HTC و Xiaomi پیشگام استفاده از بدنه های شفاف در گوشی های هوشمند
از طراحیهای مدرن در گوشیهای هوشمند، به کارگیری گزینههای شفاف در پنل پشتی است که به واسطهی آن میتوان اجزای درونی محصول را مشاهده کرد که تا به امروز تنها دو گوشی HTC U12+ و Xiaomi Mi 8 آن را پیادهسازی کردهاند.
اگر شما هم از جمله کسانی باشید که به دنیای درونی دستگاهها و گجتهای الکترونیکی علاقمند هستند، احتمالاً یک گوشی با بدنهی شفاف به تواند تا حدودی شما را به آن چیزی میخواهید برساند. اما به خوبی میٔدانیم که تهیه چنین چیزی در گوشیهای هوشمند مسئله سادهای نیست و ممکن است به کارگیری اجزای شفاف در بدنه دستگاه که معمولاً از جنس شیشه هم هستند، اجزای درونی محصول را در خطر آسیب دیدن قرار بدهد. با تمامی اینها و در حال حاضر، ما صرفاً با دو محصول قابل توجه در این زمینه روبرو هستیم که در هر دوی آنها پنل پشتی گوشی به صورت شفاف یا حداقل نیمه شفاف کار شده است.
در قدم اول، ما با گوشی HTC U12+ طرف هستیم که از یک گزینه نیمه شفاف آبیرنگ در پنل پشتی گوشی استفاده کرده و با طراحی زیرکانه خود، ضمن حفظ زیبایی محصول، گزینهی تماشای اجزای درونی را هم فراهم کرده است.
از طرف دیگر، ما با گوشی Xiaomi Mi 8 طرف هستیم که در هفتهي گذشته معرفی شد و گزینهای کاملاً شفاف را در پنل پشتی خود به کار گرفته است و این گونه تمامی اجزای درونی مورد نظر این کمپانی قابل مشاهده است. البته دقت کنید که لوگوی کوالکام دقیقاً روی چیپست اسنپدارگون این کمپانی قرار نگرفته است و برای مشاهدهی محل قرارگیری این قطعه باید ببینید که روی کدام یک از قطعات، محافظ اشعه مادون قرمز یا همان RF قرار داده شده است.
با تمامی اینها باز هم استفاده گسترده از چنین طرحی روی دستگاههایی که روزانه مورد استفاده قرار میگیرند منطقی نخواهد بود ولی نمیتوان از زیباییها این مسئله هم چشمپوشی کرد. به خصوص این که شاید در آیندهی نزدیک به توان از این مسئله برای طراحیهای ظاهری جدید و یا حتی طراحی نورپردازیهای زیبایی در پنل پشتی گوشیهای هوشمند استفاده کرد. نظر شما در مورد پنلهای شفاف در گوشیهای هوشمند چیست؟
منبع: شهر سخت افزار
1261