«چندهمسری» در کدام استان‌ها بیشتر است؟

بالاترین درصد مردانی که بیش از یک همسر دارند متعلق به استان «سیستان و بلوچستان» است، این درحالیست که استان سمنان با نرخ ۰.۶۹ درصد نسبت به سایر استان‌ها کمترین میزان چندهمسری را تجربه کرده است.

«چندهمسری» در کدام استان‌ها بیشتر است؟

نگاهی بر آمارهای اطلس وضعیت زنان و خانواده که بر مبنای سال ۹۵ تهیه شده، نشان می‌دهد بالاترین درصد زنانی که همسرشان بیش از یک زن دارند، متعلق به استان «سیستان و بلوچستان» و کمترین این زنان متعلق به استان «سمنان» هستند.

به طوریکه ۱۴.۹ درصد زنان استان سیستان و بلوچستان شوهرشان بیش از یک همسر دارد، پس از آن استان هرمزگان با نرخ ۷.۰۳ درصد نسبت به سایر استان‌ها در رتبه دوم قرار گرفته است. در این میان ۰.۶۹ درصد زنان استان‌ سمنان و ۰.۸۱ درصد زنان مازندران همسرشان بیش از یک زن دارند که نسبت به سایر استان‌ها به ترتیب رتبه ۳۱ و ۳۰ را به خود اختصاص داده‌اند و در وضعیت بهتری قرار دارند.

زنان هرگز ازدواج نکرده

اما در این میان وضعیت زنانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند نشان می‌دهد که بالاترین درصد زنانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند متعلق به استان ایلام و کمترین درصد متعلق به یزد است.

براساس این اطلس ۳۸.۸۸ درصد زنان استان ایلام و ۳۷.۷۵ درصد زنان استان کهگیلویه و بویراحمد هرگز ازدواج نکرده‌اند و نسبت به سایر استان‌ها به ترتیب رتبه اول و دوم را در این زمینه به خود اختصاص داده‌اند، این در حالیست که استان‌ یزد با نرخ ۲۵.۲۵ درصد و مازندران با نرخ ۲۶.۰۲ درصد به ترتیب در جایگاه ۳۰ و ۳۱ قرار گرفته‌اند.

زنان دارای همسر

نرخ وضعیت زنان دارای همسر در استان‌های مختلف نیز نشان می‌دهد که بالاترین درصد زنان دارای همسر متعلق به استان یزد و کمترین آن متعلق به ایلام است. طبق این اطلس استان یزد با نرخ ۶۶.۶۲۳ درصد در رتبه اول و استان مازندران با نرخ ۶۵.۵۱۶ درصد در رتبه دوم قرار گرفته‌اند، این درحالیست که کمترین درصد زنان دارای همسر به ترتیب متعلق به استان‌های ایلام و سیستان و بلوچستان است به طوری که زنان استان ایلام با نرخ ۵۳.۵۹۱ درصد و زنان استان سیستان و بلوچستان با نرخ ۵۴.۷۴۷ درصد نسبت به سایر استان‌ها به ترتیب رتبه ۳۱ و ۳۰ را به خود اختصاص داده‌اند.

زنان بی‌همسر بر اثر فوت

در این میان اما، زنانی که بر اثر فوت یا طلاق همسرشان را از دست‌ داده‌اند متعلق به استان همدان و تهران هستند. براساس این گزارش، بالاترین درصد زنانی که همسرشان را بر اثر «فوت» از دست داده‌اند متعلق به استان همدان و کمترین آنها متعلق به استان بوشهر است.

طبق آمارها استان همدان با نرخ ۸.۶۰۶ درصد و استان گیلان با نرخ ۸.۴۲۹ درصد در این زمینه در جایگاه اول و دوم قرار دارند. در این میان کمترین درصد زنانی که بر اثر فوت همسرشان را از دست داده‌اند، با نرخ ۵۹.۹۰۶ متعلق به استان‌ بوشهر و پس از آن متعلق به کهگیلویه و بویر احمد با نرخ ۶.۱۳۲ است.

زنان بی‌همسر بر اثر طلاق

این آمارها در حالی اعلام می‌شود که بیشترین زنانی که همسرشان را بر اثر «طلاق» از دست داده‌اند متعلق به استان تهران و کمترین آنها متعلق به ایلام هستند. طبق این اطلس، استان تهران با نرخ ۲.۲۶۶ درصد و استان البرز با نرخ ۲.۱۲۳ درصد در این زمینه در جایگاه اول و دوم قرار دارد. این درحالیست در این میان کمترین درصد زنانی که بر اثر فوت همسرشان را از دست داده‌اند، با نرخ ۰.۵۲۱ متعلق به استان‌های ایلام و چهارمحال و بختیاری است.

«چندهمسری» در کدام استان‌ها بیشتر است؟

«چندهمسری» در کدام استان‌ها بیشتر است؟

منبع: ایسنا

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • کاربر ناشناس
    0

    ما یکیشا نمیتونیم مدیریت کنیم شما چطوری با چند تا زندگی می کنید

    نظرات شما -
    • حقگو
      0

      فعلا زمینه ازدواج جوانانی که دلشان میخادازدواج کنند ولی فشاراقتصادی وبیکاری وگرانی بزرگترین مانعشان است فراهم کنید الان چندهمسری رافقط مسولان ورییس جمهورمعاونان مجلسیان که حقوق نجومی وزندگی لاکچری واشرافی دارندتازه بایک عالمه کبوتران زیبا سروکاردارند فراهم تراست مخصوصا آقای مطهری ودامادگرامش بیشترآمادگی کامل دارند چندین همسر بگیرندمیتونن حرامسرا داشته باشند چون ثروتمندان واقعی اندآها آقای حداد هم جزو همین اشراف است

  • حسین
    0

    به نظر من این ایده چند همسری خیلی اشتباهه چرا که ضربه سنگینی به مملکت میزنه همین طوری که زنان یا مردان تحت هر شرایطی ازدواج مجدد میکنه این وسط بچه‌های معصومی که هستند آزار میبینند مگه شما نمیخونید کودک آزاری به نظر من طرح این ایده از بیخ و بن غلطه

  • عاشق
    0

    اقا پول باشه حله چرا که نه خیلی هم خوب و متنوعه.

  • ایمان
    0

    از نظر من همه این اتفاقات به خاطر نوع فرهنگی است که در آن جامعه وجود دارد مثلا در سیستان و بلوچستان با وجود فقر مالی و فرهنگی و پیامدهای منفی آن، چند همسری رایج و مرسوم است و امری پذیرفته شده است. بعضا در ایلام ازدواج نکردن بخاطر فرهنگ و قوانین خشک است. فرهنگ در تهران که هم، بعضا دم از آزادی (تقلید اداب و رسوم کشورهای خارجی به اشتباه)میزنند مثلا ارتباطاتات در خارج از منزل بیشتر از ارتباطات در منزل است و اکثرا هم دارای استقلال مالی هستند در نتیجه کمتر به همدیگر توجه میکنن و خواسته های یکدیگر را برآورده نمیکنن و براحتی طلاق میگیرند

  • بیتا
    0

    تف به ذات کثیف کسی که تو این شرایط کشور که پسرای مجرد توان اقتصادی یک بار ازدواج با عشقشون رو ندارن حرف از برده داری و چند همسری بزنه

  • م ل
    0

    جوان بدبخت نه کار دارد نه نان داستان اینکه می گوید موشه داخل سوراخ نمی رفت یک جارو هم به د مش وصل کرد

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها