شمایل یک قهرمان؛ حسام ابوصفیه کیست؟

یک ویدئوی لرزان در روز پایانی آوار بیمارستان کمال عدوان غزه از پزشکی با روپوش سپید در حال راه رفتن در میانه آوارهای بیمارستان رو به یک ماشین زرهی رژیم صهیونیستی به یکباره تمامی رسانه‌های جهان را فتح می‌کند.

شمایل یک قهرمان؛ حسام ابوصفیه کیست؟

قهرمان این داستان کوتاه کسی نیست جز حسام ابوصفیه، پزشک اطفال بیمارستان که به عنوان آخرین فرد از بیمارستان زیر آتش سنگین بمب‌های صهیونیست‌ها خارج می‌شود. اما حسام ابوصفیه کیست؟

زاده اردوگاه

ابوصفیه در خانواده‌ای سرشناس در اردوگاه آوارگان جبالیا در شمال غزه به دنیا آمد. خانواده او اهل شهر حمامه بودند، اما پس از تخلیه جمعیت آن در طول جنگ اعراب و اسرائیل در سال 1948 آواره شده بودند. ابوصفیه پس از پایان تحصیلاتش  به قزاقستان رفت و در آنجا تحصیلات دانشگاهی پزشکی خود را به پایان رساند. در آنجا با یک زن قزاق به نام البینا آشنا شد و ازدواج کرد. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، ابو صفیه و همسرش در سال 1996 به غزه بازگشتند و در جبلیه ساکن شدند.

IMG_20250228_222225_976

طبابت زیر بمب

ابوصفیه در رشته اطفال و نوزادان تخصص گرفت و با مدرک فوق لیسانس در امتحانات پزشکی  فلسطین قبول شد. او به عنوان پزشک برای وزارت بهداشت غزه شروع به کار کرد و سپس رئیس بخش اطفال بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا شد، بیمارستانی بزرگ که در شمال غزه خدمات رسانی می‌کرد. در فوریه 2024، ابو صفیه به جای احمد الکلوت، مدیر بیمارستان شد.

بیمارستانی که خانه ابوصفیه شد

پس از عملیات طوفان الاقصی بیمارستان کمال عدوان بارها و بارها تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار گرفت. به دلیل بمباران‌های مکرر غزه، ابو صفیه و خانواده‌اش به طور دائم به بیمارستان منتقل شدند. اما ابوصفیه علیرغم کمبود منابع و نیرو، توانست ظرفیت بیمارستان را از 120 تخت به 200 تخت در طول درگیری‌ها افزایش دهد. ارتش رژیم صهیونیستی کمال عدوان را به پناه دادن به اعضای مقاومت متهم کرد و ابو صفیه حداقل در چهار نوبت توسط سربازان اسرائیلی مورد بازجویی قرار گرفت.

IMG_20250228_222225_780

تشییع فرزند در حیاط بیمارستان

در اکتبر 2024، بیمارستان تقریباً دائماً مورد بمباران قرار گرفت. در 25 اکتبر، ابو صفیه قبل از آزادی برای مدت کوتاهی بازداشت شد. در همان روز، پسر 15 ساله او ابراهیم در حمله هواپیمای بدون سرنشین به ورودی بیمارستان کشته شد. پس از آن، تصاویری از ابو صفیه در حال انجام مراسم تشییع جنازه ابراهیم در حیاط بیمارستان منتشر شد. بین نوامبر 2024 و دستگیری او در ماه بعد، ابو صفیه شروع به مستندسازی زندگی روزمره در بیمارستان در اینستاگرام کرد.

حمله به شرافت

در 23 نوامبر 2024، ابوصفیه پس از اتمام عمل جراحی در حالی که وارد اتاق خود در بیمارستان می‌شد، بر اثر حمله هواپیمای بدون سرنشین به بیمارستان مجروح شد. او شش ترکش به پایش اصابت کرد و این بار تصایوری از درمان او روی تخت بیمارستانی کمال عدوان به بیرون مخابره شد.

IMG_20250228_222225_827

شمایل یک قهرمان 

27 دسامبر 2024 روزی است که نام او بر سر زبان تمامی آزاده‌های جهان می‌افتد. روزی که رژیم صهیونیستی یکی از شدیدترین و وحشیانه‌ترین حملات خود را متوجه این بیمارستان می‌کند. آنها حتی به بیمارستان یورش بردند و بخش‌هایی از آن را به آتش کشیدند و بیماران و کارکنان را مجبور به تخلیه احباری کردند. در جریان این حمله، ارتش اسرائیل مدعی شد که شبه‌نظامیان حماس از این بیمارستان به عنوان پایگاه عملیاتی استفاده می‌کردند، اما هیچ مدرک مشخصی برای این ادعا ارائه نشد و مسئولان بیمارستان آن را رد کردند. . گزارش‌های تشکیلات بهداشتی غزه حاکی از آن است که نیروهای اسرائیلی پس از ورود به بیمارستان، بیماران و پرسنل را به حیاط منتقل کردند و در سرمای شدید، آنها را مجبور به درآوردن لباس‌هایشان کردند. برخی از این افراد به مکان نامعلومی منتقل شدند و برخی دیگر به بیمارستان اندونزیایی در نزدیکی منتقل شدند که خود پیش‌تر در همان هفته تخلیه و از کار افتاده بود. حسام ابوصفیه آخرین فردی است که از بیمارستان خارج می‌شود و به سمت یک خودروی زرهی صهیونیستی می‌رود. فیلمی از خروج ابو صفیه از بیمارستان و نزدیک شدن به یک تانک اسرائیلی هم منتشر شد که در آنجا او به یک سرباز صهیونیستی اعلام می‌کند که کسی در بیمارستان نمانده است. همان روز حسام ابوصفیه بازداشت می‌شود.

 

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ناشناس
    0

    درود به قهرمان پهلوان
    لعنت خدا بر فرزند حرام انگلیس

    نظرات شما -
    • هل ود ود رب گرم...هل وج وج رب گرم به
      1

      اینم خودش جاسوس اسراییل هستش چون همه را درو کردن اما این به ظاهر دستگیر شد

  • م
    0

    حرکتی به یاد ماندنی، تصویری پاک نشدنی، با کمال احترام به ایشون ایکاش تصویر جوان ایرانی که جلوی مترو زانو زده بود هم همینقدر جهانی بشه

  • حائری
    16

    یکی مانند این شخص برای دفاع از مردم خود در مقابل نظامیان بچه گش سینه سپر می کند ودیگری مانند پزشک ایرانی با همدستی همسر ش برای از بین بردن یک هم وطن و بسیجی هر جنایتی مرتکب می شوند؟

    نظرات شما -
    • بهلول
      0

      یک پزشک هم مثل پروفسور سمیعی فقط پیرپاتالهای مذهبی رادرمان میکند

    • ناشناس
      0

      چون سوگندنامه بقراط رو به دروغ خونده بود

  • عبداله
    1

    لعنت خدا بر نتانیاهو و یارانش

  • ناشناس
    1

    درود بر شرفت مرد . قابل توجه دکترهایی که تا پول نگیرند مریض را عمل و درمان نمی کنند .
    درود و هزاران درود بر شرف و مردانگی ات.

  • مهرداد سربندی
    0

    مردان مرد که نباید فقط ایرانی باشند. مرد با غیرت و وطن پرست و مردم دوست در جهای دیگر دنیا هم وجود دارد. اینها مایه افتخار بشریت هستند. هر کی اینجوریه هر جای دنیا باشه من نوکرشم. درد و بلاش هم بخور تو سر امثال غضنفر.

  • ناشناس
    0

    سری جدید قهرمان سازی !!

  • ناشناس
    0

    انسان در مقابل چنین راد مردان احساس عجز می کند .بارک الله ،این دکتر بمعنای کامل مجاهد فی سبیل الله است.۰

  • ناشناس
    1

    هر چی هست ، قهرمان ما نیست .

  • تلمبه
    0

    الان قهرمان فقط زلنسکی محکم و استوار ذلت ناپذیر

  • ناشناس
    1

    حرف مفت نزن !

    بچه کش بچه کش ....‌!
    این چرندیات دیگه خریدار نداره !
    چون صبح تا الان تو بی برقی نشسته ام !
    با این فضولیها و غلط اضافه کردنها و دروغ و دونگبافیها مردم ایران را هم همردیف چهارتا عرب باریکه غزه کردید

    خدا ازتون نگذره !

  • ناشناس
    3

    اصلا اهمیتی برایمان ندارد. جمع کثیری از ما ایرانی ها رد دادیم.

  • ناشناس
    1

    اینهاقهرمانندنه فوتبالیست بازیگرخواننده هاکه ماازشون بت ساختیم

  • ناشناس
    1

    درود خدا بر ملت قهرمان غزه خداوند انشاالله نسل یهود سگ هار رو از زمین برداره