اولویت سازمان زندان‌ها بازسازی ۱۰۰ زندان فرسوده کشور است

اولویت سازمان زندان‌ها بازسازی ۱۰۰ زندان فرسوده کشور است

به گزارش خبرگزاری تسنیم علی اصغر جهانگیر پیش از ظهر امروز در سفر به اراک و در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: مهم‌ترین چالش پیش روی ما وجود زندان‌های فرسوده است زیرا این زندان‌ها در نقاط مختلف با تنگناهای امنیتی و هزینه‌های بسیاری روبه‌رو‌ است.

وی افزود: ساخت و ایجاد زندان‌های جدید به معنی بیشتر شدن زندانیان در کشور نیست بلکه این مهم امری ضروری است که در راستای ارتقاء سطح استانداردها و تعطیلی زندان‌های فرسوده انجام می‌شود.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی تصریح کرد: رویکرد اصلی دستگاه قضایی کاهش جمعیت کیفری و توسعه خدمات اصلاحی و تربیتی است و اقدامات موثری هم در سال‌های گذشته و به همین منظور انجام شده که امیدواریم شاهد کاهش ورود زندانیان و جرایم در کشور باشیم.

جهانگیر بیان کرد: با توجه به اینکه خانواده‌های زندانیان در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند باید حمایت لازم از آنان انجام شود تا زمینه ورودشان به چرخه ناهنجاری‌های اجتماعی فراهم نشود که در این راستا سازمان زندان ها به منظور مقابله با این پدیده، کاهش جمعیت زندانیان را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های فقهی، قانونی، مدیریتی و اجتماعی چهار محور فعالیت این سازمان است که توجه به حقوق و جلوگیری از بلاتکلیفی متهمان، تقویت محکومیت‌های جایگزین، آزادی مشروط و تعیین ترک تعقیب براساس این چهار محور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: افرادی که در حوزه زندان فعالیت می‌کنند کار سختی دارند زیرا علاوه بر اینکه روحشان به موازات روح زندانیان آرزده می‌شود به سبب ساعت کار بالا از جسمی فرسوده هم برخوردار هستند.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی با بیان اینکه بیشترین آسیب در ورود به زندان اقشار نوجوان و جوان و زنان هستند گفت: با پیگیری‎های انجام شده به دنبال این هستیم اجازه ندهیم جوانان ما پایشان به زندان باز شود زیرا زندان آسیب‎های بسیاری را برای آنان به دنبال دارد.

جهانگیر اضافه کرد: در رأس همه دغدغه‌ها، بیانات مقام معظم رهبری است که ایشان فرمودند به منظور کاهش جمعیت زندان‌ها راهکارهای جدید اجرا شود و در استان‌ها تعامل و هم‌گرایی دستگاه‌های قضایی و اجرایی سبب کاهش جمعیت کیفری و در نهایت ارتقاء سلامت اجتماعی می‌شود.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها