اعضای گروه سازمانیافته تهیه عکس و فیلم از یک خانم نیمه عریان در تهران بازداشت شدند
اعضای گروه سازماندهی شده تهیه عکس و فیلم از یک خانم نیمه عریان در یکی از خیابانهای تهران بازداشت و تحویل مقام قضایی شدند.
![اعضای گروه سازمانیافته تهیه عکس و فیلم از یک خانم نیمه عریان در تهران بازداشت شدند](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/Y4fzcpJouncX/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJIQWdBhcvgN9/W85YTYhM2kp0.jpg)
ظهر امروز در اقدامی سازمانیافته و از پیش برنامهریزی شده یک خانم در یکی از خیابانهای تهران به حالت بسیار زننده از ماشین شخصی خود پیاده شد و پس از طی مسافتی کوتاه با برداشتن لباسهای خود از صندلی عقب ماشین و پوشیدن مجدد آنها از صحنه گریخت.
در پی این اقدام و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد فرد مورد اشاره از اعضای یک باند سازمانیافته میدانی ۴ نفره در تهران بوده است که سه نفر دیگر همراه او، هنگام قدم زدنش در حالت نیمه عریان در خیابان در حال تهیه فیلم و عکس از وی بودهاند.
با تحقیقات میدانی به عمل آمده هر ۴ نفر اعضای این باند سازماندهی شده شناسایی و ساعتی پیش بازداشت شدند.
برای افراد مورد اشاره پرونده قضایی تشکیل شده است.
تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.
برای چند دلار
هویتش رو حراج کرد
یعنی اینا نمی دانند که پلاک ماشین مشخصه این برنامه ها را باید به باند جلیلی نسبت داد که خواهان القا ظرفیت کم برای جامعه هستند
تابستان قراره چه خبر بشه؟؟؟؟ عزیزان خودتون رو برای تابستان داغ و پر از سورپرایز آماده کنید.... درود بر عازادی
چقدرعقده ای که برای ۵ثانیه خول بازی...
خاک بر سر بیحیاهای بی شرف کنند
خوبدرک هرکی اختیارخودشوداره این چیزا اگم کسی بخوادجلوگیری کنه خانواده اوخانمن همچی روسیاسی کردین بنطرمن اگ پلیس تواین پوشش وبی حجابی دخالت نکنه مردم خودشون بهترجلوگیری میکنن وقتی پلیس عکس العمل نشون میده رسانه ی حتی خانواده اون خانمم جوگیرمیشن میخوان اروپایی فکنن
عجب خیلی پرتی بابا
jتوهم توطئه اخر میکشدتون !!