وقتی «پلنگ صورتی» صداوسیما را از انتقادات حسین شریعتمداری نجات می‌داد/ ویدئو

عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین صداوسیما، با افشای ماجرای پشت‌پرده پخش زیاد کارتون «پلنگ صورتی» به‌خاطر علاقه مدیرمسئول روزنامه کیهان، از حسرت و تغییر اولویت‌هایش در صورت بازگشت به دوران مسئولیت سخن گفت.

وقتی «پلنگ صورتی» صداوسیما را از انتقادات حسین شریعتمداری نجات می‌داد/ ویدئو

عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی، در اظهاراتی متفاوت به بیان خاطرات و ارزیابی عملکرد خود در دوران مدیریت پرداخته است.

ضرغامی با اشاره به علل تکرار پخش برخی برنامه‌ها و انیمیشن‌ها در دوره مسئولیتش اظهار داشت که پخش فراوان انیمیشن «پلنگ صورتی» با علاقه حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، ارتباط داشته است. وی تصریح کرد که هنگام پخش این انیمیشن، موضوع به صورت تلفنی به شریعتمداری اطلاع داده می‌شد تا از صداوسیما به نیکی یاد کند.

رئیس پیشین رسانه ملی همچنین با ابراز حسرت نسبت به نحوه تخصیص زمان و اولویت‌بندی فعالیت‌هایش در گذشته خاطرنشان کرد: «اگر به گذشته برگردم، به‌جای صرف وقت برای امامان جمعه، زمانم را صرف مسائل مربوط به محیط زیست می‌کنم.»

حجم ویدیو: 17.16M | مدت زمان ویدیو: 00:02:09 | دانلود ویدیو
منبع: برترین ها
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    بری لای جرز دیوار

  • ناشناس

    خاک برسر تو و اون شریعتمداری،