توضیحات احمد زیدآبادی درباره احزاب عرب پارلمان اسرائیل و نحوه تعامل با دیگر بلوک های قدرت

یک روزنامه نگار و کارشناس مسائل خاورمیانه نوشت: حزب تحت رهبری منصور عباس به رغم صبغهٔ اسلامی خود، نسبت به دیگر احزاب عربی در اسرائیل برخورد بسیار ملایم‌تر و مسالمت‌ جویانه‌تری با نظام حاکم بر اسرائیل دارد.

توضیحات احمد زیدآبادی درباره احزاب عرب پارلمان اسرائیل و نحوه تعامل با دیگر بلوک های قدرت

احمد زیدآبادی فعال اصلاح طلب، در یادداشتی با عنوان «اگر نژادپرستی نیست، پس چیست؟» در کانال تلگرامی خود  نوشت:

طبق نظرسنجی‌ها احزاب عربی در انتخابات پارلمانی روز سه‌شنبهٔ اسرائیل ۱۴ تا ۱۶ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست را به خود اختصاص خواهند داد.

سه حزب عربی در ائتلاف با هم تحت عنوان "فهرست مشترک" در انتخابات حاضر شده‌اند و یک حزب دیگر به نام رَعَم به رهبری دکتر منصور عباس به تنهایی در رقابت انتخاباتی حضور پیدا کرده است.

حزب رعم که جنبش اسلامی اسرائیل هم نامیده می‌شود، آمادگی خود را برای حضور در دولت آینده اعلام کرده است، اما بلوک‌های صهیونیستی حاکم و اپوزیسیون، هر دو، شراکت با هر حزب عربی را برای تشکیل دولت آینده، خط قرمز خود اعلام کرده‌اند.

این در حالی است که حزب تحت رهبری منصور عباس به رغم صبغهٔ اسلامی خود، نسبت به دیگر احزاب عربی در اسرائیل برخورد بسیار ملایم‌تر و مسالمت‌ جویانه‌تری با نظام حاکم بر اسرائیل دارد.

منصور عباس با صراحت و شدت تمام حملهٔ ۷ اکتبر گروه حماس به اسرائیل را محکوم کرده و در عین حال بارها گفته است که حزبش با "ماهیت یهودی دولت اسرائیل" مشکلی ندارد و آن را می‌پذیرد.

در واقع این میزان از اعلام وفاداری یک جریان اقلیت قومی و مذهبی به نظام سیاسی حاکم در جامعه‌ای مانند اسرائیل بی‌سابقه است!

با این همه، هر دو بلوک صهیونیست، ائتلاف و شراکت با حزب عربی رعم را خط قرمز خود اعلام کرده و حاضر به پذیرش آن در دولت آینده نیستند! چرا؟ چون این حزب نمایندهٔ عرب‌های اسرائیل است!

خب این اگر نژادپرستی عریان نیست، پس چیست؟

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    ۳۰۰ هزار ایرانی یهودی در اسراییل زندکی می کنند ارزوی ایران رو دارند ایا نمی شود از پاتانسیل این جمیعت استفاده کرد یا با اونها هم قهر هستید

    نظرات شما -
    • شیرین عسلی

      پاتانسیل نه پتانسیل هه