مشاور فرهنگی و رسانهای فرمانده کل سپاه پاسداران:
صدام نتوانست انقلاب را به سمت سقوط بکشاند، ولی فتنه ۸۸ ظرفیت آن را داشت
مشاور فرهنگی و رسانهای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «این فتنه حتی از ۸ سال دفاع مقدس هم خطیرتر بود، چرا که حمله صدام و جنگ ۸ ساله نمیتوانست سرنوشت انقلاب اسلامی را به سمت سقوط بکشاند، ولی این فتنه ظرفیت آن را داشت.»
حمیدرضا مقدمفر در اجتماع بزرگ یومالله ۹ دی در مسجد امام حسین (ع) بیرجند ضمن بیان اینکه «اصلیترین خنثیکننده و باطلالسحر فتنه ۸۸ شخص مقام معظم رهبری بودند که با بصیرتافزایی در مردم دشمن را مایوس و ناامید کردند»، سخنان خود را در مورد حماسه ۹ دی با ۳ سؤال مطرح و پیرامون پاسخ آن بحث کرد.
وی در طرح سؤال اول گفت: چه عواملی باعث شد فتنه ۸۸ از تمامی فتنههای گوناگون پس از پیروزی انقلاب که دشمن برای نظام اسلامی رقم زده، سختتر، مهمتر و خطیر باشد.
مشاور فرهنگی و رسانهای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: این فتنه حتی از ۸ سال دفاع مقدس هم خطیرتر بود چرا که حمله صدام و جنگ ۸ ساله نمیتوانست سرنوشت انقلاب اسلامی را به سمت سقوط بکشاند ولی این فتنه ظرفیت آن را داشت.
مقدمفر در پاسخ این سئوال به ۳ عامل اشاره کرد: عامل اول جنگ احزابی بود که دشمن فراهم آورد یعنی اجتماعی از آمریکا، انگلیس و دول غربی تا منافقین، بهاییها، عبدالمالک ریگی و ... یعنی تمام ظرفیتهای ضدانقلاب و مخالف دور هم جمع شدند تا کار را یکسره کنند.
این استاد دانشگاه عامل دوم را همزبانی و همراهی برخی مسئولان بلندپایه نظام که سوابق عدیدهای در نظام داشتهاند دانست و گفت: جدای از آنان، آقایان موسوی و کروبی، کسانی که انتظار همراهی با متن اصیل انقلاب از آنان میرفت راه عوض کردند.
مقدمفر سومین عامل را بهکارگیری تمامی عوامل و ظرفیت آنان در اختیار دشمن برای تمام کردن کار انقلاب دانست و گفت: ظرفیتهای رسانهای، امنیتی، اطلاعاتی، نفوذیها، دیپلماسی و ظرفیت سفارتخانهها همه یک جا به میدان آمدند.
مشاور فرهنگی و رسانهای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سئوال دوم را چنین عنوان کرد: چرا باید ۹ دی را به عنوان الگوی تمام عیار برای صیانت از انقلاب و واکسینه کردن آن در نظر گرفت.
وی در پاسخ به این سئوال گفت: اصلیترین خنثیکننده و باطلالسحر فتنه ۸۸ شخص مقام معظم رهبری بودند که با بصیرتافزایی در مردم دشمن را مایوس و ناامید کردند در این شرایط اگر مردم یعنی امت از امام خود پیروی کنند، پیروی در برابر دشمن قطعی است و اگر نشود مثل ۲۵ سال خانهنشینی علی (ع) و انحراف امت موسی و گوسالهپرستی آنان را باید شاهد بود.
مشاور فرهنگی و رسانهای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: ۹ دی بیعت امت با امام و استحکام این الگوی همیشه پیروز بوده است بنابراین باید آن را برای همیشه تاریخ حفظ کرد.
این کارشناس مباحث استراتژیک در طرح سئوال سوم گفت: راهبردهای دشمن در مقابل انقلاب اسلامی در شرایط کنونی کدام است؟
وی سه راهبرد را از اولویتهای مسائل استراتژیک دشمن در مقابله به انقلاب اسلامی ذکر کرد و اذعان داشت: مقام معظم رهبری برای هر کدام راه حلی را تجویز کردند که باید از آن پیروی کرد.
مقدمفر راهبرد اول را موضوع تحریم دانست که در ادوار مختلف توسط آمریکاییها شدیدتر شده است.
وی افزود: راهحل مقام معظم رهبری همان مستحکمسازی و مقاومسازی اقتصاد است که آن را اقتصاد مقاومتی نامیدهاند. ایشان با نامگذاری سال، چند سالی است که تاکید بر حل مباحث رفاهی و اقتصادی کشور دارند و خنثیسازی تحریمها با گسترش تولید، فعال کردن بخش خصوصی و دههها مورد که در ذیل اقتصاد مقاومتی تعریف کردهاند میسر است.
مقدمفر راهبرد دوم نظام سلطه را تخریب دانست و گفت: این همان جنگ رسانهای، جنگ روانی، جنگ ادراکی و جنگ شناختی دشمن است که با حربههای، شایعه، دروغ و تکنیکهای پیشرفته جدید در حال انجام است.
این کارشناس مسائل راهبردی افزود: راهحل این مسئله هم همان جهاد تبیین است که مکرر حضرت آقا آن را بیان کردند.
مشاور فرهنگی ورسانهای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی راهبرد سوم را تهدیدات امنیت و نظامی و ایجاد رعب و وحشت و ناامیدسازی مطرح کرد و افزود: راه حل این مسئله هم بازدارندگی فعال است.
فتنه چیه دیگه گرونی بنزین چی بود پس
مراقب باشیم که الان بیشتر از هر زمانی امکان فتنه گری هست و هشتاد نیلیون فتنه گری نکنند برای این دو سه میلیون تند رو
در زمان صدام حسین مردم از نیت پلید شما که همان جپاول مردم و ایران بوده خبر نداشتند
آقای مقدم فر ازمسئولان قبلی گفتی ازمسئولان ومدیران نالایق یابعضا خائن وضدنظام حتی بارفتاروکردارشان تیشه به ریشه می زنندغافل نشویم خداسایه رهبری راازسرماکم نکند
در زمان صدام نه اینقدر فساد بود و نه اینقدر اختلاس و دزدی و ...ضمن اینکه فضای مجازی هم نبود تا مردم از فساد و دزدی ها آگاه شوند.آگاهی و دانش ملت هم بیشتر شده است..ولی الان اینطور نیست.فرقش در همینها ست.