پاسخ حمله اسراییل به ایران در جنوب لبنان
منابع خبری از وقوع درگیریهای شدید در جنوب لبنان خبر میدهند.
![پاسخ حمله اسراییل به ایران در جنوب لبنان](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/DnUZZ1kAwyo0/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJNA0y9VGsxl7/p3dLocLmaLML.jpg)
در حالی که رسانه های اسراییلی از وقوع حادثه ای سخت در جنوب لبنان خبر می دهند، برخی گزارش ها از هلاکت ۱۲ نظامی اسراییلی و مجروح شدن ۶۵ تن دیگر در عملیات حزب الله خبر می دهند.
همان گونه که پیش بینی می شد، پاسخ ایران به حمله دیشب اسراییل، در جنوب لبنان و با تلفات گرفتن از ارتش اسرائیل در حال اجراست.
منبع:
عصر ایران
درود بر رزمندگان حماس و حزب الله و کلیه رزمندگان مقاومت
احسنت بهترین تاکتیک است . اسراعیل در حد و قواره ایران نیست با آن سر و شاخ شد و برای ایران بررگ افت دارد با این بچه زنا زاده کوچه بازی درگیر شود . این حرام زاده ها را باید داد دست رزمندگان مقاومت تا انتقام خون بچه های غزه و لبنان را بگیرند . درگیری فقط دم گوش صهیونیست . لطفاً مزاحم همسایه ها هم نباشیم . خوبیت ندارد .
آفرین درستش همینه
نه خیر جناب . انتقام ایران سر جای خودش محفوظ ه