بهترین شهر‌های دانشجویی جهان معرفی شدند

نظام رتبه بندی کیواس بهترین شهر‌های دانشجویی جهان در سال ۲۰۲۴ را معرفی کرد.

بهترین شهر‌های دانشجویی جهان معرفی شدند

نظام رتبه بندی کیواس QS بهترین شهر‌های دانشجویی در سال ۲۰۲۴ را معرفی کرده است. این رتبه بندی نسخه یازدهم بهترین شهر‌های دانشجویی است که این نظام رتبه بندی منتشر می‌کند.

در سال ۲۰۲۴ تعداد ۱۶۰ شهر رتبه بندی شده اند. سال گذشته ۱۴۰ شهر مورد بررسی بودند.

لندن بار دیگر جایگاه اول را به خود اختصاص داده، در واقع این شهر به عنوان یک مقصد پیشرو برای تحصیل در جهان معرفی شده است.

۱) لندن

۲) توکیو

۳) سئول

۴) ملبورن

۵) مونیخ

۶) پاریس

۷) سیدنی

۸) برلین

۹) زوریخ

۱۰) بوستون

عواملی که هنگام تعیین رتبه بندی بهترین شهر‌های دانشجویی نظام کیواس (QS) در نظر گرفته می‌شوند و وزن برابر ۱۶.۶۷ درصد به آن‌ها داده می‌شود عبارتند از:

ترکیب دانشجویی: ترکیب دانشجویی یک شهر مانند تنوع در محوطه دانشگاه، هم به طور کلی و هم از دیدگاه بین المللی ارزیابی می‌کند.

مطلوبیت: با طیف گسترده‌ای از مجموعه داده ها، برای نشان دادن میزان مطلوبیت یک مقصد در کل، از ایمنی گرفته تا آلودگی استفاده می‌شود.

فعالیت کارفرما: در این شاخص، دو عامل در نظر گرفته شده است که از رتبه بندی اشتغال فارغ التحصیلان کیواس (QS) به دست می‌آید و بررسی می‌کند که کدام شهر‌ها بیشترین زمینه‌های شغلی برای فارغ التحصیلان را دارند.

مقرون به صرفه بودن: از شهریه گرفته تا هزینه زندگی، شاخص مقرون به صرفه بودن میزان مقرون به صرفه بودن یک شهر را برای دانشجویان آینده نگر و خانواده‌های آن‌ها اندازه گیری می‌کند.

نظر دانشجو: با استفاده از یافته‌های نظرسنجی سالانه دانشجویان بین‌المللی، دیدگاه‌هایی را که دانش‌آموزان در مورد تجربه تحصیل در خارج از کشور دارند در این شاخص استفاده می‌شود.

لندن برای یک سال دیگر در رتبه اول باقی مانده است و به ترتیب در «نظر دانشجو» (۹۸.۴) و «رتبه بندی دانشگاه‌های جهانی» (۹۴.۹) رتبه دوم را کسب کرده است.

ملبورن، بالاترین رتبه در استرالیا، با امتیاز ۹۸.۴ در «نظر دانشجو» دومین امتیاز برتر و در «ترکیب» با ۹۸.۶ امتیاز سومین رتبه برتر را کسب کرد. این شهر در سال ۲۰۲۳، به عنوان مقرون به صرفه‌ترین شهر در بین ۱۰ شهر برتر رتبه بندی شده بود.

توکیو سومین امتیاز برتر جهان در شاخص رتبه بندی دانشگاه‌های جهانی (۹۰.۱) و چهارم در جهان برای «فعالیت کارفرما» (۹۵.۹) را به دست آورد و از رتبه هفتم به رتبه دوم در رتبه بندی بهترین شهر‌های دانشجویی QS صعود کرد.

امسال، توکیو بالاترین پیشرفت را در بین سه شهر رتبه‌بندی شده ژاپنی (از جمله اوزاکا و ناگویا) دارد، این تا حد زیادی به بازخورد بهبود یافته از دانش‌آموزان فعلی و سابق در مورد تجربه آن‌ها به عنوان یک مکان تحصیلی نسبت داده می‌شود و ۱۰ پله در شاخص «نظر دانشجو» صعود می‌کند.

میامی (رتبه ۹۹) و رم (رتبه ۵۶) هم پیشرفت قابل توجهی داشته اند. پیشرفت میامی با ۲۱ رتبه و رم با ۱۸ رتبه به دلیل پیشرفت آن‌ها در شاخص «فعالیت کارفرما» است.

مادرید و اوکلند عملکرد استثنایی داشته اند و به ترتیب از جایگاه‌های ۴۴ و ۲۷ در سال گذشته به ۳۷ و ۲۹ در رده بندی بهترین شهر‌های دانشجویی QS در سال ۲۰۲۴ جهش کرده اند.

بررسی‌های نظام رتبه بندی کیواس (QS) نشان می‌دهد: اولویت دانش آموزان در مورد پنج عامل مهم آن‌ها در انتخاب یک کشور یا شهر برای تحصیلات دانشگاهی «فضای امن و دلپذیر برای دانشجویان بین‌المللی» (۷۹ درصد)، «تدریس با کیفیت بالا» (۶۳ درصد)، «شهرت خوب برای تحصیل» (۵۷ درصد)، «سبک زندگی و فرصت فراغت خوب» (۵۷ درصد) و «هزینه زندگی ۵ درصد» بوده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • علی
    0

    چرا از شهرهای و دانشگاههای ایران و بخصوص دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی که سر آمد جهان هستند نامی نبرده است