بازدید رایگان از آرامگاه فردوسی در 25 اردیبهشت
![بازدید رایگان از آرامگاه فردوسی در 25 اردیبهشت](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MWNhOTcivDGD/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJO-M6FsAHnNN/MWNhOTcivDGD.jpg)
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: «همزمان با بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی بازدید از آرامگاه فردوسی در 25اردیبهشت ماه برای عمومی رایگان است».
به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، حسین زارع صفت صبح امروز یکشنبه 17اردیبهشت ماه اظهار کرد: همزمان با 25 اردیبهشت ماه روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی بازدید از آرامگاه این شاعر حماسه سرا برای عموم زائران و مجاوران رایگان است.
وی افزود: 25 اردیبهشت ماه در تقویم رسمی کشورمان به عنوان روز زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی ثبت شده است و بر این اساس در راستای آشنایی هر چه بیشتر زائران و مجاوران با این شاعر نامی در این روز بازدید از آرامگاه ابوالقاسیم فردوسی رایگان است.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
27