هیچ هورمونی در تولید گوشت مرغ استفاده نمیشود
کارشناس بررسی، مبارزه و مراقبت بیماریهای طیور دامپزشکی استان یزد گفت: برخلاف تصور عموم، در تولید گوشتمرغ هرگز از هیچ هورمونی برای افزایش رشد استفاده نمیشود.
به گزارش ایسنا، دکتر «کریم زنگیلی» در ا باره گفت: رشد سریع و بازدهی مناسب مرغ گوشتی در واحدهای پرورش صنعتی مربوط به عواملی همچون اصلاح نژاد، تنظیم جیره و محیط پرورش و سایر اصول علمی در این حرفه است.
وی همچنین اظهار کرد: ماکیان گوشتی بهعنوان منبع ارزان و با کیفیت پروتئین محسوب میشوند و رعایت نکات بهداشتی و قرنطینهای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاهها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد و بدین منظور ضروری است که دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاهها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
کارشناس بررسی، مبارزه و مراقبت بیماریهای طیور دامپزشکی استان یزد در ادامه خاطرنشان کرد: البته با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماریهای طیور، همه مراحل پرورشی اعم از جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجهریزی صادر میشود.
به گفتهی زنگیلی، طی 10 ماه ابتدای سال جاری، بیش از 20 میلیون قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان یزد تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته است.
این مسئول از مرغداران خواست که با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالنهای پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیتهای زمانی قرنطینهای، علاوهبر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماریهای طیور و تأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.
منبع: ایسنا
15
شما که راست میگی !