با مصرف انار به جنگ پارکینسون بروید
پارکینسون یکی از شایع ترین بیماری های مرتبط با ساختار عصبی مغز بین افراد میانسال و کهنسال است. این بیماری که در بسیاری از موارد منشاء ژنتیکی دارد در اغلب موارد به کمک دارو درمانی قابلیت کنترل دارد.
پارکینسون یکی از شایع ترین بیماری های مرتبط با ساختار عصبی مغز بین افراد میانسال و کهنسال است. این بیماری که در بسیاری از موارد منشاء ژنتیکی دارد در اغلب موارد به کمک دارو درمانی قابلیت کنترل دارد. اما به نظر می رسد به جز داروهای شیمیایی برخی خوراکی ها هم به درمان پارکینسون کمک می کنند.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، مصرف انار می تواند به کاهش علائم پارکینسون کمک کند. اما چگونه؟ فرقی ندارد که شما انار را به شکل دانهه ای، آب انار، یا حتی عصاره انار مصرف کنید. در هر صورت انار سرشار از آنتی اکسیدان و پلی فنول است. این ها مواردی هستند که در کاهش التهابات سلولهای مغز نقش دارند و البته مانع از کند شدن رشد سلولهای مغزی می شوند.
بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی، علایم بیماری پارکینسون را مربوط به تغییرات افزایش سن میدانند. به عنوان مثال لرزش را به پیری، سفت شدن عضلات را به آرتروز، حالت قوز و خمیدگی را به پوکی استخوان ربط میدهند. نکته قابل توجه این است که به طور معمول علایم پارکینسون ابتدا در یک سمت بدن پدیدار میشوند و با گذشت زمان به سمت دیگر هم راه پیدا میکند. بنابراین اگر دو علامت یا بیشتر (در یک سمت بیشتر از سمت دیگر) در فردی دیده شود، تشخیص پارکینسون داده میشود؛ مگر اینکه علایم دیگری همزمان وجود داشته باشد که بیماری دیگری را مطرح کند. در هر حال برای تشخیص باید به پزشک مراجعه شود.
نسبی علایم شایع بیماری را لرزش، سفتی عضلات، غیرطبیعی بودن قامت (خمیده)، بینظمی حرکات بدن، راه رفتن نامتناسب به حالتی که پاها به زمین کشیده میشوند که فاصله پاها نسبت به هم بیشتر از حالت طبیعی است، دانست و گفت: مشکل در سخن گفتن، تغییرات صدا (ضعیف و بم)، از بین رفتن حالت طبیعی چهره (ثابت شدن صورت یا خیرگی چشم)، اختلال در جویدن و بلع، آبریزش دهان، افسردگی، عصبی بودن، مشکلات در به خاطر سپردن یا به یادآوردن اطلاعات جدید از دیگر علایم بیماری است.
مطالعات اخیر نشان دادهاند که عوامل ژنتیکی و محیطی از قبیل سابقه فامیلی مثبت، جنسیت مذکر، ضربه به سر، تماس با آلایندهها (به ویژه حشره کشها و آلودگی هوا)، آسیب مغزی، رژیمهای غذایی حاوی مقادیر بالای چربیهای اشباع نشده، کمبود اسیدفولیک و ویتامین D و B12، دیابت، استفاده از آب چاه یا مصرف ترکیبات آفتکش، استرس و شیوه نوین زندگی در بروز این بیماری موثرند.
منبع: انتخاب
1980