اپیدمی آنفلوآنزا تا اسفند ادامه خواهد داشت/ ویدئو

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران افزایش شیوع بیماری آنفلوانزا جدی نبوده و در فصل سرد سال طبیعی است.

اپیدمی آنفلوآنزا تا اسفند ادامه خواهد داشت/ ویدئو

نادر توکلی با اشاره به روند شیوع بیماری آنفلوانزا گفت: «بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری اپیدمی فصلی در کشور و تمام دنیا وجود دارد و در این فصل سرد از سال این افزایش ابتلا به بیماری آنفولانزا موضوعی طبیعی است و شیوع ویروس آنفولانزا جدی می شود.»

نادر توکلی گفت: «در حال حاضر هیچ گزارشی مبنی بر شیوع ویروس جدید آنفلوانزا دریافت نشده است و افزایش شیوع آنفولانزا جدی نبوده و در این فصل سرد از سال طبیعی است.»

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح داد: «اپیدمی آنفولانزا معمولا تا ماه اسفند ادامه خواهد داشت.»

نادر توکلی تصریح کرد: «در این فصل بیشترین میزان شیوع بیماری آنفولانزا مربوط به کودکان است و بیمارستان های کشور درگیر این ویروس خواهند شد. افراد باید نکات بهداشتی مانند زدن ماسک و پرهیز از تردد در فضای بسته در صورت داشتن علائم بیماری را رعایت کنند.»

به گفته نادر توکلی، تزریق واکسن روتاویروس برای شیرخوارگان، ۲، ۴ و ۶ ماهه نیز در مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت به صورت خوراکی انجام می شود. 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید