یک‌ تن و ۵۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در خراسان شمالی کشف شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم سرهنگ غلامی بابیان اینکه در سال جاری 20 باند توزیع مواد مخدر متلاشی شد، اظهار داشت: در استان خراسان شمالی از ابتدای سال جاری تعداد یک هزار و 304 نفر خرده‌فروش و عمده‌فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

وی افزود: تمامی این کشفیات مواد مخدر و همچنین دستگیری عاملان توزیع مواد مخدر و معتادان متجاهر که طی سال جاری در استان انجام شد طی اجرای 298 طرح پاک‌سازی در نقاط آلوده استان بود.

این مقام انتظامی افزود: در همین زمینه، اخیراً دریکی از محلات حاشیه‌نشین استان با اجرای طرح پاک‌سازی، 21 نقطه از آن محله درزمینهٔ فروش مواد مخدر پاک‌سازی شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی افزود: نیروی انتظامی برای ناامن کردن هرچه بیشتر استان برای عاملان فروش مواد مخدر در 10 عملیات برون‌استانی شرکت کرد که در همین راستا، 508 کیلوگرم تریاک کشف شد.

سرهنگ غلامی گفت: برای کشفیات انجام‌شده مواد مخدر در خراسان شمالی، 33 درصد از مواد مخدری که کشف شد در مرکز استان بوده و این شهرستان در رده سوم کشفیات مواد مخدر استان قرار دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی با اشاره به اجرای تعداد 298 طرح پاک‌سازی نقاط آلوده در استان، گفت: از ابتدای سال جاری 20 باند قاچاق مواد مخدر متلاشی شدند.

سرهنگ محمد غلامی درباره مقابله با پدیده شوم فروش مواد مخدر در استان اظهار داشت: این پدیده شوم تنها معطوف به ایران و استان خراسان شمالی نمی‌شود، بلکه این معضل، پدیده‌ای جهانی است و اغلب کشورها درگیر این موضوع هستند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نیروی انتظامی در دو زمینه برخورد با عناصر تهیه و توزیع مواد مخدر و دستگیری معتادان متجاهر همچنین اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و آگاه‌سازی مردم اقدامات گسترده‌ای را در دستور کار دارد و آن‌ها را انجام می‌دهد.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی، محلات حاشیه‌نشین عمده مناطق درگیر شهر بجنورد درزمینهٔ فروش مواد مخدر (خرده‌فروشی و عمده‌فروشی) هستند.

سرهنگ غلامی با تأکید بر این نکته که افزایش مصرف و فروش مواد مخدر در استان یک هشدار جدی است، درباره علل افزایش فروش مواد مخدر در استان گفت: ثروت‌اندوزی علت اصلی عمده‌فروشان مواد مخدر به انجام این کار است.

وی بابیان اینکه خرده‌فروشان به علت بیکاری، زیاده‌خواهی و تهیه پول مواد مخدر خود به این کار روی آورده‌اند، خاطرنشان کرد: در خراسان شمالی علاوه بر اینکه فروشندگی مواد مخدر به‌صورت تشکیل یک تیم در حال انجام است، همچنین فروشندگی آن به‌صورت خانوادگی نیز انجام می‌شود.

وی با تأکید بر این نکته که آمار کشفیات از افزایش عرضه و تقاضای مواد مخدر در استان حکایت دارد، بیان کرد: درزمینهٔ مواد مخدر صنعتی، شیشه و هروئین بیشترین تقاضا را دارند که دانشجویان بیشترین مشتریان این نوع از مواد مخدر هستند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی درباره آسیب‌پذیری دانشجویان در مقابل مصرف مواد مخدر صنعتی، تصریح کرد: دلیل عمده این قشر برای مصرف این مواد، بیدارخوابی و پذیرش بهتر مطالب درسی است.

سرهنگ غلامی گفت: ناجا در تعامل با دانشگاه‌های استان، آگاه‌سازی دانشجویان نسبت به آثار سوءمصرف این مواد را در دستور کار خود قرار داده و در این زمینه کارشناسان انتظامی برنامه‌های آموزشی را برای آنان برگزار می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه سن مصرف و فروش مواد مخدر نیز رو به کاهش است، افزود: در تعامل با اداره کل آموزش‌وپرورش استان اجرای برنامه‌های آموزشی و آگاه‌سازی دانش آموزان را در دستور کارداریم که کارشناسان انتظامی در این زمینه ورود کرده‌اند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی بابیان اینکه خانواده‌ها باید بسیار مراقب فرزندان خود باشند، بیان کرد: کانون گرم خانواده همچنین دوستی والدین با فرزندان موجب می‌شود تا بتوان فرزندان را از آسیب‌های اجتماعی به دور داشت.

سرهنگ غلامی با این مطلب که بیکاری و مهاجرت نیز از ریشه‌های اصلی رشد فروش مواد مخدر است، تأکید کرد: مسئولان باید بر کاهش نرخ بیکاری و بهبود امکانات شهری و پوشش برنامه‌های مناسب برای پرکردن اوقات فراغت جوانان در محلات حاشیه‌نشین اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

این مقام انتظامی در پایان با تأکید بر جدیت ناجا در امر مقابله با مواد مخدر، خاطرنشان کرد: اقدامات فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی، محلات را برای فروشندگان مواد مخدر ناامن کرده است.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها