پرونده تعرض به سفارت عربستان در شعبه 53 دادگاه تجدیدنظر در حال رسیدگی است
وکیلمدافع یکی از متهمان پرونده تعرض به سفارت عربستان گفت: این پرونده در شعبه 53 دادگاه تجدیدنظر استان تهران در حال رسیدگی است.
به گزارش خبرفوری بهنقل از ایسنا مصطفی شعبانی، وکیلمدافع یکی از متهمان پرونده تعرض به سفارت عربستان اظهار کرد: این پرونده همچنان در شعبه 53 دادگاه تجدیدنظر استان تهران مطرح رسیدگی است و هفته آینده برای اطلاع از آخرین وضعیت به دادگاه مراجعه میکنم.
بر اساس این گزارش، شعبانی پیش از این به ایسنا گفته بود: از مجموع 20 متهم این پرونده، تعدادی تبرئه و تعدادی هم حبسشان تعلیق شد که به حکم اعتراض نکردند، ولی برخی دیگر که به حبسهای سه و شش ماهه محکوم شده بودند و حدود 5 نفر هستند، به رأی دادگاه اعتراض کردهاند.
28 و 29 تیرماه سال 95 دو جلسه دادگاه در خصوص رسیدگی به اتهامات 20 نفر از متهمان پرونده تعرض به سفارت عربستان در شعبه 1060 کیفری 2 مجتمع قضایی کارکنان دولت به ریاست قاضی فرشید دهقانی برگزار شد که برخی از متهمان تبرئه، برخی دیگر به حبسهای تعلیقی و برخی نیز به حبسهای 3 و 6 ماهه محکوم شدند.
32