انفجار در شرق تنگه هرمز؛ برخورد نفتکش متخلف با مینهای دریایی و آتشسوزی در محدوده ممنوعه
روابط عمومی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از برخورد یک فروند نفتکش متخلف با مینهای دریایی در شرق تنگه هرمز خبر داد؛ حادثهای که به دنبال تردد این شناور در محدوده ممنوعه و ناامن رخ داد و به آسیب، آتشسوزی و توقف کامل آن انجامید.
به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، پیش از ظهر امروز (پنجشنبه)، یک فروند نفتکش متخلف که بدون هماهنگی و با اعتماد به اظهارات رئیسجمهور آمریکا قصد عبور از مناطق ممنوعه و ناامن در شرق تنگه هرمز را داشت، بر اثر برخورد با مینهای دریایی دچار آسیب و آتشسوزی شد و از حرکت بازماند.
روابط عمومی نیروی دریایی ارتش در همین راستا تأکید کرد که تنگه هرمز برای کشتیهای متخلفی که بدون هماهنگی قصد عبور از این مناطق پرخطر را داشته باشند، کاملاً بسته است.
مقامهای نظامی ارتش همچنین هشدار دادند که اینگونه ترددهای بدون هماهنگی در مناطق پرخطر، ایمنی شناورها و خدمه آنها را با مخاطرات جدی مواجه کرده و خواهد کرد.
ایران وطن ماست کوروش پدر ماست❤️
درود بر شما ایران دوست عزیز
هر زمان صحبت از مذاکره می شه حتما به کشتیهای تجاری حمله می شه
قانون جنگل
مثل حیوان وحشی همه رو بزنید و رحم نکنید
وحشی ها
مین رو با لانچر پرتاب میکنید؟
تخلف متوجه مینهاست نه اون کشتی باری
کوروش روحت شاد، کاش بودی می دیدی،
چه بر سر ایران و ایرانی اومد که از یک خارجی امید نجات از فساد،تورم،ویرانی و...... داریم.
چرا همه این کشتیها که بامین برخورد میکنن از عقب آسیب میبینن.دنده عقب میرن
مینهای ما فقط عقب کشتیها علل الخصوص موتورخانه را دوست دارند .