رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان:

موج سوم کرونا در راه است

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: ویروس کرونا در مرحله دوم گسترش خود قرار دارد و پیش‌بینی‌ها از شروع موج سوم در فروردین سال آینده حکایت می‌کند.

موج سوم کرونا در راه است

نوید دانایی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: ویروس کرونا در مرحله دوم گسترش خود قرار دارد و پیش‌بینی‌ها از شروع موج سوم در فروردین سال آینده حکایت می‌کند.

نوید دانایی شامگاه چهارشنبه در قالب گفت و گوی تلویزیونی در سمنان ابراز داشت: آمار مبتلایان به ویروس کرونا در حال افزایش است و این امر ضرورت رعایت نکات بهداشتی را دوچندان می‌کند.

وی افزود: پیش‌بینی‌ها نشان از شروع مرحله سوم پیدایش و گسترش ویروس کرونا در کشور در هفته اول و دوم فروردین ۹۹ دارد و باید آمادگی‌ لازم برای مقابله با این مرحله را داشته باشیم.

دانایی تاکید کرد: تمهیدات لازم برای گذر از مرحله سوم کرونا باید از قبل پیش‌بینی شود تا با کمترین خسارت‌ها بتوان از این مرحله عبور کرد.

این مقام مسوول گفت: خارج نشدن از منزل و نبود دید و بازدیدها در نوروز سال آینده از مهمترین اقدام‌هایی است که باید توسط شهروندان صورت پذیرد.

وی ادامه داد: انجام دید و بازدیدها در شرایط وجود ویروس مسری و خطرناک کرونا به معنای به خطر انداختن سلامت و جان افراد است و یقینا هیچ فردی راضی به این امر نخواهد بود.

وی از مردم خواست آیین سنتی دید و بازدیدهای نوروز که ریشه در فرهنگ ایرانیان دارد را به زمان‌های دیگر و پس از گذر از شیوع ویروس کرونا موکول کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: تست ۱۴۱ نفر از شهروندان استان سمنان از زمان شیوع ویروس کرونا تا امشب مثبت بوده است که ۵۰ درصد این افراد تاکنون از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند.

از ظهر دیروز ۹۵۸ مورد بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به ۹ هزار نفر رسیده است، این تعداد در استان سمنان با ۶۳ نفر مبتلای جدید در ۲۴ ساعت گذشته به ۲۸۴ نفر افزایش داشته است.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ج
    0

    این موج سوم که شما می گویید مقصر اصلی آن دولت و ستاد مقابله با کرونا خواهد بود . چرا که دولت باید در تعطیلات نوروز قرنطینه را اجرا کند که نمیکند و اعتقادی به قرنطینه ندارد و آن را علمی نمیداند و در نتیجه مردم به پند و نصیحت مسئولان گوش نمی کنند . به دید و بازدید هم میروند و چرخه انتقال ویروس سریع تر میشود و یک موج بزرگتر از قم به جامعه سرایت خواهد کرد. بی تدبیری و عدم عاقبت اندیشی ادامه دارد.

  • کاربر ناشناس
    0

    خداراکمک میخواهیم اینطورکه معلومه مثل شاه که مملکت راویران کردوقبرستانها راایجادکرد ما هم باید قبرستانها جدیدی رابزودی آبادانی همدیگرراحلال کنید پیش بسوی مرگ کرواسی بای بای زندگی تمام

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      سلامتی مهمتراست یامهمانی؟!.. بخاطرحفظ سلامتی خودوخانواده ازرفتن به خانه یکدیگردرایام نوروز جدا خودداری نمایید

  • کمند
    0

    این دولت راضی است همه مردم بمیرند. خود مردم باید رعایت کنند. اینا هیچ مدیریتی نمی کنند. مردم را ول کرده اند به امان خدا. چین یک میلیارد و خورده ای را چگونه مدیریت میکنه . در حالیکه اون خورده ای جمعیت چین چند برابر کشور ماست. اینا هر پیشنهادی را رد می کنند بابا همه دنیا میگند چاره کار قرنطینه است ولی اینا قبول نمی کنند. آدم یا باید خوش یه چیزی بلد باشه یا گفته دیگران را قبول کنه اینا خودشون هیچ مدیریتی ندارند جالبه که مدیریت هیچکس را هم قبول نمی کنند. در کره جنوبی تعداد کشته شده ها 0.6 درصد است در حالیکه با این آمار خود مسئولان ما در کشور ما کشته ها بیش از 4 درصد است

  • مجتبی
    0

    چرا می خواهید با این چرندیات مردم را بترسانید شما مسئولید مشکلات را از دوش مردم بردارید نه اینکه مردم را بترسانید آنانیکه که سالمند حرف های مسئولین را می پذیرند و آن‌هایی که نادانند دست به کارهای می زنند که به ضررشان تمام می شود متاسفانه امروزه در کشور وقتی یک مسئول می میرد و یا خانواده های آنان می میرنند شروع می کنند به تسلیت گفتن ، اما جای بس تأسف است که این همه از مردم جامعه ما بر اثر کرونا فوت نمودند مسئولین حاضر نشدن یک تسلیت بگویند .

  • محمدجواد
    0

    یه نفر به این دولت برسونه این یه هفته رو ادارات و بانکها رو تعطیل کنه که رفت امد در شهر ها به حداقل برسه البته بلا نسبت جمع یه عده ام بلا نسبت خر و گاو هم شال کلاه نکن برای سفر و خوشگذرانی تا وقتی ادارات بانکها دایر است رفت امد هم است اگه اوضاع وخیم تعطیل کنه این دولت بط تدبیری و ناامیدی

  • Mr
    0

    الان بهترین کار این که از تجربیات چین استفاده کنیم چون شنیدم تقریبا مهار شده اونجا، و ازشون تجهیزاتی مثل کیت،ماشین الات ضد عفونی کننده قوی خیابان، ماسک و دستکش ، و...