جان مردم آمریکا قربانیِ تقابل سیاسی افراطی/ کاریکاتور

پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، شبکه خبری «سی ان ان» واقعیت یک رسوایی مربوط به این انتخابات که در زمان کمپین‌های انتخاباتی رخ داده را به اثبات رساند.

جان مردم آمریکا قربانیِ تقابل سیاسی افراطی/ کاریکاتور

طبق گزارش سی ان ان، یکی از کارمندان آژانس مدیریت اضطراری فدرال آمریکا (FEMA) از تیم‌های امدادی خواست که در طول عملیات امدادرسانی پس از طوفان میلتون، از کمکرسانی به افرادی که در خانه خود تابلوهای طرفداری از «ترامپ» را در ایالت فلوریدا نصب کرده‌اند، خودداری کنند. این رسوایی به منزله استفاده حزب دموکرات از ادارات دولتی به عنوان سلاح تبلیغاتی تلقی شده و نارضایتی شدید جمهوری‌خواهان را به دنبال داشته است.

هرچند آژانس مدیریت اضطراری فدرال (FEMA) در واکنش به این خبر اعلام کرد که رفتار این کارمند رفتاری فردی بوده و نباید به منزل رفتار کل آژانس تلقی شود اما به نظر می‌رسد این ادعا چندان درست نیست چراکه همان کارمند مذکور که درخواست خودداری کمک‌رسانی به حامیان جمهوری‌خواهان را صادر کرد، در مصاحبه‌ای با یک رسانه فردی (Self-media) گفت که او فقط ااز یک سیاست فراگیر FEMA یعنی «دوری از خانه‌های متخاصم از نظر سیاسی» پیروی کرده است.

این در حالیست که یکی دیگر از مقامات FEMA از ادعای او حمایت کرده است. این مقام به روزنامه «واشنگتن پست» گفت: این یک راز علنی طولانی‌مدت در FEMA است که باید از حامیان ترامپ و یا مناطق طوفان‌زده که اکثرا ساکنان سفیدپوست یا افراط‌گرا هستند، دوری کرد.

این رسوایی باعث زیر سئوال رفتن معیار اخلاقی FEMA شده چون آن به عنوان یک نهاد دولتی به جای خدمت‌رسانی به عموم، براساس منافع سیاسی یکی از احزاب سیاسی کار کرده و به این منظور حتی از خطرات جانی مردم چشم‌پوشی کرده است.

اما این فقط قطره‌ای در سطل تقابل افراطی سیاسی بین دو حزب اصلی آمریکا محسوب می‌شود.

علاوه بر حوزه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان در بلایاها، در تقریبا همه حوزه‌ها از بدهی ملی و مهاجران گرفته تا کنترل اسحله و مواد مخدر، دو حزب اصلی آمریکا تقریبا کاملا مخالف همدیگر هستند و این شکاف را در جامعه ایجاد کرده و این شکاف اجتماعی نیز تقابل سیاسی دو حزب را تشدید می‌کند و به این نحو، یک دور باطل «بد و بدتر» همیشه ادامه دارد.

این نوع تقابل سیاسی افراطی و به دور از ماهیت مردم‌سالاری حالا به یکی از مشخصات آشکار «دموکراسی آمریکایی» تبدیل شده به گونه‌ای که مخالفت با طرف مقابل را مهم‌تر از تأمل واقعی درباره منافع مردم می‌دانند.

بدین ترتیب این هم قابل پیش‌بینی است بحثی که می‌تواند به عنوان اسلحه سیاسی مورد استفاده دموکرات‌ها و خمهوری‌خواهان قرار گیرد، محدود به بحث امدارسانی به طوفان زدگان نخواهد بود.

منبع: رادیو بین المللی چین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • یعقوب محمدی دیوان(سرچ کن)
    0

    با سلام علیه اصفهان خبر تهیه فرمایید:

    اصفهان همان صفویه است. صفویه همان صوفیه است:

    عَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَنَّهُ قَالَ: مَنْ ذُكِرَ عِنْدَهُ اَلصُّوفِيَّةُ وَ لَمْ يُنْكِرْهُمْ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ فَلَيْسَ مِنَّا وَ مَنْ أَنْكَرَهُمْ فَكَأَنَّمَا جَاهَدَ اَلْكُفَّارَ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ؛
    امام رضا علیه السلام فرمود: هر كس در نزد او از صوفيه ذكرى بشود، و به زبان و دل انكار ايشان ننمايد؛ چنين كسى از ما نيست و هر كس «صوفيه» را انكار كند مانند آن كسى است كه در راه خدا و در حضور رسول خدا(صلى الله عليه و آله) جهاد كرده باشد.
    مستدرك الوسائل ج۱۲ ص۳۲۳

    لطفاً برای آشنایی بیشتر عبارت ذیل را جستجو فرمایید:

    ((صفویه و صوفیه))
    https://fa.wikifeqh.ir/%D8%AA%D8%B5%D9%88%D9%81_%D8%AF%D8%B1_%D8%B5%D9%81%D9%88%DB%8C%D9%87

    با تشکر

  • ناشناس
    0

    واقعا باید خنذید یا گریست از این همه وقاحت !!!!!!!