تاکر کارلسون، روزنامه‌نگار و پادکستر آمریکایی:

ممکن است ترامپ تحت فشار نتانیاهو به ایران حمله هسته‌ای کند

روزنامه‌نگار و پادکستر آمریکایی، مدعی شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تحت فشار بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، ممکن است ظرف چند روز آینده حمله هسته‌ای به ایران را آغاز کند.

 ممکن است ترامپ تحت فشار نتانیاهو به ایران حمله هسته‌ای کند

 تاکر کارلسون   در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که هدف، کوه کلنگ در مرکز ایران خواهد بود—جایی که اطلاعات اسرائیل ادعا می‌کند دولت ایران برنامه غنی‌سازی هسته‌ای خود را از سر گرفته است.

تهران ادعاهای واشنگتن و رژیم صهیونیستی درباره فعالیت‌های هسته‌ای در این مکان را رد کرده است.

کارلسون افزود: هیچ سلاح متعارفی در زرادخانه آمریکا نمی‌تواند به عمق ۳۰۰ فوت از گرانیت جامد نفوذ کند تا تونل‌هایی را که ظاهراً غنی‌سازی در آنها انجام می‌شود، نابود کند. تنها گزینه نظامی، حمله هسته‌ای است.

وی در ادامه هشدار داد که نتانیاهو به شدت برای این کار تلاش کرده است و «بی‌بی هر روز در مورد این موضوع با ترامپ تماس می‌گیرد».

این مجری افزود: نتانیاهو در تنگنا گرفتار شده و مستأصل است. پس از نتایج انتخابات هفته گذشته، او نمی‌تواند دولت تشکیل دهد، مگر آنکه ترامپ مستقیماً در سیاست اسرائیل مداخله کند و با میانجی‌گری میان احزاب دیگر، شرایطی فراهم آورد که ۶۱ کرسی کنست را نصیب نتانیاهو کند. در غیر این صورت، دوران نخست‌وزیری او به پایان می‌رسد و او در مسیری گام خواهد نهاد که به بدنامی، بازجویی‌های قضایی و احتمالاً زندان ختم می‌شود.

«نتانیاهو ناچار است به ترامپ نزدیک بماند؛ او به این جنگ نیاز دارد.»

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • آملا اسحاق رسول

    هرگز غرب ایران را ک هسته ای نیست ،مورد حمله اتمی قرار نمیدهد،،،،،،دلیلی نداردند

  • ناشناس

    باکی نیست
    ما را از بمب اتم میترسانید؟!!
    مثل اینه که پیرزن را از تاکسی خالی بترسانید