شایسته سالاری را جایگزین فامیل سالاری کنید، مشکلات جامعه حل می شود؟

معاون وزیر کشور اخیراً درباره رشد ناهنجاری‌های اجتماعی هشدار داد و نسبت به عواقب آن اظهار نگرانی کرد لکن هشدار وی تأثیر و پیامد محسوسی در جامعه و نزد مسئولین به همراه نداشت.

شایسته سالاری را جایگزین فامیل سالاری کنید، مشکلات جامعه حل می شود؟

وی گفت 10 درصد افراد 15 تا 64 سال معادل 5 میلیون نفر الکل مصرف می‌کنند و نگرش 27 درصد جامعه نسبت به مصرف موادمخدر مثبت است. سالانه 100 هزار نفر در کشور اقدام به خودکشی می‌کنند و 300 تا 400 هزار مورد آمار سالانه سقط جنین غیرقانونی وجود دارد. وی این را هم گفت که 50 درصد مردم عقیده دارند میزان تحقق «عدالت» و برابری در جامعه کم است.

از کنار این آمارهای تکان‌دهنده و غیرقابل باور نباید به سادگی گذشت. لازم است مراکز کارشناسی که در کشور کم هم نیستند به «آسیب‌شناسی» در این مقولات بپردازند و نتایج تحقیقات و بررسی‌های خود را به مراکز تصمیم‌گیرنده و افکار عمومی منتقل کنند تا بلکه این موج مخرب را بتوان مهار کرد.

حتی مسئولان وزارت کشور هم به عنوان متولیان امور داخلی کشور نباید تصور کنند که با انعکاس آمارها، مسئولیت خود را انجام داده و تکلیف دیگری ندارند. این فهرست شوم مشخصاً می‌تواند بر امنیت و ثبات جامعه و زندگی روزمره مردم تأثیر منفی مستقیمی داشته باشد و کار را بر دستگاه‌های ذیربط مشکل و بلکه غیرممکن سازد.

ناگفته پیداست که ریشه‌یابی این موارد نیاز به زمان و بررسی‌های دقیق دارد ولی باید پرسید که عملکرد رسانه‌ها ازجمله صداوسیما، کم‌کاری دستگاه‌های نظارتی و عملکرد مجلس، نظام قضائی و دستگاه اجرائی چه تأثیراتی بر این فرآیند داشته است؟ با نگاهی به کارنامه نه‌چندان قابل دفاع صداوسیما و ارزیابی نتایج ترویج تجمل‌گرائی و تهیه مجموعه‌های تلویزیونی کم‌ارزش و بی‌محتوا به جرأت می‌توان گفت که رسانه ملی هرگز نتوانسته حداقل انتظارات منطقی در قبال مسئولیت‌هایش را برآورده کند. بعلاوه در چنین فضائی که مسائل و مشکلات جامعه کم نیست، دیگر زمینه و توجیهی برای برخوردها و منازعات گروهی و جناحی و باندی باقی نمی‌ماند که گروه‌های حاکم به انتصابات جناحی و فامیل‌بازی به جای «شایسته‌سالاری» بپردازند و عملکرد خودشان را هم توجیه کنند.

متأسفانه انتصابات اخیراً از جناحی به فامیلی ارتقاء یافته و فامیل‌سالاری بشدت رواج یافته است. فهرست مستندی که این روزها در رسانه‌ها منتشر شده گسترش انتصابات فامیلی را به روشنی به اثبات می‌رساند. انکار کردن این واقعیت تلخ، مشکلی را حل نمی‌کند و باید دانست که درمان این دردها و رفع چنین مشکلاتی غیرممکن نیست به شرط آنکه انتصابات جناحی، جای خود را به «شایسته‌سالاری» بدهند.

منبع: جمهوری اسلامی
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • احمد
    0

    نه نه اینکار را نکنید .کشور از هم می پاشد اصل فامیل بازی .و دزد بازار است .شایسته سالاری بکنند .انوقت چطور دزدی و اختلاس کنند .شما خیر خواه نیستید

  • ناشناس
    0

    اونوقت لوده زاده ها و دستمال بدستان از گرسنکی می میرند .

  • ناشناس
    0

    وقتی خود استانداری نیرو ها را با فامیل بازی و پارتی بازی مثل ماست سرکار می گذارد .لطفا دهنت رو ببند .باور نداری به استانداری خراسان جنوبی مراجعه تا برات ثابت کنم .ابله

  • ففه
    0

    شتر در خواب بیند پنبه دانه ،گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه،اینها به مجوعه های دولتی مانند وزارتخانه وریاست جمهوری ،صدارت ،و.....به عنوان شرکت سهامی نگاه میکنند اونوقت شما میگید شایسته سالاری،خدا پدرتو بیامرزد کجای کاری عامو شایسته سالاری پرید رفت!!!!

  • ناشناس
    0

    وقتی برتری و قداست، تظاهر و ادعا با ریش و چادر و مسجد باشد، افراد نالایق و فرصت طلب فراوانی ظاهر مقدس بخود میگیرند که علاوه بر سوء استفاده، موجب گسترش فساد اداری میشوند. بزرگترین مشکل جامعه ما, اعتماد به ظاهر افراد و بزرگنمائی انهاست و تخلفات را با چشم و گوش بسته در تعصب و خودکم بینی نادیده میگیرند. انها که ادعا میکنند مشکلات کشور ناچیز و برخی سیاه نمائی میکنند، یا چشم کور دارند یا وجدان ویران و خائن اند. کشور در فساد قضائی و اداری و اقتصادی درحال سقوط است. وقتی قدرتگرائی و حفظ نظام به هر شکل و قیمت ملاک باشد، افراد صالح و لایق توان رقابت با اهریمنان مدعی پیامبری و اسلام ناب را ندارند.