سبد معیشت کارگران حدود ۳۰ میلیون تومان است؟

نماینده کارگران در کمیته مزد گفت: گروه کارگری براساس آمار‌های تورمی آذرماه، سبد معیشت حداقلی را محاسبه کردند که رقم آن ۲۹ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان است.

سبد معیشت کارگران حدود ۳۰ میلیون تومان است؟

محسن باقری از برگزاری نشست کمیته مزد، خبر داد.

وی گفت: این نشست امروز راس ساعت ۱۴ در وزارت کار برگزار می‌شود.

تاکنون سه جلسه کمیته مزد برگزار شده و باقری می‌گوید: متاسفانه هنوز به محاسبات سبد معیشت در این جلسات ورود نشده است.

او افزود: در نشست‌های قبلی به مسائل حاشیه‌ای مانند مسکن کارگری و ارائه گزارش‌های رسمی پرداخته شد و این در حالیست که بایستی سبد معیشت در کمیته دستمزد محاسبه شود و سه گروه در مورد رقم آن به توافق برسند.

نماینده کارگران ابراز امیدواری کرد در نشست امروز، رقم سه جانبه سبد معیشت حداقلی خانوار‌های کارگری نهایی شود.

باقری در عین حال، از محاسبه سبد معیشت از سوی گروه کارگری کمیته دستمزد خبر داد و گفت: گروه کارگری براساس آمار‌های تورمی آذرماه، سبد معیشت حداقلی را محاسبه کردند که رقم آن ۲۹ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان است؛ این رقم، متوسط حداقل هزینه‌های زندگی یک خانواده کارگری ۳.۳ نفره در استان‌های مختلف کشور است.

او اضافه کرد: به این ترتیب، تا پایان آذر، یک خانواده متوسط کارگری برای تامین هزینه‌های حداقلی زندگی به طور متوسط به ۲۹ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان در هر ماه نیاز دارد.

نماینده کارگران در مذاکرات مزدی تاکید کرد: این رقم بسیار حداقلی است؛ از سوی دیگر بایستی رقم سبد معیشت با توافق سه گروه در کمیته دستمزد نهایی شود و برای تصمیم‌سازی به شورای عالی کار ارجاع داده شود.

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 15
  • ناشناس
    0

    برای همه همین وضعیت حاکم است تأمین حداقل ها ۳۰میلیون

  • ناشناس
    0

    خسته نشن از این حاتم بخشی

  • ناشناس
    1

    سبد معیشت بازنشستگان کشوری چقدره ؟ اف بر مدیرانش

  • عمو جانی
    0

    و این قصه پر غصه سررررری دراززز داررررررد

  • ناشناس
    0

    گلی به گوشه جمال کارشناس های دولت
    گلی به گوشه جمال رئیس مجلس وفاقی

  • هم وطن
    1

    پس ما کارمندان بد بخت چه من با ۲۴ سال سابقه خدمت و کلی ایتم حقوقم ۱۲ میلیون تومن هست

  • ناشناس
    1

    احسنت بر کارگران بسیجی و ولایت مدار ایران!!

  • ناشناس
    0

    اگه 40 سال با خواهش تمنا والتماس وناله ونفرین تونستید حقتونا بگیرید امسالم روش !!!

  • ناشناس
    0

    سلام . جلسه شورای دستمزد با یمینار هر ساله هیچ وقت سرانجام ندارد واحکام حقوقی کارگران صادر نمیشود

  • ناشناس
    0

    دولتها که بدهیشونو به تامین اجتماعی نمیدن دست کم 23درصد سهم بیمه ای که کارفرما برای هرکارگر میده دولت پرداخت کنه تا هم به کارفرما فشار نیاد بتونه حقوقهارو طبق سبد معیشت بالا ببره هم دولت بدهیشو اینجوری پرداخت کنه هم دیگه جرات نکنه دست تو جیب تامین اجتماعی کنه

  • ناشناس
    0

    عادت داریم اضافه حقوق همیشه می ره برای ۳ ماه بعد از سال

  • بهلول
    0

    اعتصاب کنیدتامعمارنتونه درلبنان خانه مرمت کنه

  • علی
    0

    رئیس جمهور و دولتش همراه سران قواه باید محاکمه شوند ۳ میلیون عیدی کارمند

  • سید
    0

    ما با این حقوقی که داریم می گیریم ، باور کنید خیلی از خدمات پزشکی و پوشاک و ... خودمان را زدیم ، آقایان خودشان که وضعیتشان خوب هست چه لزومی دارد به فکر ما باشند ، بنده خودم برای مردم کل دنیا می توانم بشینم ساعتها صحبت کنم و حرف های قشنگ بزنم ، عمل مهم هست ،استاندارد هر 6 ماه چکاپ پزشکی برای 45 سال به بالا از اهمیت بالایی برخوردار هست ، ما نه امنیت شغلی داریم نه حقوق درستی نه حق اعتراض نه فریاد رس ، فقط یک نفر بلند شود معنای عدالت را برای من تعریف کند با استناد به گقته های بنده ؟

  • ناشناس
    0

    حقوق ‌کارگران بخش خصوصی باید ۳۰ میلیون تومان تعیین شود.زیرا کارگران بخش خصوصی امنیت شغلی ندارند و هر سال قراردادهایشان تمدید می‌شود.بهمین دلیل وزارت کار برای یکبار هم که شده باید تکلیف حقوق ‌کارگران را مشخص کند و نماینده کارفرماها را شکست دهد.