شورش در زندان الیگودرز / زندانیان با اسلحه سربازان تیراندازی کردند
ساعاتی پیش زندانیان زندان مرکزی الیگودرز با گرفتن اسلحه سربازان اقدام به شورش و تیر اندازی کردند.
![شورش در زندان الیگودرز / زندانیان با اسلحه سربازان تیراندازی کردند](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MWFkYjJhsgWo/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJCpkra4nv2Lv/MWFkYjJhsgWo.jpg)
به گفته شاهدان عینی ساعاتی پیش زندانیان زندان مرکزی الیگودرز با گرفتن اسلحه سربازان اقدام به شورش و تیر اندازی کردند.
با حضور اعضای شورای تامین و نیروهای انتظامی اوضاع تحت کنترل قرار گرفت. کشکولی فرماندار الیگودرز با رد شایعه زندانیان از زندان گفت: اوضاع تحت کنترل نیروی انتظامی است و هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
منبع: رکنا
38
این ظلم که در زندان در این وضع مانده اند از زندانیان خارجی که ازاد می کنید بد تر نیستند . اینها خانه و خانواده دارند و نگران هستند فوف قضاییه سستی می کند فقط قاتل و جرایم خیلی خسن نگهداری شود بقیه ازاد مشروط گردند