افزایش اعتبار کالابرگ های یک میلیون تومانی آغاز شد/ ویدئو

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۵۰ درصدی کالابرگ حدود ۱۱ میلیون نفر از هموطنان خبر داد و گفت: در مرحله اول امروز حساب کالابرگ افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی ۵۰۰ هزار تومان شارژ شد.

افزایش اعتبار کالابرگ های یک میلیون تومانی آغاز شد/ ویدئو

یعقوب اندایش با اعلام اینکه حساب کالابرگ هموطنان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد ۱۵ مهر یک میلیون تومان شارژ شده بود، گفت: با هدف افزایش قدرت خرید هموطنان دهک‌های پایین درآمدی، امروز مجدد ۵۰۰ هزار تومان دیگر به حساب کالابرگ حدود ۱۱ میلیون نفر از هموطنان واریز شد.

معاون رفاه وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی حمایت حداکثری ازدهک‌های پایین درآمدی راهبرد دولت خواند و گفت: مشمولان این مرحله طرح افزایش اعتبار کالابرگ برای استمرار دریافت کالابرگ‌های یک میلیون و پانصد هزار تومانی سه ماه فرصت دارند با مراجعه به درگاه ملی دولت من، فرم خوداظهاری را خود پر کنند.

آقای اندایش همچنین با باین اینکه همچنان حساب کالابرگ تعداد کمی از هموطنان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی شارژ نشده است، گفت: این افرد یک هفته فرصت دارند با مراجعه به سامانه ملی دولت من، با پر کردن فرم خوداظهاری اطلاعت هویتی و درآمدی خود را به روز رسانی کنند تا کارشناسان این دو نهاد حمایتی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: پس از بررسی الکترونیکی و میدانی، در صورت احراز مشمولیت افزایش کالابرگ، شارژ اعتبار شارژ خواهد شد.

اندایش خاطرنشان کرد: دولت برای افزایش رقم کالابرگ سایر اقشار آسیب‌پذیر غیر از کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، با تامین و تخصیص منابع، تصمیم‌های لازم را در مراحل بعدی خواهد گرفت..

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    عجب عدد چشمگیری یه روغن الان بالای 500 هزارتومان هستش!!!!

    نظرات شما -
    • بریم بمیریم

      وااااااااای نکن . خواهشن خودتو اینقدر آزار نده
      اذیت میشی . نکن . نکن راضی ب زحمت نیستیم
      شرمنده کردین
      ما قول میدیم کم کم . کم کم . رفع زحمت کنیم



      یک میلیون تومن = سه دبه ماست پرچرب معمولی

    • علی

      رکب جدید با وعده ۵۰۰ هزارتومنی که یه شونه تخم مرغ هم نمیشه آمار مصرف ساندیس رو افزایش بدن

  • ناشناس

    وای چه خوب،برم باهاش یه ماست بخرم

  • ایران

    واقعا باید گریست به مملکتی که هشتاد و پنج میلیون جمعیت داره یازده میلیونش کمیته امدادی هستند لعنت خدا بر ظالمین

  • ناشناس

    کی خواهید فهمید که شما با بالا رفتن از دوش همین مردم فعلا دارای پستی و مقامی هستید پس بساط گداپروری تمام کنید و کشور را به روال عادی برگردانید.