حجتالاسلام سید احمد خاتمی:
آقایی که عمامه به سر هم هست گفته دین اسلام حجاب اجباری ندارد؛ اینها بویی از فقه نبردهاند
حجت الاسلام سیداحمد خاتمی گفت:کسانی که حجاب را ساده میگیرند، بویی از فقه نبردند در حالی که دین یک قانون است و پشت سر قوانین اجبار است و مجازاتی دارد.
به گزارش خبر فوری به نقل از «انتخاب»، حجت الاسلام سیداحمد خاتمی شامگاه دوشنبه در یادواره 276 شهید غدیر استان کرمان در حسینیه ثاراالله با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهارداشت: شهدای غدیر در پی انجام وظیفه به لقاءالله پیوستند.
وی با اشاره به اینکه در رابطه با دین دو برخورد داریم گفت: یک برخورد کاذبانه است و اینگونه است که آدمی دم از دین بزند اما ملتزم به قانون دین نباشد و قرآن میفرماید این ها دنیا را که ندارند، آخرت را هم نخواهند داشت.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بعضیها وسط میدان دین نمیآیند و در حاشیه قرار میگیرند تا ببینند با دین به نوای دنیا میرسند افزود: در تفسیر علامه طباطبایی آماده دین بعضیها حرفی است و در حرف کم نمیآورند اما در عمل پای دین نیستند.
وی با اشاره به اینکه فردی که عملا پایبند به دین و نمازش نباشد و یا قانون حجاب در دین را رعایت نکند، برخورد کاذبانه با دین است و قانون دین را زیر پا گذاشته است خاطرنشان کرد: آقایی که عمامه به سر هم هست در رسانهای گفته که دین اسلام حجاب اجباری ندارد و دین اسلام هرگز نگفته خانمها حجاب اجباری داشته باشند.
خاتمی بیان کرد: سئوال این است که دین قوانینی دارد و بهعنوان مثال میگوید جوان نباید رابطه نامشروع با نامحرم داشته باشد و اگر داشت قرآن میگوید 100 ضربه شلاق دارد و یا قانون میگوید پشت چراغ قرمز ایست دارد و اگر حرکت کردی، جریمه دارد.
وی با بیان اینکه رعایت حجاب مثل نماز و روزه واجب است و قانون دین اسلام است گفت: کسانی که این حرفها را میزنند و حجاب را ساده میگیرند، بویی از فقه نبردند در حالی که دین یک قانون است و پشت سر قوانین اجبار است و مجازاتی دارد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه زن ارزش است و اسلام نیز دنبال ارزش زن است و میخواهد که زن با گوهر عفاف جایگاه انسانی پیدا کنید افزود: در غرب شخصیت زن بدتر از زمان جاهلیت دفن شده است و اسلام نمیخواهد زن ابزار و کالا شود.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) روسری خود را محکم میبست و در جمع زنان با چادر خطبهخوانی کرد گفت: اسرای کربلا روز دوازدهم وارد کوفه شدند و گرسنه هم بودند اما حضرت زینب(س) اجازه استفاده از نان و خرماها را نداد در حالی که آن حضرت چادرها و روسریها را پذیرفت.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برخورد کاذبانه با دین یعنی رفتار ما دینی نباشد و دم از دین هم بزنیم تصریح کرد: برخورد کاذبانه در خانواده هم یعنی پدر و مادر به فکر اخلاق و دین فرزندان خود نباشند و مسئولیت خود را فقط در تامین غذا و لباس بدانند.
وی با بیان اینکه در عرصه سیاسی هم برخورد کاذبانه، بازی با دین است گفت: در حالی که دشمن بهطور صریح اعلام میکند هدف ما نابودی نظام اسلامی است نباید این هدف دشمن را نادیده گرفت.
خاتمی با اشاره به اینکه اینها که گفتند "نه غزه نه لبنان" با دین بازی کردند افزود: مانند آفتاب روشن است که دشمن در پی براندازی نظام اسلامی است و یک مسلمان نمیگوید جمهوری اسلامی نمیخواهیم و هر که این شعارها را داد، دروغ میگوید مسلمان است.
وی با بیان اینکه محال است کسی دم از دین بزند اما حاکمیت دین را نخواهد و اگر اینگونه باشد دین او شعاری است اظهار داشت: در اغتشاشات اخیر هدف آنها دین بود و به 20 حوزه علمیه در کشور حمله کرده و بیاحترامی کردند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه به مساجد و حسینیهها حمله کردند گفت: به 15 دفتر امام جمعه در کشور هجمه بردند و امام جمعهای به من گفت دفتر من را سنگباران کردند.
وی تصریح کرد: جای تاسف دارد که کسانی از اغتشاشگران حمایت میکنند و میگویند ناآرامیهای اخیر در ایران، و این ها همان افرادی هستند که در طول این چند سال کلمهای از فتنه 88 اسم نبردند.
خاتمی با بیان اینکه بعضیها هم در فضای مجازی فریب خوردند که باید آنها را آگاه کرده و از آن ها ضمانت گرفت افزود: برخورد لازم هم انجام شود، بعضیها خود را ژن برتر میدانند و اغتشاشگری که در اصفهان آدم کشت و غارتگری کرد، حکمش در فقه اعدام است و این متن کامل فقه است.
وی با اشاره به اینکه جریان اغتشاش، جریان آمریکا است و با کسی که دنبال تضعیف نظام اسلامی است باید برخورد شود بیان کرد: نظام اسلامی حاصل خون سیصد هزار شهید است و بهسادگی به دست نیامده است.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اغتشاشگران یک دو هزارم ملت ایران هم نبودند و تعدادی از آنها رابطه مستقیم با منافقین داشتند و تعدادی نیز با سلطنت طلبهای منفور در ارتباط بودند.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی دیگر جایی برای ضداسلام نیست و بعضیها وعده داده بودند که این 22 بهمن در ایران خواهند بود گفت: ما ولایت را با تاسی از حضرت زهرا(س) جزو متن دین میدانیم و دفاع از ولایت را واجب دانسته و رهبر ما به عنوان ولی فقیه، نائب امام زمان(عج) است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه دشمنان تخریب ولایت را در دستور کار خود قرار دادند افزود: تجربه نشان داده که بزرگی که میتواند کشور را اداره کند و همه گروهها را دور هم جمع کند ولایت است و تضعیف ولایت تضعیف کشور است.
خاتمی با بیان اینکه بعضی از خواص حرف دشمن را در مورد ولایت میزنند و اینگونه حرف زدن خوشحالی دشمن را در بر دارد تصریح کرد: هدف دشمنان دین است و در فضای مجازی اهانتهایی به دین میشود که زبان از گفتن شرم دارد و به مراتب بدتر از کتاب سلمان رشدی است.
وی با اشاره به اینکه نباید حرفهایی زد که دشمن سوءاستفاده کند گفت: ولایت هم هدف دشمن است و آنها فهمیدند خیمه باشکوه و با عظمت انقلاب ولایت است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه روحانیت از دیگر اهداف دشمن است و از زمانی که میرزای شیراز ی، انگلیسیها را در بخث تنباکو ناکام گذاشت دشمن در پی تخریب روحانیت در کشور است افزود: در طول 100 سال گذشته خدماتی که روحانیت در استقلال کشور داشته است، بینظیر بوده است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه دشمن با روحانیتی که آهسته میآمد و آهسته میرفت کاری ندارد اظهارداشت: اما روحانیتی مثل علامه مصباح یزدی را بمباران کردند.
وی با بیان اینکه چهارمین نقطه هدف دشمن مردم هستند و اغتشاشات را با همین هدف راهاندازی کردند گفت: گناه و معصیت بزرگ است اگر کسی با دین برخورد کاذبانه داشته باشد.
خاتمی با اشاره به اینکه در آیه 15 سوره حجرات در قرآن در مورد برخورد صادقانه با دین آمده است افزود: مومنین در راه دین خود هزینه میکنند و دین باید در رفتار انسان از فردی، سیاسی و اجتماعی جلوهگر باشد.
وی در تبیین شخصیت حضرت زهرا(س) بیان کرد: فاطمه(س) برخورد صادقانه با دین داشت و دفاع از دین را دفاع از علی(ع) و امامت و ولایت میدانست و حضرت زهرا(س) رزمنده اسلام در دفاع از ولایت بود و یاد داد که در عرصه دفاع از اسلام ارزش شهید شدن دارد.
15
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها، باید خدمت جناب خاتمی عرض کنم که دین مبین اسلام، نه تنها در خصوص حجاب، بلکه درمورد احکام دیگه هم اجبار به هیچ عنوان نداره و دین به دنبال اینه که شخص مومن، با مطالعه و تحقیق درباره حجاب و سایر احکام، به ضرورت این احکام پی ببره. بر فرض هم که حرف ایشون راجع به اجبار در حجاب درست باشه، باید بگم که به نظر من، احکام دینی ماهیتی دارویی، و جنبه اصلاح کنندگی دارند و تا وقتی اجرای اونها موثره که این کارکردش رو از دست نده و به مصلحت جامعه در زمان اجرا هم باشه. به نظر اینجانب در شرایط فعلی به مصلحت کشور و اسلام نیست با تشکر.
فقه بشری محدود به دانش ناچیز بشر اگر برای سبک و شیوه بیان خواستهای خداوند در قران اهمیت و ارزش قایل نباشد متاسفانه دین خرد گرای خداوند را که از اصل " لا اکراه فی الدین "برخوردار است با دیکتاتوری منطق گریز یکی دانسته و با دگم اندیشی موجبات بدنامی دین و بیزاری خرد گرایان که مخاطبان اصلی قرآن اند از دین را فراهم می سازد. باید از جناب آقای خاتمی پرسید که فقهای فرزانه برای تخصیص خطاب قرآن در باره ی حجاب به بخش و گروه معینی از مردم در حجاز در زمان پیامبر چه معنی و مفهومی برداشت می کنند و الزام حجاب را برای همگان از کجای این خطاب به دست آورده و استنباط کرده اند؟؟؟!! ---
افسوس!!! بسیاری از فقهای کشور که می باید الگوی عدالت گرایی و دین مداری باشند خود را با سکوت بر اعتراضات منطقی صاحب نظران ، پاسخگویی روشنگرانه و هدایت گر را به رسمیت نمی شناسند.
افسوس!!! بسیاری از فقهای کشور که می باید الگوی عدالت گرایی و دین مداری باشند خود را با سکوت بر اعتراضات منطقی صاحب نظران ، پاسخگویی روشنگرانه و هدایت گر را به رسمیت نمی شناسند.