عارف: در حال بررسی شرایط حضور در انتخابات ۱۴۰۰ هستم

رئیس بنیاد امید ایرانیان در مورد کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: در حال بررسی شرایط توسط کمیته‌ها هستیم و روی موضوعات کار می‌کنیم.

عارف: در حال بررسی شرایط حضور در انتخابات ۱۴۰۰ هستم

محمدرضا عارف در مورد علت عدم حضورش در جلسات نهاد اجماع‌ساز (ناسا) گفت: شورای اجماع‌ساز ۱۵ نفر عضو حقیقی دارد که با مکانیزم خاصی از احزاب مختلف انتخاب شده‌اند، من در هیچ حزبی نیستم که بخواهم به نمایندگی از حزب در جلسات شرکت کنم و لذا جز آن ۱۵ نفر هم نیستم.

عارف فعالیت شورای مشورتی خود را پابرجا دانست و گفت: از زمانی که سال ۸۶ بنیاد امید ایرانیان را راه‌اندازی کردیم، این بنیاد به عنوان یک نهاد تشکیلات راهبردی مشغول به کار است که البته فعالیت حزبی ندارد. شورای مشورتی همواره فعالیت داشته و این بنیاد در همه انتخابات‌ها در موضوعات راهبردی و تشویق مردم به مشارکت فعال بوده است.

رئیس بنیاد امید ایرانیان بر حضور جدی در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای شهر ۱۴۰۰ تاکید کرد و افزود: من به همه جریان‌ها، به ویژه اصلاح‌طلبان توصیه جدی بر حضور فعال در انتخابات را دارم. شورای شهر دستاورد جریان اصلاحات است و دموکراسی از شوراها شروع می‌شود. اهمیت انتخابات شوراها کمتر از ریاست‌جمهوری نیست. همچنین در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری هم مثل همه جریان‌ها تمام توان خود را می‌گذاریم تا یک انتخابات پرشور با مشارکت حداکثری برگزار شود.

وی در مورد کاندیداتوریش در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: در حال بررسی هستیم و در کمیته راهبردی کار می کنیم. من هیچ‌وقت شانه از زیر مسئولیت خالی نکرده‌ام، هیچ‌وقت هم برای پذیرش مسئولیت پیش‌قدم نشده‌ام. روند پیش رو شرایط حضور من در در انتخابات را مشخص خواهد شد.

منبع: مهر

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • علی
    0

    واقعا ک،شما دگه کی هستی...!!!

  • ناشناس
    0

    شرایط برای ورود شما به کارزار انتخابات ریاست جمهوری فراهم نیست! وقتی شما در مجلس دهم رأی لازم برای انتخاب ریاست مجلس را کسب نکردید به طریق اولی قبای ریاست جمهوری هم به تن شما گشاد است و اندازه شما نیست! شرط اول برای ریاست جمهوری و پست های سیاسی نزدیک به آن داشتن قدرت فن بیان و سخنوری و تأثیرگذاری بر افکار مخاطبان است که شما اصلاً ندارید. شرط دوم داشتن کاریزما و ابهت لازم برای تصدی منصب سیاسی است که در شما اصلاً دیده نمی شود. شرط سوم هم اینست که زیر دستان و همطرازان سیاسی و اعضاء سایر نهادهای حکومتی با شما همکاری نمایند و یا از شما حساب ببرند که چنین ویژگی در شما سراغ نیست. شرط چهارم هم اینست که مقبولیت عامه داشته باشید و این شرط از سه شرط قبلی تأثیر می پذیرد. با این تفسیر نمره قبولی کسب نمی کنید مگر اینکه بخواهید با کاندیدایی رقابت کنید که اکثریت مردم از او خوششان نیاید و مجبور شوند برای جلوگیری از رأی آوری او ، رأیشان را به صندوق شما بریزند!

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها