آخرین وضعیت تب دنگی در ایران؛ تعداد مبتلایان بیشتر شد

کارشناس بیماری‌های منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت از افزایش مبتلایان تب دنگی به ۲۲۱ نفر خبر داد و گفت: پشه آئدس در هفت استان کشور صید شده است.

آخرین وضعیت تب دنگی در ایران؛ تعداد مبتلایان بیشتر شد

فاطمه نیکپور اظهار کرد: بر اساس گزارشات نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا تاریخ ۱۵ مهرماه بالغ بر ۲۲۱ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است.

وی افزود: ۷۱ بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که ۱۱ مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و ۶۰ مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شده‌اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.

کارشناس بیماری‌های منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت گفت: در زمان حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و پشه آئدس آلبوپیکتوس در استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل و آذربایجان شرقی صید شده است

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید