دبیرکل سازمان ملل از حماس خواست که تا شنبه هفته آینده، تمامی اسرا را آزاد کند

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، امروز سه‌شنبه از حماس خواست تا تمامی اسرا را تا روز شنبه هفته آینده آزاد کند.

دبیرکل سازمان ملل از حماس خواست که تا شنبه هفته آینده، تمامی اسرا را آزاد کند

 وبگاه روزنامه الشرق الاوسط نوشت: «این درخواست در واکنش به بیانیه شامگاه دوشنبه حماس است که در آن اعلام کرد تحویل اسرای اسرائیلی که قرار بود شنبه آینده انجام شود را به تعلیق درآورده است».

بر اساس گزارش خبرگزاری روسی ریانووستی، گوترش بر ضرورت آزادی تمامی اسرای اسرائیلی تأکید کرد و گفت: «از حماس می‌خواهم که شنبه آینده، گروگان‌ها را آزاد کند».

حماس اعلام کرده بود که به دلیل عدم پایبندی اسرائیل به توافق آتش‌بس، آزادی اسرای اسرائیلی را برای مدت نامحدود به تعویق می‌اندازد. گوترش در این زمینه اظهار داشت: «اسرائیل و حماس باید به طور کامل به مفاد توافق آتش‌بس پایبند باشند و مذاکرات جدی را در دوحه برای مرحله دوم از سر بگیرند».

از سوی دیگر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از این تهدید کرده بود که اگر تمامی گروگان‌ها تا ساعت ۱۲ ظهر شنبه از غزه بازنگردند، خواستار لغو آتش‌بس خواهد شد. گوترش در بیانیه خود تأکید کرد: «باید از آغاز مجدد هرگونه اقدامات خصمانه در غزه که ممکن است به بحران بزرگی منجر شود، جلوگیری کنیم».

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • سید عزیز
    0

    ببینید نظر آقای شریعتمداری چیه

  • ناشناس
    0

    یکبار برای همیشه اسراییل را با خاک یکسان کنید تا جهان آرامش بگیرد

  • ناشناس
    0

    چند روز پیش پولشا گرفتند که ازاد نکنند .نمیشه که !!

  • سید عزیز
    0

    هرگز در مسیر عبور یک گاو وحشی با شاخهای فولادی قرار نگیرید .قبلا هم گفتم کو گوش شنوا

  • ناشناس
    0

    این همه پیروزی دیگه قابل تامل نیست.

  • ناشناس
    0

    خودشون و خانوتده که جایشان امن هست مردم غزه هم که مهم نیستن از دوباره می خوان یک خریت دیگه مرتکب بشن

  • چای دبش باغ ازگل
    0

    سازمان ملل هم حرف های ترامپ را تایید کرد