بازدشت فردی که در ارومیه اقدام به تحریک شهروندان می‌کرد/ عکس

مرکز اطلاع رسانی پلیس آذربایجان غربی طی اطلاعیه ای از دستگیری فردی که در حاشیه عزاداری شهادت امام علی (ع) در ارومیه اقدام به تحریک و توهین به شهروندان می کرد، خبر داد.

بازدشت فردی که در ارومیه اقدام به تحریک شهروندان می‌کرد/ عکس

در این اطلاعیه آمده است، طی هفته اخیر رسانه‌های معاند با پمپاژ اخبار دروغین در بین مردم و عملیات روانی گسترده، سعی در گمراهی مردم مبنی بر ایجاد تفرقه و اختلاف در بین شهروندان ارومیه را داشتند چرا که منافقان و معاندان با نیات شیطانی خود همیشه به دنبال ایجاد تفرقه و تشویش اذهان عمومی هستند.

بر همین اساس یکی از گردانندگان صفحات فضای مجازی که اقدام به تحریک و توهین به شهروندان در حاشیه عزاداری شهادت امام علی (ع) نموده بود سریعاً دستگیر و به مرجع قضائی تحویل داده شد.

قطعاً این گونه شایعه پراکنی ها و تلاش برای تفرقه در بین مردم شریف استان شدیداً محکوم و مردود است و مراجع قضائی و پلیس با اینگونه هنجارشکنی‌ها به شدت برخورد کرده و امنیت مردم شریف استان خط قرمز پلیس است.

1939753_422

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • ناشناس
    0

    مردم هنوز بصیرت ندارند

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      فاتحه این مردم رو باید خودت...خیلی از مولفه های جامعه ایرانی از بین رفته

  • ناشناس
    0

    خطاب به کسایی که شروع کننده این ماجرا بودن. نمی‌دونم اول کردا بودن یا ترکا...ولی واقعا شعور نعمت بزرگیه...اگه خدا نداده، آدما بهتره در جهت کسب شعور حرکت کنه. در جهان هوش مصنوعی این حرکات مذبوهانه و افکار تجزیه طلبی جایی نداره. ایران کشور همه مردمه. لطفا جوگیر نشوید و یکم شعور به خرج بدید.

  • ناشناس
    0

    مسامحه نکنند
    در پازل تهدیدات و سیاست چماق و هویج و مکانیسم ماشه
    غرب وحشی خصوصا انگلیس مکار بازی میکنند
    ایران رو به سوی سوریه شدن و حمام خون و هتک حرمت نوامیس میکشونند

  • ناشناس
    0

    هادی چوپان نیست؟

  • ناشناس
    0

    اعدامش بکنید اینها مزدور اجنبی هستند

  • فکر باز
    0

    چرا ۴۵ ساله که فکر میکنید یه جماعتی میخوان مردم رو فریب بدن یا تحریک کنند !
    یعنی مردم اراده یا عقل نداره که ببینه چی درسته چی دروغه !

  • علی
    1

    به احتمال زیاد عامل نفوذی ترکیه یا جمهوری جعلی آذربایجان است

  • ناشناس
    0

    این الان چیه؟

  • ناشناس
    0

    لعنت بر منافقین بی شرف

  • بابک
    0

    ترکیه واسرائیل پشت قضیه هستند.

  • ناشناس
    0

    مردم به شیوه اداره کردن شماها در کشور که موجب شدهاید زندگی شان به فلاکت کشیده شده اعتراض دارند چگونه باید به شماها بفهمانند که معترضند؟!

  • غضنفر
    0

    بایستی خود مردم چوب تو آستین مزدوران خود فروخته و نوکر اجنبی بکنند تا دشمن حساب کار دستش بیاد، هرکس دم از جدایی می زند باد سرش را از تنش جدا کرد و برای اربابش فرستاد.