ادعاهای جدید محمدباقر خرازی درباره رهبری آیت الله سیدمجتبی خامنه ای و شهادت سید ابراهیم رئیسی/ ویدئو

اظهارات اخیر محمدباقر خرازی بار دیگر حاشیه‌ساز شده است؛ ادبیاتی تند و صریح که این بار ادعاهایی جنجالی درباره رهبر شهید، آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای و ابراهیم رئیسی مطرح می‌کند. ویدئوی این بخش از سخنان خرازی نیز در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته و بازتاب زیادی داشته است.

ادعاهای جدید محمدباقر خرازی درباره رهبری آیت الله سیدمجتبی خامنه ای و شهادت سید ابراهیم رئیسی/ ویدئو

خرازی در بخشی از این سخنان مدعی شده است: «اگر حاج آقا مجتبی از دفتر پدرش «مطرود» نمی‌شد، افرادی در آن دفتر قصد کشتن او را داشتند. او همچنین درباره دوران ریاست‌جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای ادعاهایی مشابه مطرح کرد و گفت در آن دوره نیز برخی افراد به دنبال مرگ او بودند.

او در ادامه با طرح ادعاهایی درباره دفتر امام خمینی و برخی چهره‌های سیاسی، گفت: «دفتر امام از احمد خمینی تا کروبی و این آشغال‌ها! دنبال مرگ آقای خامنه‌ای بودند.» خرازی همچنین درباره ابراهیم رئیسی مدعی شد: «رئیسی هم چون دنبال رهبر شدن خودش بود کشتنش!»

 

منبع: برترین ها
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    امان از دست هوش مصنوعی!!!!!!!!!!!!!!

  • یک ایرانی

    واقعا داره درست میگه.
    داره جالب میشه😁

  • ناشناس

    با این تفاصیل پس اون حفره های امنیتی خیلی خودی بودند!!

  • ناشناس

    مخزن الاسرار

  • ناشناس

    تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد