یک خبرنگار در درخواستی از رئیس جمهور منتخب:

ورود این ۵ دسته مدیرانِ سمّی را به دولت خود ممنوع کنید

اگرچه هم در نیت و هم در توان رئیس جمهور منتخب برای خدمت به ملت شکی نیست، اما وی برای رسیدن به هدف؛ باید “مدیرانِ” مناسبی را در دولت خود به کار گیرد، در غیر این صورت دولت وی شکست خواهد خورد.

ورود این ۵ دسته مدیرانِ سمّی را به دولت خود ممنوع کنید

مجید معتمدی،  روزنامه نگار نوشت:

 نگارنده به واسطه ۲۰ سال فعالیت خبری در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ از رئیس جمهوری درخواست می کند از همین ابتدای کار، ورود ۵ دسته مدیران زیر را (به اصطلاح مدیران سَمّی) به دولت خود ممنوع کند:

۱_ افراد بدون رزومه و شناسنامه کاری:

این افراد، فاقد تخصص، تجربه و سابقه کاری هستند اما لابی و “ارتباطات” دارند و به ویژه به واسطه ی حضور در ستادهای انتخاباتی رئیس جمهور منتخب، یا نزدیکی به اطرافیان ایشان و همچنین بهره بردن از رسانه ها و بلندگوهای تبلیغاتی؛ تلاش می کنند خود را “توانمند” نشان داده و از هر طریقی شده بر سر سفره ی دولت “چهاردهم” بنشینند.

۲_ افراد دارای رزومه و سابقه کاری فِیک و رانتی:

این افراد که معمولا نیز جوان و میانسال هستند، اگرچه در ظاهر دارای رزومه و سابقه ی کاری هستند، اما با اندکی بررسی مشخص می شود که از همان افرادِ ذکر شده در دسته بندیِ اول (۱) هستند که در “دولت های گذشته” به واسطه حضور در ستادهای انتخاباتی و داشتن رانت و رابطه؛ به پست های مختلف مدیریتی در شرکت ها و سازمان های متعددِ دولتی و خصولتی “منصوب” شده اند اما همچنان فاقد “تخصص و تعهد” بوده و تنها ویژگی آنها، رانت خواری و سوءاستفاده از مقام و موقعیت است.

۳_ افراد دارای رزومه و سابقه کاری، اما ناتوان و بی ثمر:

این افراد جزو “مدیرانی” هستند که اگرچه در دولت های مختلف در پست های مختلفی خدمت و به تدریج رشد کرده اند؛ اما “تخصص، تعهد و دغدغه” ی لازم و موردِ نیازِ ۱ مدیر را ندارند و بررسیِ سوابق مدیریتیِ آنها نشان می دهد که بود و نبودشان، هیچ تاثیری بر عملکرد “سیستم” و درنهایت بهبود وضعیت مردم و کشور ندارد.

۴_ افراد دارای رزومه و بعضا توانمند، اما فاسد:

این دسته از مدیران اگرچه توانمند و باهوش هستند اما مبتلا به مشکل و درد بزرگی به نامِ “رانت خواری و فساد اقتصادی” شده اند؛ به گونه ای که اگرچه اقدامات مثبتی در کارنامه کاری آنها به چشم می خورد، اما اگر به درستی و کلان بررسی شود مشخص می شود که برای منافع شخصی و پر کردنِ جیب خود، “کار” کرده اند.

۵_ افراد توانمند و سالم، اما بدون دغدغه نسبت به وطن و مردم:

این مدیران هم توانمند هستند هم پاکدست، اما “تعهد و دغدغه” ای نسبت به وطن و مردم خود ندارند. این مدیران درواقع شبیه “رُباتی” هستند که اگرچه کاری که برایش برنامه ریزی شده را به درستی انجام می دهند؛ اما خلاقیت، نوآوری و هوش لازم را در سیستم کاری خود ندارند.

در این رابطه نگارنده براساس تجربیات و مشاهدات میدانی خود گواهی می دهد که:

الف_ خالص ترین، پاک دست ترین، خلاق ترین، توانمندترین و مردم دوست و وطن پرست ترین مدیران این کشور؛ در حوزه “جبهه مقاومت خاورمیانه و غرب آسیا” و سربازان و همرزمان فرمانده شهید حاج قاسم سلیمانی هستند و خدمت می کنند.

ب_ بیشترین رانت خواری و فساد اقتصادی در هلدینگ ها و بنگاه های اقتصادی دولتی و خصولتی به ویژه هلدینگ ها و بنگاه های زیرمجموعه وزارت کار؛ به چشم می خورد و نگارنده امیدوار است رئیس جمهور منتخب رویکرد جدیدی در این حوزه اتخاذ کند.

در رابطه با ۵ دسته به اصطلاح “مدیر” یاد شده در سطور بالا، نگارنده در حدود ۲۰ سال فعالیت خبری و رسانه ای خود؛ “مصادیق” مختلفی را شخصا و از نزدیک می شناسد و در رابطه با بعضی از آنها نیز در راستای مبارزه با فساد، با انتشار گزارش هایی اطلاع رسانی کرده و بعد از این نیز در دفاع از ملت و وطن لحظه ای غفلت نخواهیم کرد.

منبع: اقتصادسالم

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 20
  • حمید
    4

    این طور که هیچ مدیری نمیمونه

  • ناشناس
    9

    خدا رحم کند دوباره این ها آمدن سرکار

  • متفاوت
    1

    درکاربنایی اگربنا درکارخود یک سانت را اهمیت ندهد قطعا درادامه کار به مشکل چندین سانت برخورد می‌کند مثلا برای گونیا کردن، اگر درفاصله 80سانتی متری 3میل رانادیده بگیرد این گونیا در فاصله 15متری به اختلاف27سانتی متر ودرفاصله 30متری 54 و... ادامه میابد.درست مانند تخم مرغ دزد که وقتی دزدی یک تخم مرغ رانادیده گرفته وکم اهمیت تلقی می‌کند ویکدفعه نگاه می‌کند ومیبیند شتردزد شده است. این مثالها باید قابل توجه واویزه گوش در سنجش انتخاب مدیران وحتی خود مدیران قرار بگیردچون جهان را براساس میزان آفریده وشکل گرفته شده است وهرکجا خللی دراین نظم ایجادشود بالاخره روزی باید به این نظم برگردد بنابراین درهرکاری هیچوقت نباید فرع را فدای اصل کرد.. عدل یکی ازاصول دین است که فرع وفروع دین مطلقا نمی‌تواند آن راتغییر دهد.اصول رافدای فروع کردن اشتباه محض است و اشتباه دیگران را ادامه دادن اشتباه اندر اشتباه است.

    نظرات شما -
    • متفاوت
      0

      تصحیح میکنم. هیچوقت نباید اصل رافدای فرع کرد.

  • شهره حسینی
    2

    امیدوارم همینجور که در مناظرات گفت که ربطی به دولت روحانی نداره، نخواد اعضای کابینه و دور و بر خودش رو از افراد روحانی استفاده کنه.

  • ناشناس
    4

    قشنگ گرفتم چی گفتی ،،این ویژگی‌ها که فرمودید سرجمع در دولت سیزدهم موج میزند عدم تخصص ،،،سهم خواه،،، لابی و رانتی،،، سفارشی و باندی و طایفه ای ، دامادها،،و جایگزینی فارغ التحصیلان دانشگاه خاص بجای اساتید و نخبگان ،و هزاران اشتباه در دولت سیزدهم ،،، واما دولت چهاردهم باید کشور را از لوس این بی‌سوادان و غیر متخصصان و سفارش شده ها در سازمانها و وزارتها و مدیریتها همه پاک کند به امید حق علیه باطل ،،،در ضمن اول دولت سیزدهم هم همین سفارشات را می‌کردید

    نظرات شما -
    • Ali
      0

      دروغ که کنتور نمی دازه همین طوری پشت سر هم ببند به رگبر

  • ناشناس
    0

    همه را با یه چوب راندی!!! فقط ماند جبهه مقاومت ،خوب اونوقت جبهه مقاومت ظرفیت پر کردن این همه پست رادارد ؟؟؟؟!!!!پس اونوقت خ ود جبهه وسنگرهای اینها راکی پر میکند؟؟؟!!!

  • جلال مسقطی باف
    0

    من یک جانباز انقلاب هستم

  • رضا
    0

    ششم از خبر سازان به ظاهر دلسوز دوری کند خخخخخ

  • ناشناس
    0

    اتفاقا خیلی از جوانانی که در ستاد های انتخاباتی هستند خیلی دلسوز وطن و باسواد هستند ولی چون حمایت بزرگان را ندارند اصلا جواب سلام آنها را بعد از انتخابات هم نمی دهند.

  • ناشناس
    0

    اطرافیان پزشکیان

  • ناشناس
    0

    واقعا مطلب خوب بود ؟ مدیران نالایق مملکت ویران کردن ؟خیلی مدیران بیسواد هستن 😥وخیلی سواد دار هستن لاکن عمل صفر😂😂

  • حسین جعفری
    0

    از اینکه مطالب پر میکنید بیهوده است خوده رئیس جمهور می‌داند چه کسی و با چه خصوصیاتی وارد کارزار شود همیشه آنکه درس مقدس گرایی داده خودش مفسدترین است دست از بیانه دادن بر دارید به هیچ کس ربطی ندارد مربی تیم می‌داند کی بازیکن خوبی است تو سیستم خودش بچینه لطفا خاموش باشید بگذارید خودش بازیکنان تیم خودش را انتخاب کنه

  • ناشناس
    0

    کاش این توصیه ها رو موقع تصویب تایید صلاحیت ساداتی نژاد و عبدالملکی و .... در کابینه دولت سیزدهم هم داشتین

  • ناشناس
    0

    عالی عالی

  • ناشناس
    0

    پسباید۹۹درصدمدیرای قبلی حذف بشن وبایدم اینکار بشه اگه مفید بودند حتما نتیجه کارشون پیشرفت کشورمون بود

  • ناشناس
    0

    دولت باید به فکر مردهای بیکار بالای ۴۰سال به بالا هم باشد ۱۴میلیون مجرد اگه ازدواج کنند مشکل ایران حل میشه ۱۴ضربدر۳میشه ۴۲میلیون این خودش مشکل گشاست

  • صیاد
    0

    آقا جان از کل ۵ موردی که گفته فقط بچسب به مورد ۵ میگه آزموده را آزمودن خطاست افرادقدری که رتبه اول تخصصی وتعهدی را داشته اندوحتی پاکدست بودند ولی باوجود سابقه کاری فراوان در امور اجرایی ولی سال به سال گند زدند به اقتصاد این مملکت میگه این افرادرا دوباره وزیر نکن کلا تشریف ببرند کنار وبه امورات زندگی شخصی خودشون برسند اینها اگرمی خواستند کاری کنند اقتصاد را به دره سقوط نمی رساندند دیگه باچه زبانی بگه .

  • تلمبه
    0

    خلاصه اینکه تمام ارگانهای دولتی و وزارتخانه ها باید غربالگری شوند پخمکان برن لالایی و شایستگان پا در رکاب باشند شاید مرهمی بر زخم توده مردم بشه مدیر هر نهاد تخصص در حوزه مربوطه داشته باشه هر سه ماه یک بار کردار شان ارزیابی بشه هم تشویق هم تنبیه کارسازه

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    اخبار سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد