شنيده ها از گزينه‌هاي دولت براي انتخابات 96

هرچند شوراي سياست گذاري اصلاح طلبان، بحث کانديداي ثاني را براي کمک به «حسن روحاني» در انتخابات ارديبهشت ماه مطرح کرده است و تلاش اين شورا هم بر راهي کردن يک اصلاح طلب به ميدان رقابت هاي انتخاباتي است،...

شنيده ها از گزينه‌هاي دولت براي انتخابات 96

هرچند شوراي سياست گذاري اصلاح طلبان، بحث کانديداي ثاني را براي کمک به «حسن روحاني» در انتخابات ارديبهشت ماه مطرح کرده است و تلاش اين شورا هم بر راهي کردن يک اصلاح طلب به ميدان رقابت هاي انتخاباتي است، به تازگي زمزمه هايي مبني بر ورود دولتمردان به عرصه انتخابات به عنوان کانديداي کمکي روحاني شنيده مي شود.

به تازگي دولتمردان در اظهاراتي پراکنده و البته هماهنگ وارد بحث ورود کانديداي ثاني ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالگرايان به کارزار رقابت هاي پيش رو شده اند و در مصاحبه ها و سخنراني هايشان در اين باره اعلام موضع مي کند. سخنان آنها اما يک تفاوت اساسي با مواضع اصلاح طلبان دارد و آن اينکه ابراز مي کنند که اعتقادي به معرفي کانديداي ثاني ندارند.

شنيده ها هم حاکي از اين است که رئيس دولت يازدهم هم اعتقادي به ورود يک يا چند کانديداي اصلاح طلب به عنوان کانديدا يا کانديداهاي ثاني، پوششي و آلترناتيو ندارد و بر اين باور است که به تنهايي مي تواند در مناظره ها از پس رقيبان برآيد و البته با توجه به عملکرد دولت رأي لازم را هم دارد! اما طبق خبرهاي رسيده، در مشورت هايي که با حلقه اطرافيانش داشته است آنها نفس ورود کانديداي ثاني و آلترناتيو را بد ندانسته و آن را فرصتي براي پيش بيني هرگونه اتفاق غير منتظره انتخاباتي خوانده اند.

بنابراين، گفته مي شود در اين رايزني ها در نتيجه دلتمردان به اين تصميم رسيده اند که به جاي ورود يک يا چند اصلاح طلب به صحنه انتخابات به عنوان کانديداي پوششي يا آلترناتيو، انتخاب کانديداي ثاني از دايره دولتمردان باشد، نه از جانب اصلاح طلبان.

شنيده شده است که «محمد باقر نوبخت، حسام الدين آشنا و اسحاق جهانگيري» افرادي هستند که در بررسي هاي دولتمردان براي اعلام کانديداتوري در انتخابات پيش روي مناسب دانسته شده اند و قرار بر اين شده در صورت توافق با اصلاح طلبان براي معرفي کانديداي ثاني يا آلترناتيو، يکي از اين افراد به عنوان کانديدا در کنار «حسن روحاني» در انتخابات پيش روي باشند.

در هر حال دولتمردان نامبرده سه گزينه اي هستند که از آنها به عنوان کانديداي احتمالي نامبرده مي شود. در اين ميان، اما شانس «اسحاق جهانگيري» براي انتخابش به عنوان کانديداي پوششي روحاني، از سايرين بيشتر است، چون معاون اول دولت يازدهم هم دولتمرد به شمار مي رود و هم اصلاح طلب. از طرفي جهانگيري، يکي از افراد مطلع از شرايط کشور است که به واسطه وزارت، معاون اولي، مسئوليت هاي دولتي و ... به آمار و ارقام دسترسي دارد و مي تواند در مناظره ها همراه و کمک خوبي براي روحاني به شمار آيد.

البته انتخاب معاون رئيس جمهور و رياست سازمان برنامه و بودجه ـ که سابقه نمايندگي مجلس در ادوار سوم تا ششم مجلس شوراي اسلامي و معاونت پژوهش‌هاي اقتصادي مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام را دارد و البته هم اکنون سخنگوي دولت نيز هست و همچنين در نظر گرفتن رئيس مرکز بررسي‌هاي استراتژيک رياست جمهوري که سبقه امنيتي و اطلاعاتي دارد ـ براي کانديداتوري احتمالي نشان مي دهد، اين انتخاب ها با فکر و مشورت بوده و کساني برگزيده شده اند که دسترسي خوبي به آمار و اطلاعات دارند و از قدرت پاسخگويي به رقيبان و پاسخ خواهي از آنان برخوردارند.

منبع: آخرین خبر

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها