نماینده ولی فقیه در استان البرز:

کجای سند ۲۵ ساله برای کشور مشکل ایجاد می‌کند؟

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: ایران بنا دارد از ظرفیت‌های کشورهای جهان و همسایه‌هایش از هند و روسیه برای رشد و توسعه اقتصاد و فرهنگ و سیاست استفاده کند و سند ۲۵ ساله اولین قدم است.

کجای سند ۲۵ ساله برای کشور مشکل ایجاد می‌کند؟

آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۳ فروردین کرج، با قابل قبول نبودن و ضد و نقیض بودن برخی از تصمیم های مسئولین ستاد ملی مبارزه با کرونا، بیان کرد: راجع به تعطیلی در زمان کرونا و دستور ستاد ملی کرونا اینکه تا امروز اهل ایمان و مسجدی‌ها به خوبی رعایت کرده‌اند و باز هم می‌کنند اما مسئولین محترم ستاد پاسخگو باشند که چرا وقتی به گفته خودتان، افرادی به مسافرت می روند و یا در صفوف متراکم و طولانی خرید و اماکن شلوغ حضور دارند، مساجد را که تمام قوانین را رعایت می کنند و اقل زمان و ازدحام را دارند تعطیل می‌شوند؟

وی در ادامه افزود: نماز جمعه هم همینطور هفته‌ای یک بار است و فضای آن طبق نظر کار شناسان تهویه هوا و سقف بلند و فاصله گذاری مناسب دارد و مدت نماز محدود با افراد محدود چرا تعطیل باشد؟ به علاوه شارع مقدس در امر برگزاری نماز جمعه اقل افراد برای شرکت را با امام پنج نفر دانسته یعنی همه شرائط مد نظر بوده لذا با کمترین تعداد افراد می توان نماز را برقرار کرد و جالب است دستور بستن مساجد را وقتی می‌دهند که دستور باز کردن سینماها را می دهند و این پذیرفته نیست باید تجدید نظر جدی شود.

ماهیت سند ۲۵ ساله، راهبردی و نقشه راه است

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در رابطه با سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین،گفت: نکته‌ای راجع به سند همکاری ایران و چین عرض کنم که عده ای خیلی برافروخته شده‌اند و این اقدام را بر خلاف منافع ملی و وابستگی به شرق می‌دانند. اولاً خوب است رابطه ایران با چین را از قبل بررسی کنند که نوع تعاملات و مناسبات چگونه بوده.

آیت الله حسینی همدانی در ادامه افزود: ثانیاً ایران بنا دارد از ظرفیت‌های کشورهای جهان و همسایه‌هایش از هند و روسیه برای رشد و توسعه اقتصاد و فرهنگ و سیاست استفاده کند و این سند اولین قدم است. ثالثاً آنچه در سند تا همین مقدار که مطرح شده با توجه به این که وسط جنگ اقتصادی هستیم و نمی‌شود مطالب را شفاف بیان کرد، را بررسی کنید و بگوئید کجای آن برای کشور مشکل ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی فرق بین تعهد نامه و توافق نامه را نمی‌دانند و اظهار نظر می کنند، بیان کرد: بعضی‌ها که فرق تعهدنامه و توافق نامه و قرارداد و سند را نمی‌دانند اظهار نظر می‌کنند و نمی‌دانند ماهیت این سند، راهبردی و نقشه راه است. اسکلت همکاری دراز مدت طرفین را بر اساس منافع مشترک ترسیم می‌کند تا در زمان مشخص شده قراردادهای لازم را منعقد کنند به علاوه صلح و ثبات منطقه در آن لحاظ شده و مطلبی راجع به مداخله در امور کشورها که بعضی ادعا کرده‌اند را ندارد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز با بیان اینکه این سند در کم اثر شدن تحریم ها و انتقال دانش نقش دارد، بیان کرد: در این سند انتقال دانش انتقال فن آوری، کم اثر شدن تحریم‌ها و آورده‌های دیگر با توجه به عدم وابسته شدن لحاظ شده است. البته قطعاً عزیزان توجه دارند که نباید منفعلانه حرکت کنند و از تمام فرصت‌های همکاری به نفع ایران با دقت در چالش هائی که ممکن است وجود داشته باشد استفاده می‌کنند. به کوری چشم معاندان خارجی و داخلی، ایرانِ قوی به سرعت به سمت قوی تر شدن در حال حرکت است و آمریکای به گل نشسته و اذناب پلیدش توان جلوگیری از ایران را ندارند.

مسئولین صادقانه گزارش دهند که چه مقدار از وعده هایشان را عملی کرده اند

آیت الله حسینی همدانی با تذکر به مسئولین در ماه های پایانی خدمتشان،بیان کرد: مسئولین محترم در این ماه های پایانی بیشتر به فکر خدمت کردن مردم باشند و صادقانه و راست گزارش دهند وعده‌هائی که دادند را چه مقدار عملیاتی کردند و البته محل بیان مطلب را صدا و سیما و رسانه ملی انتخاب کنند تا همه مردم پاسخ آنان را بشنوند و قضاوت کنند. و الا مثل استعفاء دادن در فضای مجازی اقدام داشته باشید فرار از مسئولیت است.

بنده از هیچ فرد و لیستی حمایت نکرده و نمی کنم

وی در ادامه با نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری و شورا ها بیان کرد: راجع به انتخابات باید عرض کنم چه در رابطه با ریاست جمهوری و چه شوراها وظیفه ما این است که به دنبال انتخاب اصلح باشیم و برای این کار یا خودمان افراد را می شناسیم یا از افراد مطمئن و آگاه راهنمائی می گیریم.

امام جمعه کرج با اشاره به بیانی از مقام معظ رهبری، گفت: آقا در بیانی فرمودند: «مردم اگر خودشان نامزدهای انتخاباتی را نمی‌شناسند، از افراد بصیر و متدین در گزینش‌های انتخاباتی استفاده کنند.»همه باید به این نکته توجه داشته باشیم که در نظام اسلامی باید بر اساس حجت شرعی رای داد. یعنی باید طوری ضوابط شرعی و دینی را با عقل خود و مشاوره اهل خبره رعایت کرده باشیم که توان پاسخگوئی را داشته باشیم. و این به این معنا نیست که همه به یکسان رای بدهند، آنچه مهم است داشتن معیار و ملاک برای رای دادن است و الا همه یک شخص را که انتخاب نمی کنند تنوع انتخاب داریم.

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه از هیچ فردی حمایت نکرده و نمی کند، گفت: تذکر امروز من این است که از تخریب هم اجتناب کنید. تهمت و افتراء و غیبت برای از رده خارج کردن رقیب کار خلاف اخلاق و شرع است. آبروی دیگران را بردن موجب غضب الهی است. عده ای برای اینکه شناخته هم نشوند در فضای مجازی بدون نام مشخص لجن پراکنی می کنند حتی گاهی به بنده هم مطالبی نسبت می دهند. همانطور که در گذشته هم عرض کردم الان هم می گویم؛ بنده تا امروز از هیچ فرد و یا گروه و لیستی حمایت نکرده ام در آینده هم نخواهم کرد و این معیار را هم دادم که اگر کسی فرد و افراد را به بنده منتسب کرد به همان ها رای ندهید.

منبع: ایسنا

46

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • مشهدي
    0

    عجیب اینها حمایت می‌کنند... پس باید شک کرد

  • عليان
    0

    اگر مشكلي نيست چرافرزندان مسؤلين همه سرازيربه طرف چين وروسيه نمي شوند وبه طرف انكليس وامريكاي جنايتكار مى روند ؟؟؟چين خوب وعالي روسيه ازآن بهتر

  • کاربر ناشناس
    0

    حاج اقا مگر شما از متن ان خبر دارید و اگر ندارید قصد فریب مردم را دارید از چیزی که اطلاع ندارید

  • رمضانیj
    1

    سند همکاری ایران وچین به نفع دو کشور است کاش چنین سند همکاری با دو کشور روسیه وهند نیز انجام شود تا با تشکیل بلوک قدرتمند شرق حساب دست بلوک پوشالی غرب بیاید یقینا درایت رییس دیپلماسی ایران جناب ظریف وراهنمایی های راهگشا ودلسوزانه مقام معظم رهبری راهگشای هر گره کوری خواهد شد

    نظرات شما -
    • کاربر ناشناس
      0

      تنها نفع ایران دوری از تشنج و ماجراجویی است اگر ایران یک کشور عادی باشد نیازی به روسیه،چین و هند ندارد

  • کاربر ناشناس
    0

    ای مردک اگه مشکلی نیست چرا متنشو فاش نمی کنید وطن فروشان خائن

  • یه ایرانی
    0

    جواب سوالت رو وقتی میشه داد که متن کامل قرارداد آشکار بشه !!!...وقتی متنش معلوم نیست سوال سوال ا....قانه ایست!

  • بی نام
    0

    شما دارید دو دستی کشور رو تقدیم چینی ها میکنید.می گفتید فتحعلیشاه قاجار بی عرضه بود !!!!

  • ایران
    0

    انگار همه آ قایون خبر دارن جز مردم عادی مگه محرمانه نبود؟ اگر اطلاع ندارن چرا دفاع می کنند؟

  • موسیوند
    1

    خداوندا خادمان ملت را از گزند دشمنان حفظ فرما .... وقتی در باره سند همکاری ایران. و چین فقط. شیاطین غربی و آمریکایی و عبری و تفاله های داخلی لیبرال جیغ میکشند نشان از درست بودن این نقشه راه است. تفاله های غربگرا ۱۵۰۰ نوع تحریم را علیه ملت بسترسازی کردند و ۸ سال هم مملکت را به رکود و تعطیلی کشاندند و حالا که باید پاسخگو باشند بدنبال عوامفریبی های جدید و فرار از زیر بار خسارت سنگین برجام و .... هستند.... راستی چرا گاندو را متوقف کردید آقایان همه چیز فهم و زبان بلد دنیا.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      دوزار منفعت نا کسان را به دفاع از وطن فروشی وا میدارد حیف اوناییکه برا وطن از جونشون گذشتند تا چون تویی اخورت چال افتد

  • دکتر تقوی نیا
    1

    در روزهای اخیر گمانه‌زنی های زیادی در خصوص قرارداد ۲۵ ساله ایران با چین منتشر شده که بحث های مختلف و متضادی را در این خصوص شاهد بوده‌ایم‌. در این زمینه ذکر چند مورد به نظرم ضروری می رسد: اول، اقتصاد آینده دنیا طبق شواهد و آمارهای موجود بی شک در قبضه چین خواهد بود و این کشور با وجود داشتن اقتصاد ارشادی و کنترلی توسط دولت در زمینه شاخصه رشد اقتصادی و ثبات ملی، حتی در ایام کرونا موفق تر از سایر قدرت های اقتصادی لسه فر عمل کرد که این امر با توجه به دیدگاه های اصولی جمهوری اسلامی در رد اقتصاد آزاد لیبرالی می تواند کاتالیزور همکاری های بین دو کشور شود. دوم، چین هیچگاه در طول تاریخ چشم به تمامیت ارضی ایران نداشته است . در دوره معاصر نیز چه در زمان پهلوی و چه جمهوری اسلامی همواره در جهت ایجاد روابط متوازن با ایران ساعی بوده اند؛ البته این گزاره به معنای دوستی ایشان با ایرانیان نیست بلکه منافعشان بر همکاری با ایران ایجاب می کند. اصولا آنان صرفا سعی در گسترش بازار تولیداتشان در جهت افزایش ثروت ملی خود دارند. سوم، چین نفت ندارد و برای تداوم توسعه اقتصادی و تولیداتش به شدت به آن وابستگی دارد. این در حالی ست که اکثر منابع نفتی جهان زیر تسلط آمریکاست و در صورت ادامه روند رشد اقتصادی چین و تضعیف آمریکا در معادلات اقتصاد و تجارت بین الملل ، هر لحظه این امکان وجود دارد که آمریکا متحدان نفتی خود را جهت تحریم فروش نفت به چین تحت فشار قرار دهد و تولیدات آن را مختل کند. فلذا مسئولان چینی به دنبال یک منبع قابل اتکای دراز مدت و دارای ثبات امنیتی برای خرید نفت با قیمت مناسب‌اند. با توجه به تحریم های شدید آمریکا و متحدان غربی اش علیه صادرات نفت ایران و ضربه شدیدی که به درآمدهای نفتی این کشور زده است ، به نظر می رسد در صورت امضای قرارداد ۲۵ ساله با چین، ایران دیگر دغدغه فروخته شدن نفت تولیدی اش را نداشته باشد . ظاهرا چینی ها سرمایه گذاری کلان در صنعت نفت ایران را در ازای فروش نفت ( که در ازای آن یوان خواهند پرداخت) پیشنهاد کرده اند. چهارم، چین به صورت جدی مترصد از بین بردن هژمونی دلار است. به همین جهت سالانه بیش از ۱۰۰۰ تن طلا به ذخایرش اضافه می کند و در پی آن است که در یک فرصت مناسب با قرار دادن طلا به عنوان پشتوانه پول ملی خود و تبدیل آن به ارز اصلی تجارت بین المللی ، عملا به سلطه دلار پایان دهد. البته اینکار اصلا راحت نخواهد بود و یک اعلان جنگ به آمریکاست اما به هر حال چینی ها خزنده در حال پیشروی اند و تاکنون عموسام در مهار آنها ناموفق بوده است. پنجم، چین در حال ایجاد کریدور تجاری موسوم به جاده ابریشم از خاک خود به سمت اروپا بوده و در این پروژه بهترین و مقرون به صرفه ترین مسیر ایران است. در حال حاضر خط آهن چین تا بندر گواتر پاکستان کشیده شده و اگر به خط ریلی ایران و ترکیه متصل شود به راحتی بازار اروپا از طریق خط آهن در دسترس کالاهای چینی خواهد بود . همچنین کشورهای متحد ایران همچون عراق ، سوریه و لبنان نیز می توانند به این خط آهن متصل شوند و منافع سرشاری نصیب آنها گردد. ایران می تواند بابت هر کانتینری که از خاکش بگذرد عوارض دریافت کند و از ویژگی ژئواکونومی خود نهایت استفاده را برای سود دراز مدت ببرد. ششم، چین فرهنگ جذابی ندارد. آنها انسان هایی اند که مثل ماشین کار می کنند و با ۲چوب غذا می خورند و از خوردن کرم و سوسک و گوشت سگ و گربه ابایی ندارند. لذا به هیچ وجه از نقطه نظر فرهنگی ملت ایران را تهدید نمی کنند. چین نه هالیوود و ولنتاین دارد ، نه مک دونالد و کی اف سی و نه ایدئولوژی اش برای ملت هایی چون ایران جذاب است. چین صرفا با استفاده از نظم آهنین و مدیریت کارآمد تولید ثروت می کند . چیزی که جمهوری اسلامی بدان احتیاج مبرم دارد. هفتم، به باور نویسنده، تحریم‌های ۴۰ ساله غرب علیه جمهوری اسلامی بیشترین تاثیرش در دوری ایرانیان از تکنولوژی روز جهان بوده است. تولید ثروت به ۳ عامل مهم تکنولوژی، سرمایه و نیر‌وی کار نیاز دارد. چینی ها پس ورود به جامعه جهانی در طی همکاری با غرب توانستند تکنولوژی را وارد کنند و اکنون خود صاحب آن اند. همکاری با چین می تواند در ورود فناوری های پیشرفته به ایران موثر باشد و نیروی کار ایران را در کارخانجات تولیدی فعال نماید.

  • ناشناس
    0

    شما حاجی دین خدا را فروختید مملکت که جای خود دارد براتون

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها