ارز ناشی از تخلف چای به خزانه بازمی‌گردد؟

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اشاره به چگونگی کشف تخلف در تخصیص ارز به یک شرکت چای، اظهار کرد: کسی که این قدرت اقتصادی را دارد، در کشور منابع مالی و سرمایه دارد که این‌ها ثبت و ضبط می‌شود تا حقوق به بیت‌المال بازگردد.

ارز ناشی از تخلف چای به خزانه بازمی‌گردد؟

سید محمد حسینی درباره چگونگی کشف تخلف در تخصیص ارز به یک شرکت چای، اظهار کرد: دولت سازوکار‌های متعددی را برای شناسایی افرادی که دنبال سوء‌استفاده هستند، دارد. حراست دستگاه‌ها و هیات‌های تخلفات در خود دستگاه‌ها وجود دارند. همچنین ستاد مبارزه با مفاسد زیر نظر معاون اول وجود دارد که سردار یزدی که زمانی فرمانده سپاه تهران بود، این مسئولیت را بر عهده داشت. هر گزارشی که بیاد این ستاد پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: در همین مورد هم ابتدا نامه‌ای از شرکت‌های مختلف که در زمینه چای فعالیت می‌کنند، به معاون اول نوشته شد و وی این نامه را بلافاصله جریان انداخت و پس از پیگیری مشخص شد که یک سوء استفاده در حال انجام است.

حسینی با بیان اینکه «درویشیان نماینده ویژه رئیس جمهور هم ورود کرد»، افزود: وزارت اطلاعات به عنوان ضابط پرونده تعیین شد و کار را بررسی کردند و جلو تخصیص بیشتر ارز گرفتند و مدیرانی که در این زمینه کوتاهی یا سوء‌استفاده کردند را تحویل دادند. دولت نشان داد که در مبارزه با مفاسد خیلی جدی است و از مفسدان هیچ حمایتی نمی‌کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که این مبلغ تخصیص داده شده به خزانه کشور بازمی گردد؟ خاطرنشان کرد: اول باید بررسی شود که کل این ۳ میلیارد و خرده‌ای، تخصیص داده شده است یا نه. از سویی بخشی از تجهیزات مصادره شده است و حتی مقداری چای وجود دارد. کسی که این قدرت اقتصادی را دارد، در کشور منابع مالی و سرمایه دارد که این‌ها ثبت و ضبط می‌شود تا تا حقوق و بیت‌المال بازگردد. متاسفانه این مطالب ناقص گفته می‌شود و مردم فکر می‌کنند کسی این ۳ میلیارد را بالا کشیده و تمام شده است.

حسینی در پاسخ به این پرسش که چرا پرونده چای از سوی دولت زودتر اعلام نشد؟ گفت: سردار یزدی چند ماه قبل چند برنامه تلویزیونی داشت و توضیح داد، ولی این مساله خیلی برجسته نشد و افکار عمومی را متوجه خود نکرد، اما الان که سایرین ورود کرده‌اند حساسیت‌ها پیدا شد. دولت وظیفه خود را در این زمینه انجام داده است. فرق است بین این دولت و دولت قبل که خط قرمز‌هایی داشت و گاهی از مدیران خود حمایت می‌کرد ولو اینکه دستگاه‌های نظارتی می‌گفتند آن مدیر در مجموعه خود مفسده‌ای داشته و حتی مواردی داشتیم که مدیر را پشت میزش دستگیر کردند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس
    0

    اگر میخواست برگرده که نمیرفت

  • ناشناس
    0

    عمو
    اون چیزی که برده و تو میخای برگردونی در حد یه تکه سنگ از یک کوههه
    مسخرمون نکن
    برده طرف خورده
    خودت دادایش

  • ناشناس
    0

    خخخخخخخخخخخ
    بشین تا برگرده

  • ناشناس
    0

    افرادی که نمیخواستند این قضیه برجسته شود باید در پیشگاه خداوند ومردم جوابگو باشند

  • ناشناس
    0

    درایران شفافیت وبروزرسانی وحسابرسی مثل کشورهای اروپایی وجود ندارد موجودی خزانه فروش نفت فروش معدن وووووایامردم ایران میدانند چقدراست شفاف نیست ورودی وخروجی پول وموجودی پول خرج پول برداشت،پول وووو

  • 🐜
    0

    اشتباه نکن دلارهای سرقت شده باید هرچه سریعتر بین ماملت ایران تقسیم بشه چون اموال سرقت شده متعلق ب ملت نه خزانه دولت چرا رندی می‌کنی از این جیب گشاد دولت می‌خوای برداری بذاری تو اون جیب دولت فقط سرماملت بی کلاه بماند؟؟؟

  • ناشناس
    0

    رشته این حرفو نزنید خودشون بلدن چیکار کنن .

  • رابی
    0

    به خزانه باز می گردد؟
    کدام خزانه؟
    مگر مردم از میزان موجودی خزانه و دخل و خرج حضرات از این خزانه در ۴۴ سال گذشته اطلاع و آگاهی داشته اند ؟
    این پول از فروش چای بی کیفیت به مردم به دست آمده است و میبایست تمام اون سه میلیارد دلار به علاوه اموال این شرکت مصادره و مستقیم به حساب یارانه مردم واریز شود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها