انواع قارچ های پوستی و راه های درمان آن

معمولا قارچ های پوستی چیز نگران کننده ای نیست اما باید درمان گردد تا باعث عفونت نگردد ما در این مطلب هر آنچه درباره قارچ های پوستی و درمان آن را باید بدانید را به شما خواهیم گفت.

انواع قارچ های پوستی و راه های درمان آن

قارچ های پوستی انواع مختلفی دارند که باعث بثورات جلدی قرمز رنگ و خارش و التهابات پوست می شود ممکن است این قارچ های پوستی در هر اندام از بدن رویت گردد و باعث عفونت گردد اگر به عفونت قارچی مشکوک هستید حتما نزد پزشک درمان شوید درمان‌های موضعی ضدقارچ مثل کرم، لوسیون و پودرهای دارویی وجود دارند که بر روی پوست می‌مالند.

قارچ های پوستی

بیماری قارچ قارچهای پوستی و راه درمان آنها دوره درمان یک هفته‌ای تا چند ماهه برای انواع بیماری‌های قارچی پوست لازم است(dot) دکتر ساکت متخصص پوست و مو درباره‌ علل عمده بیماری قارچی پوست بدن گفت: قارچ‌ها میکروارگانیسم‌هایی هستند که در هوای مرطوب و گرم رشد می‌کنند، بنابراین یکی از دلایل رشد قارچ‌ها در بدن رطوبت و گرما است. علاوه بر این رعایت نکردن بهداشت، تماس افراد با یکدیگر و با حیوانات و از طریق لباس و نپوشیدن کفش مناسب و … نیز قارچ به بدن فرد منتقل می‌شود.

دلایل قارچ های پوستی

وی افزود: افرادی که بیماری قند دارند و افرادی که چاق هستند، بیشتر عرق می‌کنند، پوست آنها مرطوب می‌شود و در نتیجه موجب ابتلا به بیماری قارچی پوستی در فرد می‌گردد. دکتر ساکت در خصوص علائم بیماری قارچی پوست گفت: علائم بیماری قارچی پوست به بخشی از بدن که قارچ در آن است بستگی دارد.

اگر به قارچ پوستی مبتلا هستید، پوست خود را با صابون ضد قارچ بشویید

وی ادامه داد: بعضی از قارچ‌ها به صورت ضایعات گرد قرمز و کمی پوسته دهنده است که قابل مشاهده است ولی علائمی ندارد و از دیگر قارچ‌ها می‌توان به قارچ‌هایی اشاره کرد که در کشاله‌ران، زیر بغل و زیر سینه بوجود می‌آید که از علائم آن خارش، سوزش و قرمزی است.

دکتر ساکت درباره بیماری قارچی در پوست سر اذعان کرد: وجود قارچ در ناحیه‌ی سر با پوسته ریزی و گاهی با آبسه، ترشح و کچلی سر همراه است که بیشتر در افراد ۱۲-۷ سال شیوع دارد. وی با اشاره به اینکه دوره‌ درمان با توجه به نوع قارچ متفاوت خواهد بود، عنوان کرد: با توجه به نوع قارچ ، دوره‌ درمان آن از یک هفته تا چند ماه زمان می‌برد به طور مثال قارچ ناخن که موجب تغییر صفحه ناخن و پوسته‌دهی زیر ناخن و… می‌گردد حدود ۴ ماه دوره درمان آن زمان خواهد برد. اما درمان قارچ‌های سطحی پوست ممکن است یک هفته هم کافی باشد.

درمان قارچ های پوستی

این متخصص گوش و حلق و بینی درباره‌ی راه‌های پیشگیری از بیماریهای قارچی گفت: برای پیشگیری از ابتلا بهقارچ بین انگشتان پا و کف ‌پا لزوماً از کفش مناسب و راحت استفاده کنیم و از رفتن به محیط‌هایی مثل استخر که رطوبت زیادی دارد بدون کفش‌ یا دمپایی خودداری کنیم زیرا فردی که قارچ پا دارد اگر در محوطه‌ استخر راه برود و پوسته‌های قارچ پای او روی زمین بریزد و دیگری روی آن راه برود، قارچ به بدن شخص ثانی هم منتقل می‌شود که توصیه می‌شود در محیط‌های عمومی گرم و مرطوب مثل استخر و سونا از دمپایی و در محیط‌های دیگر از کفش چرمی و باز که به استاندارد نزدیک باشد، استفاده کنید.

وی افزود: در فصل تابستان میزان تعریق زیاد است و از آنجا که عرق‌کردن پوست بدن را مرطوب می‌کند لذاموجب رشد قارچ ‌های موجود در بدن فرد می‌گردد، بنابراین توصیه می‌شود که هر روز و یا حتی روزی دوبار دوش بگیرید و لباس‌های خود را زود به زود تعویض کنید.

زیرا که لباس‌ها خود از عوامل ایجاد بیماری‌های قارچی پوست هستند. دکتر ساکت درباره استفاده از شامپو بدن برای کنترل قارچ گفت: شامپو ضد شوره و ضد قارچ بر روی بعضی از قارچ‌ها مؤثر است که این قارچ‌ها معمولاً در بدن نوجوانان و جوانان به صورت لکه‌های رنگی ( در سفید پوست‌ها، لکه‌های قهوه‌ای و در سبزه پوست‌ها به صورت لکه‌های سفید یا قرمز ) ظاهر می‌شود. وی در پایان گفت: توصیه می‌کنم که بیشتر به بهداشت خود اهمیت دهید تا هم بیمار نشوید و هم هزینه و زمان خود را صرف درمان نکنید.

از درمان خانگی قارچ پوست بیشتر بدانید

۱- پوست خود را با صابون ضد قارچ بشویید. سپس پوست خود را کاملا خشک کنید. شستن و خشک کردن پوست یکی از راه‌های جلوگیری از ایجاد و انتقال قارچ‌ها می‌باشد. ۲- سرکه سیب را بر روی یک تکه پنبه بریزید و به آرامی بر روی محل قارچ، بمالید. این کار را ۳ تا ۴ بار در روز انجام دهید. ۳- روغن سیر، روغن درخت چای و روغن پونه کوهی نیز برای از بین بردن قارچ پوستی مفید می‌باشند.

۴- قارچ پوستی باعث می‌شود که ملانوسیت (سلول‌های رنگدانه ساز) پوست، سنتز ملانین (رنگدانه پوست) را متوقف کند. پماد ضدقارچ می‌تواند درمان کننده باشد. ۵- بدن خود را ۲ بار در روز در محلول آب و پراکسید هیدروژن، خیس کنید. محلول پراکسید، قارچ را از بین می‌برد. ۶- در ابتدا، ممکن است پوستتان نسبت به پراکسید حساس باشد. پس، بهتر است محلول رقیقی از پراکسید و آب تهیه کنید.

منبع: پرشین وی

1980

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • حسین حسینی
    0

    باعرض سلام وخشته نباشید من خیلی وقته دچار بیماری قارچ پوستی شدم رفتم پیش پزشک متخصص یک نسخه به من دادن استفاده کردم بعد از مدتی دوباره بیماری ام برگشت الانم که نمیشه رفت دکتر خواستم بدونم چه دارویی مصرف کنم با تشکر