مشکل جدی نبود تخت خالی در آی سی یو بندرعباس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه تمامی تخت های آی سی یو بیمارستان شهید محمدی پر است، گفت: با مشکل جدی نبود تخت خالی در آی سی یو بندرعباس روبرو هستیم.

مشکل جدی نبود تخت خالی در آی سی یو بندرعباس

حسین فرشیدی ظهر چهارشنبه در نشست خبری که به‌صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، در تشریح آخرین وضعیت کرونا در هرمزگان با بیان اینکه هنوز هرمزگان جزو استان‌های قرمز کشور به حساب می‌آید، بیان داشت: هشت شهرستان در گروه قرمز قرار دارد و محدودیت‌های گروه سه و چهار نیز در دو هفته اخیر در این هشت شهرستان اعمال‌شده است.

وی عنوان کرد: فعلاً ابوموسی تنها شهرستان سبز و یا بدون کرونا است که هر لحظه حتی یک مورد مثبت هم دراین جزیره شناسایی شود جزو شهرستانهای زرد قرار می‌گیرد. اگر اکنون می‌گوئیم شهرستان بشاگرد زرد است یعنی موارد مثبت وجود دارد اما از ساکنین بشاگرد فوتی نداشته‌ایم.

فرشیدی با اشاره به اینکه دو شهرستان نارنجی و دو شهرستان زرد در استان هرمزگان نیز وجود دارند، افزود: برای تقویت بخش‌های درمانی بخش اورژانس تجهیز و آماده سازی شده است تادر صورت نیاز بلافاصله مشکل بستری بیماران کرونایی و بدحال نداشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه تمامی تخت‌های آی سی یو در مرکز استان پر است، اضافه کرد: ۳۵ تخت آی سی یو بیمارستان شهید محمدی به بیماران کرونایی اختصاص یافته و با کمبود جدی تخت آی سی یو روبرو هستیم.پیگیر اضافه کردن تخت‌های آی سی یو به ظرفیت موجود در بندرعباس هستیم.

پروتکل‌های بهداشتی در سواحل بندرعباس رعایت نمی‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه دلهره بنده در زمان کنونی که آمار رو به کاهش است بیشتر از زمانی است که بالا بود، تصریح کرد: کارگاه‌های تعمیراتی و کوچک نیز در استفاده از ماسک سهل‌انگاری کرده و همچنین عدم رعایت پروتکل‌ها در کنار ساحل بندرعباس نیز خطرناک است.

وی با بیان اینکه سخت‌گیری‌های دو هفته گذشته نیز ثمراتش کاهش آماز بوده اما اگر باز شاهد سهل‌انگاری باشیم آمارها بالا خواهد رفت، اظهار کرد: موارد مثبت و بستری استان هرمزگان رو به کاهش است و این امر نتیجه‌اش کاهش آمار فوتی در آینده خواهد شد اما باید بدانیم در بخش آی سی یو همچنان بیمار داریم و نباید کاهش آمار سبب سهل‌انگاری شود.

فرشیدی با اشاره به اینکه از شنبه گذشته که آمارها نشان از کاهش بستری‌ها می‌داد، تست‌ها را هدفمند کردیم، اظهار کرد: کسانی که علامت گفته‌شده در خصوص کرونا را در خود احساس می‌کنند، سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند تا به وضعیت حاد نرسند.

وی ادامه داد: به‌طور حتم رعایت پروتکل‌ها و سخت‌گیری‌ها باید تا پایان سال در هرمزگان باوجود حتی کاهش آمارها وجود داشته باشد تا شاهد رشد آن نباشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با اشاره به اینکه خستگی کادر درمان نیز بر هیچ‌کس مشهود نیست، تصریح کرد: طبق دستورالعمل دارو به‌اندازه کافی در بیمارستان‌های استان هرمزگان وجود دارد و از طرفی دیگر تجهیزات مصرفی و غیر مصرفی که در حال گران شدن و کار در حال سخت شدن است.

همچنین رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در ادامه این نشست خبری گفت: تنها استانی در کشور هستیم که ۵ شناور آمبولانس دریایی هستیم که مجهزترین آمبولانس دریایی کشور و دارای تخت آی سی یو در کشور به هرمزگان اختصاص دارد.

دکتر قاسمی با بیان اینکه کار بسیار عظیم و مهم همکارانم در اورژانس نیز در ایام شیوع کرونا نیز بر هیچ‌کس پوشیده نیست، عنوان کرد: از ابتدای شیوع کرونا در اسفندماه ۳۹۳ نفر، در فروردین ۳۹۲ نفر، اردیبهشت‌ماه ۲۲۱ نفر، خردادماه ۶۸۸ نفر و تیرماه ۶۱۴ نفر و مجموع ۲۲۴۸ نفر بیمار مشکوک به کرونا از طریق اورژانس جابجا شدند.

وی با اشاره به اینکه ۶۷ نفر از کارکنان اورژانس نیز به کرونا مبتلا شدند، اظهار کرد: در سه‌ماهه نخست سال جاری ۱۲۱۶۰ مأموریت انجام‌شده که ۳۸ مورد آن اورژانس هوایی است و ۵۲ مورد انتقال از جزایر استان هرمزگان صورت گرفته است.

قاسمی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ زایمان موفق، ۲ احیای موفق و ۲ احیای ناموفق در آمبولانس ثبت‌شده است، اظهار کرد: در سال جاری مجموع ۵۲ نفر از جزایر هرمز و قشم بیمار اعزام‌شده است که نسبت به سال گذشته با کاهش ۱۵ درصدی روبه‌رو بوده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در پایان از کاهش ۳۶ درصدی تماس مزاحم با مرکز اورژانس استان هرمزگان خبرداد و این آمار را ۲۷۰۴۹ مورد دانست.

منبع: مهر

68

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها