«دختران در ریاضی ضعیف هستند» واقعیت است؟
هم والدین و هم معلمان تمایل دارند توانایی ریاضی دختران را نسبت به عملکرد واقعی آنها در ریاضی دست کم بگیرند، برخی شواهد نشان میدهد که کلیشههای معلمان در مورد توانایی ریاضی دختران، اعتماد به نفس دختران را تضعیف میکند و نمرات آنها در آزمونهای ریاضی را پایین میآورد.
در سالهای اخیر، تحقیقات در مورد عدم حضور زنان در رشتهها و زمینههای STEM افزایش یافته است. (STEM مخفف science: علم، technology: فناوری، engineering: مهندسی و mathematics: ریاضیات است که در این گزارش مجازا از اصطلاح رشتههای فنی استفاده کردهایم). مشاغل فنی معمولا پردرآمدتر هستند و تقاضای بیشتری دارند. توضیحات بالقوه که چرا زنان کمتر به دنبال این مشاغل هستند، بیشمار است.
این کلیشه که دختران در ریاضیات خوب نیستند (حداقل به خوبی پسرها نیستند) گسترده است و اغلب توسط کودکان و بزرگسالان تایید میشود. هم والدین و هم معلمان تمایل دارند توانایی ریاضی دختران را نسبت به عملکرد واقعی آنها در ریاضی دست کم بگیرند. برخی شواهد نشان میدهد که کلیشههای معلمان در مورد توانایی ریاضی دختران، اعتماد به نفس دختران را تضعیف میکند و نمرات آنها در آزمونهای ریاضی را پایین میآورد. با وجود اینکه تاثیر همسالان نقش مهمی در شکلگیری نگرشها و علایق کودکان ایفا میکند، توجه کمتری به تاثیر پیامهای منفی در مورد توانایی ریاضی دختران که از سوی همسالان نشات میگیرد، شده است.
پژوهشهای علمی:
در ابتدای سال تحصیلی، قبل از اینکه دانشآموزان آزمونی را انجام دهند، دختران و پسران نظرسنجیهایی را انجام دادند که شامل این سوال بود: «آیا قبول دارید که توانایی طبیعی پسران در مطالعه ریاضی بیشتر از دختران است؟»
محققان سپس با تعیین نسبت دانشآموزان کلاس که معتقد بودند پسرها ذاتا از دختران در توانایی ریاضی برتری دارند، این کلیشه را بررسی کردند. کلاسها از نظر نسب دانشآموزانی که گزارش کردند پسران به طور طبیعی در ریاضیات بهتر از دختران هستند، بسیار متفاوت بود، از ۱۳ تا ۹۲ درصد.
جالب اینجاست که نسبت دانشآموزان یک کلاس که این کلیشه را تایید میکنند با تعداد دختر یا پسر در یک کلاس مرتبط نبود. در مرحله بعد، محققان نمرات را از آزمونهای استانداری که توسط همه دانشجویان در اواسط ترم گرفته شده بود، به دست آورند.
شاید جالبترین یافته این بود که به نظر میرسد اشتراکگذاری یک کلاس درس با همسالانی که معتقد بودند دختران در ریاضی بد هستند، نمرات دختران را در امتحان ریاضی کاهش میدهد و نمرات پسران را اندکی افزایش میدهند. همانطور که پیشبینی میشد، محققان این الگو را فقط برای نمرات ریاضی پیدا کردند نه برای نمرات زبان انگلیسی و ...
کلیشههای جنسیتی روی توانایی و اعتماد به نفس دختران تاثیر میگذارد
باید این نکته را روشن کرد که عوامل بسیاری بر باورهای کودکان در مورد تواناییهای ریاضی و علاقه آنها به دنبال کردن رشتههای فنی تاثیر میگذارد. علاوه بر این، این تحقیق با تمرکز بر روی یک گروه از دانشجویان محدود شده بود. اما نکته مهم این مطالعه اینجاست که شواهدی ارائه میدهد مبنی بر اینکه کلیشهها در مورد جنسیت و ریاضی میتوانند بر باور دختران در مورد تواناییهای ریاضی خودشان و همچنین عملکرد واقعی آنها در ارزیابی ریاضی تاثیر بگذارد.
این مطالعه جدید علاوه بر تشویق دختران به ادامه تحصیل در رشتههای فنی نشان میدهد که اگر میخواهیم حضور زنان در مشاغل فنی را افزایش دهیم، باید باورهای همسالان را نیز به چالش بکشیم. مهم نیست که توانایی ریاضی یک دختر چقدر است، اگر اطرافش با همکلاسیهایی پر باشد که پیام بد بودن دختران در ریاضیات را میدهند، ممکن شروع به باور آن کنند.
ضعيف هستندچون دونگ خودشان رانميدهند
کسی از تو نظر نخواست بهلول .
معلومه دخترعصبانى توهم دونگ خودرانميدهى
از اون آقا که بیشتر ریاضی را میدونند
البته حساب و کاسبی مهریه کلاشی رو بله خوب حساب می کنند
ابله هایی که اینو میگن برن نام مریم میرزاخانی رو تو گوگل سرچ کنن
واقعا درسته .برنده مدال فیلدز در ریاضیات بودن.
حالا میان هشت میلیارد آدم روی کره زمین یه زن اونم نه نابغه بلکه خیلی معمولی اونم یه هدیه نه خیلی بالا از یه موسسه انگلیسی گرفته ولی حالا تو برو سرچ کن ببین چقدر آقایان ریاضی دادن داریم بلکه می توان گفت ریاضی اصلا مال آقایان است پس خودتان را با آقایان مقایسه نکنید زیر سایه آقایان باشید کافیه توهم برت نداره!!!
الان یه مشت از خود راضی تعصبی میان میگن زنا هیچی نیستن
کی نسلتون منقرض میشه دیگه مملکت رو شما خراب کردین با این افکار مسخرتون