عضو شورای عالی نظام پزشکی:

تعداد جانباختگان کرونا ۳ تا ۴ برابر آمار رسمی است

عضو شورای عالی نظام پزشکی، راهکار خروج از شرایط بحران کرونا را نیازمند عزم ملی و بازنگری اساسی در نحوه مدیریت بیماری در کشور دانست.

تعداد جانباختگان کرونا ۳ تا ۴ برابر آمار رسمی است

حسین قشلاقی، با اشاره به اینکه ویروس کرونا در خلاء مدیریت ناکارآمد روز به روز نگران کننده تر از قبل جولان می‌دهد، گفت: شرایط کنونی از مدت‌ها قبل از سوی کارشناسان پیش بینی شده و هشدارهای لازم داده شده بود.

وی با اشاره به اینکه آمار مبتلایان به جهت تعداد کم تست PCR نسبت به خیلی از کشورها به ظاهر پایین گزارش می‌شود، افزود: میزان مرگ و میر واقعی قابل کتمان نیست و وزارت بهداشت صرفاً مواردی را که تست مثبت دارند در آمار فوت شدگان محسوب می‌کند.

وی ادامه داد: فوتی هایی که بر اساس یافته‌های پاراکلینیکی و بالینی رخ می‌دهد بر تیم درمان کاملاً محرز بوده اما در لیست فوتی‌های وزارت بهداشت قرار نمی‌گیرد.

عضو شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به آمارهایی که گاهاً از سوی برخی مدیران به صورت غیر رسمی اعلام می‌شود، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های میدانی کادر درمان و همچنین با بررسی آمار دفن شدگان، می‌توان گفت میزان مرگ و میر کرونا در کشور حدود ۳ تا ۴ برابر آمار رسمی است.

قشلاقی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم ارتباط مستقیم با درک صحیح و قابل اعتماد آنان از وضعیت موجود بیماری در کشور دارد، تصریح کرد: عدم اطلاع رسانی شفاف و دقیق وضعیت موجود این بیماری در کشور و صرفاً اعلام وضعیت زرد یا قرمز در شهرها، اشتباهی خطرناک و غیر قابل جبران و از دلایل مهم افزایش مبتلایان و فوت شدگان است.

وی گفت: علاوه بر ضعف مدیریت و عدم بهره‌گیری درست از شیوه‌های معمول و شناخته شده علمی در کنترل و پیشگیری از همه‌گیری بیماری‌ها و نیز عدم هماهنگی کافی در بین ارکان حاکمیت در ابعاد مختلف، از دیگر عوامل کنترل نشدن این بیماری و شیب صعودی فوت شدگان است.

عضو شورای عالی نظام پزشکی با گریز به کیفیت ماسک‌های موجود در بازار، بیان کرد: متأسفانه بخشی از ماسک‌های عرضه شده فاقد کیفیت و استاندارد لازم هستند و از طرفی مردم به علت مشکلات معیشتی یک ماسک را چندین بار و گاهاً چندین روز استفاده می‌کند، در صورتی که حداکثر زمان مفید استفاده از یک ماسک استاندارد چهار ساعت است و اگر به هر علتی ماسک از روی صورت برداشته شود نباید مجدداً استفاده شود.

قشلاقی، به پر شدن تخت‌های بیمارستانی در اکثر نقاط کشور اشاره کرد و گفت: بستری بیماران بعد از شدت گرفتن علائم، خستگی مفرط و یا بیمار شدن تعداد قابل توجهی از کادر درمان، کافی نبودن و یا از کار افتادن برخی تجهیزات حیاتی از جمله دستگاه‌های ونتیلاتور و اکسیژن سازهای سانترال در بیمارستان ها که به جهت تحریم‌های آمریکا تعمیر و یا جایگزین کردن آنها بسیار سخت شده است، از دیگر علل افزایش مرگ و میر کرونا در کشور است.

عضو شورای عالی نظام پزشکی، خروج از شرایط حاضر و کنترل این همه‌گیری را نیازمند عزم ملی دانست و خاطرنشان کرد: در این شرایط اقتصادی کشور نیازمند اطلاع رسانی دقیق و شفاف به مردم، بازنگری اساسی در اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا، استفاده از ظرفیت‌های فیزیکی و توان مالی تمام نهادها و ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف وابسته به حاکمیت و همچنین بسیج سازمان‌های مردم نهاد با فرماندهی واحد و مقتدر و تلاش برای جذب کمک‌های بین‌المللی هستیم.

منبع: مهر

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • اخوند نخودکی
    0

    همه دروغ میگن توی مملکت

    نظرات شما -
    • 1
      0

      تو راست بگو

  • کاربر ناشناس
    0

    همش از آمار حرف میزنند پس کارچی ،پیشگیری ،رعایت بهداشت چی خوبه باز بیاین یه مدت برسرامار بحث کنید!!!

  • کاربر ناشناس
    0

    تمام اینها درست ولی مشکل همان عدم همکاری و مدیریت درست و کاربردی تمام ارگانها و مراکز است. ده ماه است هیچ برنامه ای جز آمار فوتی ها آن هم نه واقعیت دارنند. چکار مفیدی انجام دادید از تمام ارگانها بخواهید بیایند پای کار ، دشمن فقط آنی نیست که دم مرزها میایید . دشمن کرونا است. اگر مردم به این شکل از بین بروند و هیچ کس کمک نکند چه انتظاری از فداکاری مردم داریید.باید با جهان تعامل داشت هم از جهت دارو و هم درمان. و تمام نیروهای مردمی و نظامی به کمک کادرهای درمانی بیایند.

  • کاربر ناشناس
    0

    دشمنان جان مردم کسانی هستند که در این شرایط میخواهند بجای تعامل با دنیا دشمن تراشی کنند . و از این شرایط برای نابودی و از بین رفتن بیشتر مردم استفاده کنند. وقتی دستگاه تنفس مصنوعی ، دارو رمدسیویر و دارو درمان این بیماری را نمی خواهند وارد کنند هدف تلف شدن مردم مگر نیست . مردم الان نیاز به یک هم فکری جامع برای رهایی از این شرایط هستند.اسمش را تعامل ، رابطه ، سازش هر چیزی که در ادبیاتتان هست بگذاریید. شاید فردا دیگر دیر باشد . قطعنامه ۵۹۸ بالاخره شد ولی باید بعد از فتح خرمشهر وقتی دشمن را از مرض خارج کردییم میشد.با تلفات و خسارت جانی و مالی کمتر. بیایید اشتباهات گذشته را تکرار نکنید . این دفعه کرونا در داخل در خانه های مردم و در خیابانها در شهرها در فروشگاهها در همه جا است .باید تصمیمات درست گرفت.برای نجات مردم مثل هر کشور دیگر. نه یکسری با غرض ورزی و خودخواهی مانع تصمیمات در تعامل با دنیا میکنند. اسمش،را هر چه میخواهند بدانند فعلا زن و بچه مردم روی تختهای بیمارستانی منتظر دارو و درمان درست هستند نه آمار فوتی. که روز به روز بیشتر میشود.هر کس مخالف این نظرات است بگوئید برای کم کردن و دار و و درمان در این ده ماه نه در ابن چندین سال چه کرده ؟!!!! و فشار بر سلامتی و جان مردم چه نفع میلیاردی برای آنها و دوستانشان داشته و بقااشان داشته.....

    نظرات شما -
    • 1
      0

      همه چیز را سیاسی نبینید- کشورهایی مثل انگلیس و اسپانیا و آمریکا تحریم هستند؟ مشکل سوء مدیریت در داخل است و بس

  • امید
    0

    نمکی وزیر بهداشت استعفادهد بس است بیکفایتی ودروغ

  • ارزو
    0

    همه گزارشگر شده اند رییس بانک مرکزی آمار پولهای سرقت شده را میدهد دولت توصیه مکند وشکوه دارد وزارت بهداشت آمار فوتیهای کرونا را میدهد وزیرسمت ننه من غریبم میکند همه می نالند اماازعمل به وظیفه خبری نیست وظیفه مردم هم له شدن در زیر کرونا و گرانی وبیکاری است فرصت طلبان هم در فکر غارت ثروت کشور عجب مملکتی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها