مدارس قشم فردا ترکیبی برگزار می‌شوند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم گفت: تمامی مدارس شهری و روستایی این شهرستان از فردا دهم آبان مطابق برنامه هفته‌های گذشته و بدون تغییر در شیوه آموزشی، به صورت ترکیبی و با تلفیقی از آموزش حضوری و غیرحضوری به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

مدارس قشم فردا ترکیبی برگزار می‌شوند

عبدالرشید رضوانی شامگاه جمعه در گفت و گویی اظهار کرد: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، روند فعالیت آموزشی تمامی مدارس شهرستان قشم در شهرها و روستاها همچنان مطابق روال هفته‌های گذشته دنبال می‌شود و کلاس‌های درس به شیوه ترکیبی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در برنامه آموزشی مدارس شهرستان قشم تغییری ایجاد نشده است و دانش‌آموزان همچنان مطابق برنامه تعیین‌شده از ظرفیت آموزش حضوری و مجازی استفاده خواهند کرد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم با اشاره به ضرورت استمرار فعالیت‌های آموزشی بیان کرد: مدیران مدارس موظف هستند با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه اجرای منظم کلاس‌های درس و تداوم فرآیند یادگیری دانش‌آموزان را مطابق روال جاری فراهم کنند.

رضوانی ادامه داد: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع درباره نحوه فعالیت مدارس به اولیا و دانش‌آموزان نیز از جمله موارد مورد تأکید است و مدیران باید اطمینان حاصل کنند که خانواده‌ها از شیوه برگزاری کلاس‌ها آگاهی کامل دارند.

وی تأکید کرد: تمامی مدارس شهری و روستایی شهرستان قشم از فردا با همان الگوی ترکیبی گذشته فعالیت خواهند کرد و تا زمان اعلام هرگونه تصمیم جدید، برنامه آموزشی بر همین اساس اجرا می‌شود.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید