وجود متکدیان برای چهره شهر ارومیه زیبا نیست/ از بکارگیری کودکان تا سوء استفاده از احساسات مردم

وجود متکدیان چهره ارومیه را بهم ریخته بنابراین لازم است دستگاه‌ های اجرایی با اجرای طرح‌های ساماندهی این امر را در اولویت کار خود قرار دهند.

وجود متکدیان برای چهره شهر ارومیه زیبا نیست/ از بکارگیری کودکان تا سوء استفاده از احساسات مردم

تکدی‌گری یکی از معضلات اجتماعی در سطح شهر بوده که اخیرا با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه، بر تعداد متکدیان در خیابان‌های سطح شهری به خصوص در چهارراه‌ها افزوده شده است.

در ماه‌های اخیر فعالیت متکدیان در سطح شهر ارومیه به ویژه پس از شیوع ویروس کرونا و کاهش فرصت‌های درآمدی برای اقشار مختلف مانند کارگران روزمزد افزایش یافته است که برای رسیدن به اهداف خود از ترفندهای خاصی شامل بیمار جلوه دادن خود و مظلوم‌نمایی استفاده می‌کنند و گاها نیز به شکل گروهی بر سرچهار‌راه‌ها و پشت‌ چراغ‌ قرمزها مشغول تکدی‌گری در شکل‌های مختلف هستند.

موضوع تکدی‌گری و مبارزه با این پدیده ناهنجار موضوعی نیست که شهرداری به تنهایی بتواند با آن برخورد کند بلکه تمامی ارگان‌ها به ویژه نیروی انتظامی و بهزیستی نیز برای مقابله با این پدیده باید پایه کار بیایند و همچنین به شهروندان توصیه می‌شود که احساسات خود را کنترل کرده و با بی‌توجهی نسبت به این افراد در برخورد با متکدیان کمک حال سازمان‌ها و مسئولان مربوطه باشند.

بر اساس گزارش‌های میدانی مشخص شده است که بیشتر متکدیان در سطح شهر زن‌هایی هستند که همراه یک بچه در کنار خیابان و یا سر چهارراه‌ها مشغول تکدی‌گری هستند که اغلب اوقات این کودکان یا خواب بوده و یا به حالت مریضی هستند که اغلب آنها با چنین ترفند‌هایی باعث ترحم عابران می‌شوند.

برخی متکدیان با احساسات مردم بازی می‌کنند

یکی از شهروندان در ارومیه در خصوص افزایش تعداد متکدیان در سطح شهر گفت: بسیاری از متکدیان نه از روی نیاز بلکه بر اساس عادت و سوء استفاده از احساسات و عواطف انسانی با شیوه‌های گوناگون در تلاش برای به دست آوردن منافع شخصی هستند.

وی افزود: در برخی موارد مهربانی و کمک به هم نوع مردم باعث ایجاد سوءاستفاده‌هایی شده و برخی صحنه‌های ناخوشایند از جمله حضور متکدیان و کودکان خیابانی در سطح شهر و چهارراه‌ها می‌شود که باید مسئولان ذیربط برای جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان چاره‌ای بیندیشند.

دیگر شهروند ارومیه‌ ای در این خصوص بیان کرد: امسال تعداد متکدیان نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده که شاید عدم نظارت مسئولان باعث افزایش متکدیان در سطح شهر شده است و متاسفانه این متکدیان با اصرار زیاد عابران را مجبور به اجناس خوراکی، ‌لباس و حتی پول می‌کنند.

وی افزود: کودکانی که با چهره‌ای رنگ پریده دستانشان را از روی نیاز ملتمسانه به سوی مردم دراز می‌کنند بسیار تکان‌دهنده بوده که برای برخورد با این مقوله مردم نیز باید با مسوولان همکاری لازم را داشته باشند.

مسئولان ذیربط باید برای ساماندهی متکدیان تدابیر لازم را انجام دهد

حسین پناهی، عضو شورای شهر ارومیه گفت: امروز یکی از بزرگترین مشکلات و معضلات شهری موضوع گرمخانه ها است و بنابراین شهرداری ارومیه با توجه به وجود مشکلات عدید و نیز گسترش متکدیان و نیز ایجاد مشکل برای خانواده‌ها و نیز برهم زدن چهره و منظر شهری تدابیر لازم را انجام دهد.

ساماندهی متکدیان در استان 80 درصد نسبت به سال 98 کاهش داشته است

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه سال گذشته 330 متکدی در استان ساماندهی شده است، اظهارداشت: این آمار در مقایسه با سال 98، 50 درصد کاهش‌یافته است.

علی مصطفوی افزود: در حال حاضر گرمخانه شهرداری ارومیه 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که این نهاد باید در خصوص تکمیل گرمخانه اعتبارات مورد نیاز را جذب کرده و اقدامات لازم برای اتمام و به نتیجه رساندن این مکان را پیگیری کند.

وی گفت: مردم باید کمک‌های خود را به‌صورت درست و از طریق نهادهای حمایتی به‌دست فقرا و نیازمندان برسانند.

مصطفوی عنوان کرد: همچنین این امر باید از طریق رسانه ملی، مطبوعات و فضای مجازی فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی بیان کرد: مقرر شد بهزیستی کودکان و معتادان خیابانی را جمع‌آوری کرده و ساماندهی کند و همچنین اداره کل کمیته امداد باید با تقبل هزینه متکدیان را به شهرهای مبدا خود برگشت دهد.

منبع: تسنیم

68

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید