به طول انجامید و دست آخر نیز با حضور مردم در تظاهرات سراسری روز 23 تیرماه این اغتشاشات پایان پذیرفت. در آن اغتشاشات نیز اشرار به تخریب و شکستن شیشههای بانکها، مغازهها، کیوسکهای تلفن و در مواردی هم به آتش کشاندن خودروهای ناجا و بسیج و آمبولانس اقدام کردند.
در اغتشاشات سال 88 نیز که 8 ماه به طول انجامید، بعد از گذشت یک هفته تظاهرات سمت و سوی آشوب به خود گرفت که اوج آن را در عاشورای همان سال با به آتش کشیده شدن نمادهای عزاداری شاهد بودیم.
جمهوری اسلامی از ابتدای تاسیس خود با گروهکهای معارض و مسلحی روبهرو بود که سعی در ایجاد ناامنی و در برخی موارد به تجزیه کشاندن ایران و انتقام از انقلاب اسلامی داشتند. آشوبطلبیهای گروه موسوم به خلق عرب در خوزستان، درگیریها و جنایات کردستان توسط گروهکهای کومله و حزب دموکرات و فتنه حزب خلق مسلمان در آذربایجان در فاصله سالهای 57 الی 60 و مهمتر از همه ورود سازمان مجاهدین خلق به فاز مسلحانه و درگیریهای خیابانی که ترورهایی در سطح عامه مردم و شخصیتهای نظام انجام دادند از مهمترین آنهاست.
با وجود مقابله نظام با این گروهکها و تروریستها در طول سالهای دهه 60 و خروج اکثریت آنها از کشور، با اینحال عوامل نفوذی داخلی آنها از هر فرصتی برای آشوبطلبی و کمک به اهداف اپوزیسیون خارج کشور و کشورهایی که از آنها حمایت میکنند مانند آمریکا و عربستان استفاده میکنند.
در بین دستگیرشدگان هر اغتشاش در سالهای اخیر، برخی عوامل وابسته به گروهک منافقین و یا سایر گروهکهای تروریستی حضور داشتند. برای مثال بعد از اغتشاشات سال 96، مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین در گفتوگویی با روزنامه سعودی عکاظ به نقش نیروهای این سازمان در اغتشاشات دیماه اعتراف کرد.
همزمان با اعتراضات روزهای گذشته نیز برخی کانونهای توطئه در خارج کشور شروع به تحریک مردم برای ایجاد اغتشاش کردند. بازماندگان حکومت پهلوی در خارج کشور(رضا پهلوی و مادرش فرح)، سرکرده گروهک منافقین و رسانههای فارسی زبان خارج کشور مانند ایران اینترنشنال، منو تو و بی بی سی فارسی نیز به تریبون اغتشاشات تبدیل شده و حتی آموزش نحوه حضور در تظاهرات و اطلاعرسانی را آموزش میدادند.
بدیهی است نابسامانیهای اقتصادی و همچنین شوک وارد شده به مردم از اطلاعرسانی ناگهانی مبنی بر افزایش قیمت بنزین و سهمیهبندی ان اعتراضاتی را بهدنبال داشته باشد اما اغتشاش و خسارتهای گسترده به اموال عمومی و شخصی عامل شدیدتر شدن نابسمانی اقتصادی خواهد بود.
بخشی از این خسارات به تاسیسات و امکانات شهری باید از بیتالمال تامین شود که کاهش بودجه را در بخشهای دیگر بههمراه خواهد داشت و از طرفی غارت فروشگاههای خصوصی و آتش کشاندن آنها موجب خسارت مالی شدید سرمایهگذاران وبیکاری کارگران آن میشود.
به آتش کشیدن اموال شخصی مانند خانهها و خودروهای مردم -که متاسفانه در مواردی در تهران و شهرستانها شاهد آن بودیم-، آواره شدن خانوار و از بین رفتن یک زندگی را بهدنبال دارد. با توجه به حوادث تلخ روزهای گذشته هوشیاری مردمی که معترضاند با آشوبگران و فرصتطلبان یک وظیفه ملی است تا مانع خسارت به اموال عمومی و جانباختن معترضان شوند. همانطور که مقام معظم رهبری در صحبتهای درس خارج فقه خود فرمودند "هیچکس به این اشرار کمک نکند؛ هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقهمند است، به زندگی راحت خودش علاقهمند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند" لزوم مرزبندی با وابستگان به گروهکهای معارض مردم مانع از خسارت دیدن بیشتر کشور میشود.
برآوردهای اطلاعاتی نیز حاکی از آن است که اغتشاشگران از مدل خاصی در تهران و شهرستانها استفاده میکنند به نحوی که یک هستهی مرکزی اولیه از آشوبگران حرفهای و آموزشدیده اغتشاشات را پایهگذاری و خساراتی به اموال عمومی وارد میکنند و سپس پراکنده میشوند.
پرسش اصلی این است که آیا خسارت زدن به بیتالمال و اموال شخصی مردم هیچ نسبتی با اعتراض به گرانی بنزین میتواند داشته باشد؟ معترضان به افزایش قیمت بنزین را مردم آسیبپذیر و کم درآمد تشکیل میدهند اما اغتشاشگران با حمله به اموال عمومی و حتی اموال شخصی همین مردم آنها را با خسارت و درد مضاعفی مواجه میکنند. تقریباً تمام پمپبنزینها در کشور متعلق به اشخاص حقیقی است و هیچکدام از آنها دولتی نیست، لذا آتش زدن پمپ بنزین و حتی ضربه زدن به صاحبان برخی از آنها آیا با هیچ منطق و شرافتی سازگار است و اصلاً ربطی به اعتراض به گرانی بنزین دارد؟ مگر بنزین را صاحب پمپ بنزین گران میکند که با او اینچنین رفتار و خسارتهای جدی به او وارد شود؟
همه این موارد نشان میدهد که با پدیدهای کاملاً متفاوت با اعتراض به گرانی بنزین مواجه هستیم و صف مردم از صف اغتشاشگران جدا شده است. لذا خود مردم هم به دنبال برخورد با اغتشاشگرانی هستند که هم به لحاظ اقتصادی به آنها ضربه میزنند و هم حق آنها برای اعتراض مسالمتآمیز را همواره نابود میکنند.
منبع: تسنیم
18
دستور دارن که تخریب کنند والان هم امریکا پیام فرستاده که پشت این ها هستند ولی نباید این ها را ازاد کنید
ما عاشق مملکتمون هستیم
عاشق کجای مملکتی.!!! یک تصمیم درست نمیشه توش گرفت شب میخوابی صبح بلند میشی همه چی بی مقدمه ودلیل چندبرابر گرون میشه یه پولی پس انداز میکنی به یه دردی بزنی یهو ارزشش چندبرابر کم میشه،مملکت شده قمار خونه ،نتونی دست دولتمردا روبخونی زندگیت به فنا رفته ولی کاش حداقل جوانمردانه بازی میکردند و ورق رودرست تقسیم میکردند درچننین بازی که همه آس ها دست دولت است نتیجه بازی ازقبل مشخص است بازنده اصلی مردم عادی هستند که هیچ برگ برنده ای دردستشان نیست،بله دولتمردان وکسانی که از این رانت بهره میبرند طبیعی هست که عاشق مملکتشان باشند... اکثریت مردم خسته شدن وخواهان تعطیلی این قمار خونه هستند انهم بایک رفراندوم ازاد...
ما عاشق مملکتمون هستیم
و یک چیز دیگر با این عمل دسته جمعی که زدن گور خودشان را کندن و افراد زیادی از این ها باقی نمانده برای اشوب و اکثرا دستگیر شدن
خدا روشکر،الان راحت می تونیم با خیال راحت بریم بیرون ،۲ روز اغتشاش با دعا و ذکر بیرون می رفتم و می اومدم خونه بچه ها رو مدرسه می بردم،خدایا شکر از این نعمت امنیت
ملت ایران مردمی فهمیده وسردوگرم کشیده دورانهای مختلف هستند وبه بلوغ فکری اجتماعی رسیده اند ملت صبوری هستند که در صحنه های مختلف از جان مال سفره وحتی زندگی روزمره خود برای این انقلاب ونظام وهدف والای ان گذشتند ودرنقاط حساس تصمیم های درست وتاثیرگذار گرفته ووارد صحنه شده اند اما باید گفت این ملت انتظاراتی را هم از مسولین مختلف کشور دارند که حداقل آن این است که مسولین باید به حمایت های مردم پاسخ در شان دهند ومراقب فشارهای که به مردم وارد میشود را درسرحد توان به حداقل برسانند اما متاسفانه چند سالی است بااینکه مردم تحت فشارحداکثری از بیرون از مرزها قراردارند ازطرف مسولین کشوری با مدلهای مختلف نیز تحت فشار افزونتر قرار میگیرند وانگار این ملت هستند که باید هزینه بدهند اما انتظار من به عنوان یک جوان ایرانی طرفدار انقلاب ورهبری که پدرم برای این انقلاب جنگیده است وسلامتیش را داده است وخودم تا پای جان راه پدر را ادامه خواهم داده این است که: مسولین بدانند باید به مردم احترام گذاشت به شعور ،فهم،سفره،زندگی،ازخودگذشتگی و... مسولین بدانند مردم میفهمند مسولین بدانند نباید به مردم دروغ گفت مسولین بدانند باید به فکر مردم ولی نعمتان خود باشند مسولین بدانند باسیاسی کاری و شو رسانه ای نمیشود کشور اداره کرد مسولین مراقب مسیری که نظام را در آن میرانند باشند که با هدفی که برای آن ملت خون دادنددر تقابل نباشد مسولین مراقب اعمال ،رفتار،سخنان خود واطرافیان خودباشند تا دل ملت نرنجد گران شدن بنزین وهدفمندکردن یارانه ها شاید از نظر کارشناسان ارشد ومسولین لازم اقتصاد کشورباشد اما باید پرسید: آیا العان شرایط کشور ومنطقه برای اجرای این طرح مناسب بود؟ آیادراین طرح شرایط العان مردم در نظر گرفته شده است؟ آیا میزان درآمد دولت ازاین طرح با میزان یارانه نقدی که در نظر گرفته شده همخانی دارد باتوجه به اینکه ادعا میشود دولت چشم به جیب مردم ندارد؟ آیا میزان سهمیه های در نظر گرفته شده مناسب شرایط خودرو های داخلی است؟ آیا اجری این طرح میتواند جلو قاچاق سوخت را بگیرد؟ اگر بله چرا زیربنهای ایجاد شده نابود شد؟ واینکه جواب تصمیمات اشتباه مسولین را چه کسی باید بپردازند؟ ملت؟ اما انتظاری که ما العان از نظام ودولت داریم اینکه: با توجه به اینکه خواسته های بحق مردم که با جرقه گرانی بنزین تبدیل به فریاد شد اما متاسفانه با دخالت دشمنان قسم خورده مردم و نظام به خرابکاری واغتشاش تبدیل شد.همانگونه که ملت فهیم ایران با درک شرایط سکوت کرده صف خود رااز دشمنان جدا کردند ،مسولین محترم پس از برخورد قاطع ومحافظت از اموال عمومی وجان مردم خواسته های بحق مردم را به دست فراموشی نسپارن وبه خواست ملت احترام بگذارند ودر اسرع وقت به مشکلات مردم رسیدگی کنند مردم واقعا در شرایط دشواری قرار دارند
مسئولین هروقت به حمایت مردم نیاز دارند انها را انقلابی وشهید پرور می نامند وهروقت مردم خواستار نیازهای به حق خود هستندواعتراض میکنند میشوند اشوبگر وعنصر دشمن،... به نظر شما دلیل این پارادوکس گویی مسئولین چیست؟؟؟؟؟
این همه اعتراض کارگری و کارمندی داریم مگر انگ اشوبگر و عنصر دشمن می زنند؟ اگر هم کاری کنند می کیرند ولی انگ دیگری نمی زنند مگر کسانی که ...
منفی ومثبت بیانگر رای مردم ودرستی ونادرستی مطلب است بهتر نیست به رای هم احترام بگذاریم...
سلام
بزرگترین دشمن برای این نظام مسئولین بی کفایت هستند تا کی جوانان این مملکت باید زیر فشار اقتصادی و حماقت های این مسئولین از روال عادی زندگیشون خارج و به قول شما آشوبگر بشن؟ مگه یه دولت و حکومت چیزی با ارزش تر از مردمش داره؟ چرا خودتون کاری میکنید که مردم علیه اتون باشن؟ این از وضعیت خودروسازی و مسکن و تورم و بیکاری و حقوق های بی ارزش و دزدی و اختلاس و این هم از مسئولین بی کفایتتون. قطع کردن اینترنت توهین محض به شعور مملکته که نشون میده مسئولین ما چقدر بزدل هستند و مهر تاییدی میزنه به قدرت همبستگی یه ملت
اعتراض مدنی و انسانی امری مقبول و در تمام کشورهایی که فرهنگ مناسب تری غالب است دائما نسبت به موضوعات مختلف انجام میگیرد و پلیس تمام تلاش اش را صرف نظم و امنیت مردم (بخصوص معترضین) میکند .اما آشوب و تخریب و آتش زدن و کشتن و ... یه کار ضد انسانی و عوامل اصلی آن مجرمین و افراد شرور و ناراحت اند که تو هر کشوری با اینها شدیدا مقابله کرده و سرکوبشان میکنند . بخصوص اگر عده ایی از اینها مزدور یا فریب خورده کشورهای متخاصم باشند طبیعتا فضا امنیتی و و نیروهای ویژه اقدام به مقابله و دستگیری و مثل یه جبهه جنگی به مقابله با سربازان دشمن عمل میکنند ، این الفبای حکومت داری و جز اصول حاکمیت محسوب میشود ، فرقی ام نمیکنه کجا باشه آمریکا ( آشوبهای وال استریت) یا فرانسه ( زرد پوشان) هنگ کنگ عراق یا ....متاسفانه توکشور ما سربازان دشمن فرصت طلبی کرده و هر اعتراض مدنی را به آشوب و هرج و مرج کشانده و طبعا فضا امنیتی و سرکوب پیش می آید. به نظر من مردم عادی می بایست بمحض تغییر فضای اعتراض و به میدان آمدن آشوب گران ، حرکت خود را سریعا متوقف و پس از ایجاد نظم مجدد و آرام شدن جامعه ، مجددا اعتراض مدنی خود را دنبال کنند . درغیر اینصورت هم حرکت شون عقیم می ماند هم آسیب خواهند دید . آشوبگری و تخریب محکومه هر جا میخاد باشه و هر حکومتی نیز اونارا قطعا سرکوب میکنه ، چون مهمترین وظیفه اش حفظ امنیت است.
یعنی میشه تا صد سال این چیزها تو ایران نبینم ای خدا
هرکسی اینجا اعتراض داشته باشه اغتشاشگره،اخلالگره،عناصر دشمنه و... بسه دیگه خون مردم تو شیشه کردن دست از سرمون بردارید جوانی مون که گرفتید ،امید و آرزوهامون به باد فنا دادید،بزارید نفس بکشیم لعنتی ها...