همه‌گیری کرونا باعث تشدید نابرابری‌های حرفه‌ای بین زنان و مردان شده است

نتیجه پژوهش های مختلفی که از زمان آغاز همه گیری ویروس کرونا تاکنون انجام شده است نشان می دهد که زنان به مراتب بیشتر از مردان تحت تاثیر پیامدهای بحران اقتصادی ناشی از این همه گیری قرار گرفته‌اند.

همه‌گیری کرونا باعث تشدید نابرابری‌های حرفه‌ای بین زنان و مردان شده است

در بررسی های سازمان بین المللی کار مشخص شده است که ۴۱ درصد از زنان در بخش هایی از اقتصاد فعالیت می کنند که همه گیری بیماری «کووید ۱۹» بیشترین تاثیر را بر آنها گذاشته است. بنا به اعلام این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد بحران اقتصادی برای زنان رنگین پوست بیشتر از دیگر زنان مشکل آفرین بوده است.

تحقیق شرکت مکنزی که در زمینه مشاوره به شرکت ها و دولت ها فعالیت می کند نیز پیش از این نشان داده بود که بیش از ۲۵ درصد زنان در آمریکا به دنبال شیوع بیماری «کووید ۱۹» مجبور شده اند برای رسیدگی به امور خانوادگی فعالیت حرفه ای خود را متوقف کنند.

نتیجه پژوهش های مختلفی که درباره تاثیر همه گیری ویروس کرونا بر زندگی زنان انجام شده است در مجموع نشان می دهد که این پاندمی می تواند دستاوردهای زنان در زندگی حرفه ای را که طی چند دهه به دست آمده بود زیر سوال ببرد. این در حالی است که پیش از همه گیری بیماری «کووید ۱۹» اغلب این دستاوردها «ناکافی» توصیف می شد.

به عنوان مثال کنفدراسیون اتحادیه های کارگری اروپا تخمین می زند که محو اختلاف موجود بین دستمزد زنان و مردان در فرانسه در صورت ادامه روند کنونی هزار سال طول خواهد کشید.

از سوی دیگر هر چند مدیریت زنان در زمینه کنترل شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشورها در ابتدای همه گیری بیماری «کووید ۱۹» مورد توجه و تحسین قرار گرفت اما استفاده از آنها در مسئولیت های اجرایی و مدیریتی همچنان در عمل با محدودیت های زیادی روبرو است. به عنوان مثال الیزابت مورنو، وزیر برابری زنان و مردان در دولت فرانسه اخیرا گفت که از ۱۳ مسئول ارشدی که در دفتر امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری این کشور فعالیت می کنند تنها یک نفر زن است.

منبع: یورونیوز

46

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها