امیرخانزادی: نسل جدیدی از زیردریایی‌های پیشرفته به نیروی دریایی ملحق می‌شود/ وزیر دفاع: حمایت ایران از یمن معنوی است

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از ساخت نسل جدیدی از زیردریایی‎های پیشرفته در نداجا خبر داد.

امیرخانزادی: نسل جدیدی از زیردریایی‌های پیشرفته به نیروی دریایی ملحق می‌شود/ وزیر دفاع: حمایت ایران از یمن معنوی است

امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز در همایش بزرگ فرماندهان و اعضای بسیج وزارت دفاع که در مرکز همایش‌های امام علی(ع) برگزار شد، گفت: حضرت امام با نگاه نافذ الهی و عمقی که داشتند دشمنی‌ها را می دیدند و می دانستند انقلاب اسلامی نیازمند چه چیزی است و به همین دلیل فرمان تشکیل بسیج را دادند.

خبرگزاری مهر در این راستا نوشت: وی با اشاره به نقش بسیج در دفاع مقدس، ادامه داد: اوج نقش آفرینی بسیج در دفاع مقدس واقع شد. همین آمریکایی‌ها که امروز با تمام توان در حق ملت ایران دشمنی می‌کنند آن روز هم تمام شرق و غرب را بسیج کردند تا انقلاب را از بین ببرند اما دلاوری ملت شریف ایران و هدایتهای امام (ره) اجازه چنین کاری را به آن‌ها نداد.

امیر حاتمی با اشاره به نقش بسیج مردمی در منطقه، گفت: هر روز که از دفاع مقدس می گذشت نقش بسبج ارزنده‌تر می شد تا اینکه دشمن از نابودکردن انقلاب بوسیله جنگ نا امید شد. پس از جنگ هم درخت بسیج تناور شده و تبدیل به الگویی برای جوانان جهان اسلام و در جبهه های مقاومت موجب شکست توطئه های دشمنان شد.

وزیر دفاع با اشاره به تشکیل حزب الله لبنان به تبعیت از بسیج مردم ایران، تصریح کرد: با بسیج جوانان لبنان و تشکیل حزب الله ارتش رژیم صهیونیستی شکست را تجربه کرد و شروع به دیوارکشی دور خود کرد.

وی با اشاره به جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق گفت: آمریکایی ها با جمع کردن تروریست ها از تمام دنیا آن‌ها را تجهیز کردند تا توانستند بخش عظیمی از سوریه و عراق را بگیرند. اما آنچه در مقابل این توطئه ایستاد همین تفکر بسیجی بود و امروز با تمام سرمایه گذاری‌ها شکست خوردند.

وزیر دفاع ادامه داد: امروز هم یمن خار چشم آمریکایی ها شده و در مقابل یک توطئه بزرگ، ایستادگی کرده است. رژیم‌کودک‌کش سعودی با تشکیل یک ائتلاف به یمن حمله کرد اما طنین همین تفکر بسیجی موجب شد تا یمن در مقابل دشمن ایستادگی کرد و امروز کار به جایی رسیده که آمریکایی ها به دروغ درحال اتهام زدن به ایران هستند که آنها نگذاشتند ما در یمن پیروز شویم. آنها فکر می کنند ایستادگی‌یمن به دلیل حمایت ایران است اما حمایت ما یک حمایت معنوی است اما آنچه موجب پیروزی است روحیه مقاوم خود ملت ها است که حاضر نیستند تن به ظلم آمریکایی‌ها بدهند.

وی به تحریم‌های حوزه دفاع از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و با بیان اینکه ما در وزارت دفاع بیشتر روحیه بسیجی را درک می‌کنیم، گفت: روز اولی که بخش دفاعی کشور تحریم شد نگاه بخش دفاع به بیانات حضرت امام(ره) بود که با اتکا به توان داخلی می توانیم از مشکلات عبور کنیم. امروز با این تحریم هایی که انجام شده این روحیه در سایر بخش های کشور بوجود آمده است و این تحریم ها هم‌به فرصتی برای از بین بردن ضعف‌های اقتصادی کشور خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد : بسیجیان وزارت دفاع و تفکر بسیجی نقش بارزی در تولید جنگنده کوثر و سایر تجهیزات رزم زمینی، رادارها، موشک ها و دیگر تجهیزات دفاعی داشتند. امروز با توان بالای نیروی انسانی که در اختیار داریم و با استفاده از این ظرفیت و خلاقیت‌ها می توانیم‌کارهای بزرگی‌انجام دهیم.

ساخت ناوشکن جمارن نقطه عطف بزرگی در نیروی دریایی ارتش بود

همچنین خبرگزاری تسنیم نوشت: امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز (شنبه ۱۰ آذر) در جریان مراسم الحاق ناوشکن سهند به ناوگان رزمی نیروی دریایی که در بندرعباس صورت گرفت،گفت: نیروی دریایی کشورمان که در زمان رژیم گذشته تقریباً همه چیزش وابسته بود با پیروزی انقلاب اسلامی به ناگهان انرژی متراکم خود را آزاد کرد و برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افتخارات فراوانی آفرید.

وی با بیان اینکه دفاع جانانه تکاوران دریایی در حماسه بزرگ ۷ آذر در خرمشهر در زمان جنگ تحیلی هیچ‌گاه فراموش شدنی نیست، ادامه داد: این حماسه کمر دشمن را شکست و نیروی دریایی آنها تا پایان جنگ از عرصه خارج کرد.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: برقراری امنیت خطوط دریایی و اسکورت ۱۰ هزار شناور تجاری در سه نقطه حساس از افتخارات نیروی دریایی در هشت سال دفاع مقدس است.

موسوی با تاکید براینکه اگرچه روز به روز از ایام فراموش نشدنی و خاطره انگیز از شجاعت‌های نیروی دریایی در زمان جنگ تحمیلی را داریم اما بعد از پایان جنگ به خصوص از زمان امیر دریادار سیاری فصل جدید در پیشرفت نیروی دریایی آغاز شد، افزود: از جمله اقدامات دریادار سیاری را می‌توان مبارزه با دزدان دریایی، افزایش منطقه ماموریت تا مدار ۱۰ درجه و حضور موثر در اقیانوس‌ها و تأسیس منطقه دریایی جاسک و خارک و پایگاه‌های وابسته به آن و علمداری توسعه سواحل مکران و ساخت شناورهای جدید نام برد.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: همانطور که فرمانده معظم کل قوا فرمودند، اگر چه ساخت ناوشکن جماران خود یک نقطه عطف است اما ساخت، نگهداری، تعمیر شناورها فراتر از ساخت یک ناوشکن اهمیت دارد.

شاهد الحاق نسل جدید از زیردریایی‌های بسیار پیشرفته تماماً ساخت ایران خواهیم بود

به نوشته خبرگزاری تسنیم امیردریادار حسین خان‌زادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش، صبح امروز (۱۰ آذر) در مراسم الحاق ناوشکن سهند در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس، بیان داشت: امروز در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت روز نیروی دریایی، ناوشکن تمام ایرانی سهند به ناوگان جنوب جمهوری اسلامی ایران ملحق شد. این ناو در ۶ سال ساخته و آماده انجام عملیات های محوله است.

وی عنوان کرد: نسل جدیدی از ناوشکن‌های کلاس موج و نسل سوم جماران به نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در جنوب ملحق شد و در پی آن ناوشکن‌های دنا و برای بار دیگر ناوشکن جماران را برای چند ماه دیگر احیاء و برای بار دیگر به نیروی دریای ملحق خواهیم کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: امروز رستاخیز سهند است و با اراده و باور جوانان ایرانی به عرصه نبرد بازگشته است. سامانه‌های رانش، قابلیت‌های مصون بخش امنیت را به منطقه اهدا می‌کند. اطمینان داریم زمان افول استکبار جهانی به آخر رسیده است و به پاس خون شهدای ناوهای جوشن، پیکان، سهند و سبلان با چشمانی بیدار در دریا ایستادیم تا با توسل به درس عاشورا توانایی‌های ظاهری دشمنان را به زانو درآوریم.

امیردریادار خان‌زادی با بیان اینکه روزی که مقام معظم رهبری در کارخانجات منطقه یکم بندرعباس ابلاغ فرمودند ناوشکن بسازید با ظرفیت حمل بالگرد و پرتاب موشک، خیلی‌ها فکر نمی‌کردند امروز به این ظرفیت‌ها دست‌یابیم، اظهار کرد: در ۳۰ بهمن سال ۸۸، ناو جماران بعد از تلاش ۱۲ ساله به ناوگان نیروی دریایی ملحق شد، وقتی جماران ملحق شد در حوزه بین‌الملل خیلی‌ها می‌پرسیدند آیا این شناور حرکت هم می‌کند؟ این سؤال معنا دارد، یعنی خیلی کشورها باور نداشتند ایران در زیر فشارهای شکننده تحمیل جنگ و تهدیدات گسترده، توانایی داشته باشد ناوشکنی بسازد که موشک پرتاب کند.

وی با اشاره به اینکه اعزام پیاپی ناوشکن جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با پدیده دزدی دریایی این موضوع را ثابت کرد، تصریح کرد: قطعاً هر پدیده‌ای با نگاه علمی زمانی ثابت می‌شود که تکرارپذیر باشد، ناوشکن دماوند که چند سال بعد در حادثه‌ای ناخوشایند در دریای طوفانی شمال با سخره‌ها برخورد کرد، تکرار این موضوع بود.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در آستانه سالگرد آن سانحه ناوشکنی را که ساختش ۱۲ سال به طول انجامیده بود را به دریا برگرداندیم، ساخت و عملیاتی شدن دماوند در دریای خزر با همت نیروی دریایی ارتش و اراده‌ای که در مجموعه وزارت دفاع نهادینه‌ شده از امروز ۱۸ ماه بیشتر به طول نمی‌انجامد و در تلاشیم این زمان را کوتاه‌تر کنیم، عنوان کرد: علاوه بر ناوشکن دماوند در هفته آینده و ماه‌های پس‌ از آن شاهد الحاق ناوشکن‌های کلاس موج نیز خواهیم بود.

دریادار خان‌زادی با بیان اینکه ناو سهند ظرفیت بزرگی است که بسیار پیشرفته‌تر از جماران و دماوند است، خاطرنشان کرد: پس‌ از آن در بازه ۶ الی۷ ماهه الحاق ناوشکن دنا را خواهیم داشت. اوایل بهمن شاهد الحاق نسل جدید از زیردریایی‌های بسیار پیشرفته تماماً ساخت ایران خواهیم بود.

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • شلی
    0

    پس چرا این آبگرمکن نشون نمیدن.بابا برید مملکتو درست کننید که ملت دارد از گرسنگی میمرند.بیشعورا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها