مدیر مجتمع سرب و روی مهریز:

بزرگترین بال‌ میل صنعت سرب و روی کشور در مهریز نصب شد

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی‌ اّباد بهادران مهریز گفت: بزرگترین بال میل صنعت سرب و روی کشور در این مجموعه صنعتی و تولیدی با موفقیت نصب شد.

بزرگترین بال‌ میل صنعت سرب و روی کشور در مهریز نصب شد

امین صفری افزود: این بال میل در سال ۱۳۹۸ توسط شرکت thyssenkrupp آلمان به طول ۱۱ متر و ارتفاع ۵.۵ متر طراحی و ساخته شده که در کشور نمونه است.

وی ادامه داد: ظرفیت ورودی این آسیا ۲۵۰ تن بر ساعت بار خشک است و میزان بار در گردش آن ۷۵۰ تن و انرژی مورد نیاز آن توسط یک موتور الکتریکی با قدرتی نزدیک به ۷۵۰۰ اسب بخار(۵۵۰۰Kw) تامین می‌شود.

این مسول اظهار کرد: این مجموعه بزرگترین معدن سرب و روی کشور است و با برآورد سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیارد دلار به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های صنایع معدن ایران در زمینه تامین خوراک کارخانجات شمش سرب و روی مطرح است.

صفری یادآور شد: با احداث کارخانجات سرب و روی در این مجتمع، قریب به ۲.۵ درصد فلز روی جهان تولید می‌شود و هم‌اکنون فاز اول احداث کارخانجات فرآوری بیش از ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مقرر است مطابق برنامه‌ تا پایان سال‌جاری به بهره‌برداری برسد.

معدن باریت مهدی‌آباد بهادران مهریز با ۱۱۳ میلیون تن ظرفیت، بزرگترین معدن باریت کشور محسوب می‌شود.

شروع عملیات اکتشاف این معدن از حدود ۵۰ سال پیش آغاز شده که نقش بسزایی در ایجاد اشتغال مولد و مفید و رونق اقتصادی شهرستان و استان یزد دارد.

عملیات معدنی با حجم قابل‌توجه و احداث کارخانه‌های فرآوری به ظرفیت سالیانه ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی و ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب و نقره در جوار معدن مهدی آباد که در ۱۰۰ کیلومتری جنوب شهر مهریز قرار دارد در حال اجراست.

دهستان بهادران در ۶۰ کیلومتری جنوب شهر مهریز و کنار جاده تهران به شرق و جنوب کشور قرار دارد.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .

ازحدود ۵۵۰ معدن استان، پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک است و از میان معادن ملی می توان به سنگ آهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( ۲ معدن)، سرب و روی مهدی آباد مهریز و اورانیوم ساغند اشاره کرد و ذخیره قطعی مجموع معادن استان حدود ۲ میلیارد تن تخمین زده می شود.

در یزد بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی وجود دارد و به همین دلیل چهارمین استان توسعه یافته صنعتی و از لحاظ تنوع معدنی دومین استان کشور است و این منطقه به دلیل واقع شدن در مرکز ایران و فرو افتادگی کویر مرکزی و وجود چند گسل فعال، بستر ذخایر معدنی متعددی است که وجود این معادن مزیتی برای استان هست.

هم‌اکنون بیش از ۱۲ هزار نفر در معادن استان یزد فعالیت دارند.

منبع: ایرنا

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها