رشت، شهر بدون گرسنه

طرح رشت، شهر بدون گرسنه از سوی بنیاد خیریه نیکوکاران شریف شعبه گیلان در مرکز استان به اجرا درآمده است.

رشت، شهر بدون گرسنه

سرپرست بنیاد خیریه نیکوکاران شریف شعبه گیلان روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح رشت، شهر بدون گرسنه از دهم مرداد ماه سالجاری به اجرا درآمده و به صورت مستمر ادامه دارد.

رضا خرسندی با تشریح طرح رشت، شهر بدون گرسنه افزود: این طرح در راستای جمع آوری غذای سالم و دست نخورده از مجالس، مهمانی ها و رستوران ها برای رساندن به افراد بی خانمان و نیازمند رشت در حال اجراست و در اجرای آن، افراد از مکان های یاد شده با ما تماس گرفته و غذاهای دست نخورده را تحویل گرفته و با بسته بندی و در سلامت بهداشت ، شئونات و کرامت انسانی بین کارتن خواب ها ، بی خانمان ها و نیازمندان توزیع می کنیم.

وی با بیان اعلام شماره تماس ۰۹۱۱۴۸۰۴۸۶۴ برای این مهم و تماس های مردمی خاطر نشان کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، یک هزار و ۷۰۰ پرس غذا بسته بندی و بین کارتن خواب ها، بی خانمان ها و نیازمندان توزیع شده است.

خرسندی درباره فعالیت بنیاد خیریه نیکوکاران شریف در گیلان بیان داشت: این مجموعه تحت نظارت پلیس امنیت اجتماعی با محوریت توانمندی و اشتغال زنان سرپرست خانوار در استان فعالیت دارد و زنان و کودکان بی سرپرست و بدسرپرست را تحت پوشش قرار داده است.

وی با بیان این که در زمان حاضر، ۱۰ هزار و ۱۷۳ نفر از زنان و کودکان بی سرپرست و بدسرپرست تحت پوشش این بنیاد هستند، اضافه کرد: بعد از پذیرش افراد در این بنیاد، برنامه های حمایتی شامل خدمات رفاهی، تفریحی، آموزشی، اشتغال و درمان ارائه می شود.

وی با اشاره به برگزاری برنامه های آموزشی بنیاد خیریه نیکوکاران شریف برای کودکان زیر سن مدرسه، دانش آموزان ، دانشجویان و ترک تحصیل کرده ها اظهار داشت: در فرایند توانمندسازی و اشتغال نیز شناسایی استعداد، ایجاد انگیزه، مهارت آموزی ، کارآفرینی و در نهایت نظارت بر عملکرد و بعد توانمندسازی انجام می شود.

خرسندی در تشریح فرایند درمان در بنیاد خیریه نیکوکاران شریف بیان داشت: هر خانواده ای که تحت پوشش بنیاد خیریه نیکوکاران شریف قرار گرفت، در مرحله اول در فرآیند مراحل درمان قرار می گیرد تا از سلامت روان بهره مند شده و بتواند در برابر مشکلات و آسیب های اجتماعی، مهارت حل مسئله را داشته باشد.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید