ضرورت مستندسازی تجربه های بازنشستگان در دوران اشتغال

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ضرورت مستندسازی تجربه های بازنشستگان در دوران اشتغال سخن گفت.

ضرورت مستندسازی تجربه های بازنشستگان در دوران اشتغال

جمشید تقی زاده در این دیدار که با حضور تعدادی از مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، گفت: شکل خدمت به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ تحمیلی، حضور در جبهه ها و اهدای جان و فداکاری و ایثار بود و امروز نیز خدمت به کشور به شکل دیگری در حال انجام است.

تقی زاده تصریح کرد: خانواده شهدا بزرگترین فداکاری و ایثار را برای خدمت و دفاع از مردم و کشور انجام دادند و اگر امروز ما در امنیت و آرامش زندگی می کنیم به خاطر همه این رشادت ها است.

خواهر شهید حاج داوود کریمی نیز در این دیدار، بر ضرورت تشکیل اتاق فکر در همه سازمان ها با حضور بازنشستگان و پیشکسوتان تاکید کرد و گفت: ما در ۴۰ سال از انقلاب اسلامی در حوزه پرورش مدیران و جانشین پروری ضعیف عمل کردیم و امروز یکی از مشکلات عمده کشور به همین دلیل است.

نرگس کریمی تصریح کرد: تشکیل اتاق فکر در هر سازمان و نهاد یک امر بدیهی و مهم است که با حضور پیشکسوتان آن حوزه و انتقال دانش و تجربه ها به تسهیل امور کمک می کند.

وی گفت: همچنین باید فرآیندی ایجاد شود تا بازنشستگان به خصوص مدیران و متخصصان ما به جای گوشه نشینی، در محل مشخصی در سازمان ها به تالیف و تدوین تجربه های خود بپردازند و این تجربه ها در قالب کتاب ها و گزارش های مفصل به مدیران و افراد جدید منتقل شود.

کریمی ادامه داد: شهیدان دفاع مقدس به ویژه فرماندهان بزرگ جنگ، روش و منش زندگی ویژه ای داشتند که اگر آن ها امروز مورد توجه قرار گیرد و به درستی به جامعه منتقل شود می تواند از آسیب های امروز کشور کم کند و صدا و سیما باید این سبک زندگی را به جامعه نشان دهد.

در پایان این دیدار مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تقدیم لوح تقدیر و نشان ایثار و فداکاری از نرگس کریمی بازنشسته فرهیخته این صندوق و خانواده وی، قدردانی کرد.

منبع: مهر

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها