ماجرای طلاقهای صوری برای رسیدن به درآمد، چیست؟
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش آمار ازدواج و طلاقهای صوری که به معضلی برای تامین اجتماعی تبدیل شده است، گفت: لازم است تامین اجتماعی لایحهای برای اصلاح این روند غلط ارائه کند.
عبدالرضا مصری دیروز (ششم آذر) در جشنواره معرفی کارفرمایان برتر استان کرمانشاه، به چالشهای پیش روی سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در تمام دنیا نهادهای مشابه تامین اجتماعی پولهای خرد مردم را جمع کرده و آن را با ایجاد واحدهای بزرگ وارد چرخه سرمایهگذاری میکنند و از قِبل این چرخه تعداد افراد بیشتری را مشغول به کار کرده و به تبع آن تعداد بیمه پردازان بیشتر میشود، اما در کشور ما در این بخش کمتر کار شده و به همین دلیل مجبور میشود برای تامین منابع مالی و پرداخت پول بازنشستگان گاهی سراغ قرض گرفتن از بانک رفاه برود.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه بر لزوم حفظ عدد پشتیبان نسبت بیمه پرداز به مستمری بگیر در تامین اجتماعی نیز تاکید کرد که باید به ازاء هر هفت بیمه پرداز یک مستمری بگیر داشته باشیم و افزود: یکی دیگر از چالشهای پیش روی تامین اجتماعی سخت و زیان آور محسوب شدن برخی مشاغل است که از فلسفه اصلی خود که بهبود شرایط کار در کارگاهها بوده فاصله گرفته و اکنون تبعاتی را برای تامین اجتماعی به همراه داشته است.
مصری هم چنین از پرداخت مستمری به بازماندگان افراد متوفی نیز یاد کرد که در برخی زمینهها باعث سوءاستفاده شده و به ازدواج و طلاقهای صوری دامن زده است.
وی از آمار بالای طلاق صوری در کشور یاد کرد که دو عامل اصلی معافیت فرزند ذکور از خدمت سربازی و دریافت مستمری از تامین اجتماعی بر آن اثرگذار بوده است.
نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این نظام غلظ باید اصلاح شود، افزود: متاسفانه تامین اجتماعی برای اصلاح این روند تلاشی نکرده که تقاضا داریم پیشنهاد و لایحهای را در این خصوص ارائه دهد.
مصری گفت: با وجود این موارد خدمات تامین اجتماعی در بسیاری زمینهها خوب بود و موفق عمل کرده است.
وی در ادامه از اهمیت تکریم کارفرمایان یاد کرد که با ایجاد فرصت شغلی به حفظ کرامت انسانی افراد کمک شایانی میکنند و ادامه داد: هر کارفرما اگر تنها ۱۰ نیروی کار داشته باشد، سالانه به اندازه دو میلیارد تومان به دولت کمک میکند، اما متاسفانه کارفرمایان به اندازه سهمی که از برداشتن بار اشتغال بر دوش دولت دارند، تکریم نمیشوند.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی از نقش مهم کارفرمایان در استقلال کشور و کاهش وابستگی به واردات نیز یاد کرد و ادامه داد: کارفرمایی که برای یک نفر اشتغالزایی کرده با کارفرمایی که چند هزار نیروی کار دارد، هر دو برای ما محترم هستند و باید تکریم شوند.
حق شون هست شماچراناراحتین راستی ۹۳هزارمیلیاردوپول هایی که برای مربی تیم ملی دادن وهزاران بخوربخوردیگه روچراپیگیری نمیکنین
طلاق هاي صوري كاملا قابل رهگيري و رسيدگي است كافي است يك مرجع قانوني اعلام كند تا مردم بصورت محرمانه افرادي را كه طلاق صوري گرفته اند را معرفي كنند اين حق بازنشسته نبايد خرج يك مشت عوضي شود كه دست رنج ديگران را مي خورند .
پسر بالای 18 سال و دختری که ازدواج کرده نباید حتی با طلاق هم که شده دیگر حقوق پدر ومادر فوت شده بهش برسد چون خودش از طریق مهریه تامین می شود و اگر عرصه تنگ بود مجدد ازدواج کند.باید قانون شود.
دولت و مجلس باید تصویب کنند که یک سوم حقوق متوفی به دختری که طلاق گرفته پرداخت می شود و اینکه معافیت فرزند ذکور حذف شود چرا که در آن سن فرزند ذکور هیچ کاری برای مادر نمی کند بلکه از جیب مادر می خورد. الان خیلیها زن و شوهر برای معافیت فرزند و گرفتن حقوق پدر توسط دختر طلاق صوری می گیرند دولت باید فکری کند. من خودم خیلیها را می بینم که طلاق صوری می گیرند
مگه اقایان اینها رو نمی دانند چون منفعت میبرن قانون اصلاح نمیشه . الان من ادمی رو میشناسم صوری طلاق گرفته ده ساله باهم هستند نا پسرش سربازی نره
وقتی بازنشسته یا مستمری بگیر فوت می کند باید فرزندی که ازدواج نکرده و درآمدی ندارد حقوق دریافت کند و فرزندی که ازدواج کرده و طلاق گرفته مشمول دریافت حقوق نشود و یا خانمی که ازدواج می کند حقوق شوهر مرحومش رو قطع کنن
اونقدر بیکار در جامعه زیاد شده که همه چشم به چندغاز حقوق بازنشستگی مردم دارن. اینهه پول مملکت را بردن هیچکس پیگیری نکرد الان دنبال چی هستید؟
نه تنها تامین اجتماعی بلکه همه صندوق ها این مشکل را دارند اساس کار و قانون اشکال دارد در همه کشور های پیشرفته مزد در برابر کار شعار جامعه است در ایران یک نفر کار می کند و برای خودش حق صندوق باز نشستگی پرداخت می کند اما تا سه نسل از صندوق استفاده می کنند تازه طبق شرع اسلام هم این حقوق پرداخت نمی شود رجوع کنید به قانون ارث در اسلام