افشای جزئیات تکاندهنده از رانت کنکور ؛ رتبه ۱۷۵ هزار دارد پزشکی میخواند ؛ قبولی پزشکی با کارنامه مردود/ ویدئو
علی امرایی، عضو کمیسیون آموزش دیدهبان عدالت و شفافیت جزئیات جدیدی درباره رانت کنکور افشا کرد.
عضو کمیسون آموزش دیدهبان شفافیت و عدالت به خبرآنلاین گفت: ««کسی که میانگین نمراتش در دروس اختصاصی ۸ درصد بوده الان دارد پزشکی میخواند، اینها با امضای چه کسانی وارد دانشگاه شدند؟ چهکسانی پای آن مصوبه را امضا کردند؟ که الان رتبه ۱۷۵ هزار دارد پزشکی میخواند، درحالیکه سایر داوطلبان باید برای آن جنگ کنند که رتبهشان زیر ۵ هزار شوند.»
مصوبهای که باطل شد اما مواهب آن حداقل برای ۱۳۴ نفر همچنان ادامه دارد. نام کنکور اگرچه با رقابت گره خورده اما تبصره و مصوبه کم ندارد که معنای رقابت را از آن بگیرد، یکی از آنها همین مصوبه ۷۳۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی (۲۵ تیر ۱۳۹۲) درباره تغییر رشته و نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاهها بود، بهموجب این مصوبه فرزندان اعضای هیات علمی که جزو پذیرفته شدگان آزمون سراسری بودند میتوانستند از دانشگاه مبدا به یکی از دانشگاههای واقع در شهر محل خدمت (ترجیحاً دانشگاه محل خدمت) عضو هیأت علمی و یا در صورت نبودن آن رشته در آن شهر به دانشگاه نزدیکترین شهر به محل خدمت عضو هیأت علمی با تعیین سازمان سنجش آموزش کشور در همان مقطع و گروه آزمایشی و دارا بودن حد نصاب مطابق با ضوابط انتقال یا تغییر رشته بدهند. براساس این مصوبه حد نصاب نمره علمی لازم برای انتقال ۹۰ درصد و برا تغییر رشته ۹۲/۵ درصد نمره کل آخرین نفر پذیرفته شده در رشته محل مورد تقاضا بود.
تغییر رشته از دامپزشکی به پزشکی یا داروسازی
دراینباره علی امرایی، عضو کمیسیون آموزش دیدهبان عدالت و شفافیت میگوید: «با این روش کسانی با دکترای دامپزشکی به دکترای پزشکی یا دکترای داروسازی تغییر رشته و تغییر دانشگاه دادند.»
اما این پایان کار نبود، در سال ۱۳۹۶ تبصرهای به این مصوبه اضافه شد با نام انتقال مشروط، این تبصره میتوانست همه آن ۹۰ و ۹۲/۵ درصد حد نصاب علمی برای انتقال و تغییر رشته فرزندان اعضای هیات علمی در دانشگاهها را کنار بگذارد به شرطی که آنها میتوانستند در دانشگاه مقصد در همان رشته قبلی یا رشته جدید دو ترم متوالی معدل ۱۵ بگیرند. امرایی دراینباره بیان میکند: «این تبصره برای سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ انجام شد، این روش باعث شد کسیکه کارشناسی حسابداری قبول شده بود با این تبصره داروسازی بخواند، کارشناسی مدیریت بیمه با همین تبصره الان دارد دندانپزشکی میخواند، کسی را داشتیم کارشناسی صنایع غذایی بوده و الان دارد پزشکی میخواند.»
او در پاسخ به این پرسش که آیا این افراد هنوز دانشجو هستند میگوید: «بله الان دانشجو هستند. شورای سنجش و پذیرش حکم به اخراج این افراد از دانشگاهها داد که اجرا نشده است، دیوان عدالت اداری حکم شورای سنجش و پذیرش را تایید کرد، باز هم اجرا نشد؛ از شورای نگهبان استعلام گرفتند و این شورا گفت حکم شورای سنجش و پذیرش درست است و با مسببین هم باید برخورد شود. اما این افراد هنوز در دانشگاهها ادامه تحصیل میدهند، علاوه براین کسانیکه پای این مصوبه را امضا کردند الان در مسئولیتهای مهم آموزشی هستند
رتبه ۱۷۵ هزار دارد پزشکی میخواند
عضو کمیسیون آموزش دیدهبان شفافیت و عدالت درباره تعداد نفراتی که توانستند از این تبصره برای انتقال دانشگاه یا تغییر رشته استفاده کنند با بیان اینکه «این تغییرات در دانشگاه آزاد بوده» میگوید: «در یک مقطع زمانی ۱۳۴ نفر استفاده کردند، آمارشان بالاتر از این است اما ما اطلاعات ۱۳۴ نفر را به همراه اسم و تمام مشخصات بهطور کامل داریم. در این میان فرزندان مقامات وقت هم هستند.»
او ادامه میدهد: «کسی را داشتیم که میانگین نمراتش در دروس اختصاصی ۸ درصد بوده اما الان دارد پزشکی میخواند، اینها با امضای چه کسانی وارد دانشگاه شدند؟ چهکسانی پای آن مصوبه را امضا کردند؟ که الان رتبه ۱۷۵ هزار دارد پزشکی میخواند، درحالیکه سایر داوطلبان باید برای آن جنگ کنند که رتبهشان زیر ۵ هزار شوند.»
حق الناس حق الناس حق الناس.بهتره اون کسی که امضاء کرده و حق بچه مردم خورده خودشو از همین الان تو جهنم ببینه. البته اگه مسلمان باشه
فعلن که همشون تو بهشتن جهنم هم اگه وجود داشته باشه جای من و توئه.
چقدر خوبه هر لحظه داره امید و انرژی به ما تزریق میشه خدایا مچکریم
والله کارتون هیچ وقت براساس لیاقت و شایستگی نبوده همیشه کسی که مثل خودتون دروغگو و چاپلوس و بیشرف بوده همیشه رییس و بالاسر این ملت بوده.
ما ملت هیچ انتظاری از شما در جهت درستکاری نداریم
هرچی دلتون میخواد انجام بدین.
احسنت
تعدادی ممکنه فردا استاد وزیر نماینده مجلس و متخصص شوند چه بر سر علم اوردند
اینها حق الله و حق الناس رو یه جا میخورن یه ابم روش عوضش همه رو به زور به بهشت میفرستند...
خدا کجایی؟
همه خبر داریم چه خبر است...بدتر ازین هم است...در همه جا هم اینگونه است
سهمیه ها دزدی آشکار است
مساله اصلی جامعه ما گشت ارشاد و حجاب است
این دکترهای سهمیه ای، تبدیل به قاتلان خاموش دامها و انسانها خواهند شد.
۸۰درصد رشته پزشکی را سهمیه ها تشکیل می دهد بچه ها با چه امیدی باید زحمت بکشند و درس بخوانند
همین کارها باعث شده که جوانان ومردم از کثافت کاری مسئولان به ستوه بیایند
تنها چیزی که نمیشه با پول و تبصره و پارتی بازی تصاحب کرد ..،،انسانیت و وجدان هست..... .ای کاش معیار هارو درست بفهمیم در زندگی.
وقتی فساد نهادینه شد فرقی نمیکند دکل نفتی گم شود،یا چند هزار میلیارد اختلاس شود و یا با رتبه ۱۷۵ هزار پزشکی بخواند،مادامی که ریشه های فساد نخشکد هیچ تغییری در شرایط حاکم بر کشور رخ نخواهد داد.
از ماست که برماست.خلایق هرچه لایق
از اينهمه بيعدالتي است كه جوانان مهاجرت ميكنند و عدالت واقعي در كشورهاي غير مسلمان اجرا ميشود .....
همین سهمیه ایثارگران هم باعث از بین رفتن حق شرکت کنندگان آزاد هست .و متقاضی دارای سهمیه ایثارگری و جانبازی و ..... با سطح علمی پایین در رشته های خوب پذیرفته میشود و حق دیگران ضایع میشود.
اینجا دیگر هیچ چیز درست شدنی نیست
بعد جلسه تشکیل می دهند تا مشارکت در انتخابات را بالا ببرند! واقع بین باشیم مردم ناامید شده اند.
البته این را هم بگویم خلایق هر چه لایق
مردم قدر نشناس به خاطر مقداری پول یارانه و ساندیس حاضرند شرافت خود بفروشند.
خوب این کارشون طبیعیه
نهادی که باید بیادمسائل کلان فرهنگی کشورسیاست گزاری کنه
فقط دنبال منافع خودش باشه
چرا!!چون اکثرکسانی که توی این نهاد هستند خودشون هئیت علمی دانشگاههای کشور هستند
یکی از خواسته های انقلاب سال ۵۷ عدالتخواهی بود،لعنت خدا برهمه ظاهر سازان خیانتکار وحق کش وحق الناس کن در هر لباس وپست ومقام که با این اعمال زشت وسخیف خود اعتماد ملت انقلابی وشهید پرور را به نظام مقدس اسلامی نشانه رفته اند
چرا سهمیه کشاورزان و بقیه مردم نداریم ؟؟؟؟؟